utorok 25. mája 2021

Nostalgická riasenka od LUMENE / recenzia

Objednávka riasenky, o ktorej vám dnes poviem pár teplých slov, bola vlastne trochu počinom z nostalgie. Prvá mnou kúpená riasenka v mojom živote bola totiž od tejto značky, na vtedajšie pomery bola celkom luxus a preto som sa rozhodla, že ju dobrovoľne otestujem. Po asi tak 25 rokoch. Off course, nejde o presne tú istú riasenku, to by bolo asi trochu vtipné, keby ju vyrábali aj po tých stáročiach – dnes si preto ukážeme iný kúsok, LUMENE Nordic Girl! Eye Dramatiser riasenku.

LUMENE riasenka

Nordic Girl! riasenka sľubuje nielen objem, ale aj vytočenie, čo sú pre mňa asi najdôležitejšie atribúty dobrej riasenky. Keďže napriek mojej mánii zbierať paletky očných tieňov na výraznom líčení očí veru neulietavam, ha ha, aspoň od riasenky vyžadujem, aby mi zabezpečila výrazné a rovnomerne vytočené vejáre na očiach.

Naša hlavná hviezda večera má klasický štetinkový aplikátor, ktorý je síce taký ten do oblúčika, ale zároveň aj dosť veľký a to mne nie úplne vyhovuje. Určite sa nájdu mnohé žienky, ktoré presne za toto kopú, ja ale veľký fanúšik objemných kefiek pri riasenkách veru nie som.

Uznávam však, že keď sa s týmto aplikátorom naučíte pracovať, riasenka vám s najväčšou pravdepodobnosťou zabezpečí objemné a vytočené riasy, ktoré v takom stave aj zostanú viac-menej až do odlíčenia. Problém tejto riasenky je inde.

Lumene Nordic Girl! riasenka skusenosti

Po vytiahnutí kefky z tuby tá ostane dosť výrazne obalená blatom a logicky, toto nie je príliš júzerfrendly pre komfortné nalíčenie! Naopak, občas som veľmi spokojná, občas mám ale pocit, že potrebujem k tejto riasenke asistenta vo forme hrebienka na prečesanie zlepených rias!

Týmto by sme v podstate mohli dnešnú recenziu aj ukončiť. Samotný obsah hodnotím pozitívne. Kefôčka by samozrejme mohla byť kúštik tenšia, ale keďže niekomu to môže vyhovovať, tak sa tvárim, že som brutálne objektívna, ha ha. Takže by v podstate možno stačilo inovovať to balenie a dodať mu užší otvor, aby dokázal pri vyťahovaní kefôčku dôkladnejšie pootierať od nadbytočných nánosov farby a tradááá, mali by sme vlastne celkom ideálnu riasenku!

Bohužiaľ, k tomuto ozaj nepredpokladám, že príde :). Záverečné zhrnutie: riasenka sa určite dá dopoužívať, za tú cenu je naozaj fajn, ale ja osobne mám určite aj iných favoritov.

 

Aké sú vaše „nostalgické“ kúsky v rámci kozmetiky? :)

 

- cc -

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...