utorok 18. mája 2021

LARENS LipoColl Serum / recenzia

Tak a je to tu, ďalší dlho sľubovaný článok je na svete! Tuším v priebehu minulého roka značka Larens prišla s novinkou, sľubujúcou revolúciu v starostlivosti o pleť. LipoColl Serum som samozrejme takmer okamžite musela vyskúšať aj ja a keďže už mám doma druhé balenie, asi je už ozaj načase, aby som vám o mojich dojmoch čo – to povedala.

Larens LipoColl serum skusenosti

Sérum s 20% obsahom Liposomal Collagen Complex sľubuje efekt okamžitého sploštenia vrások a citeľného zahustenia štruktúry kože, teda niečo, čo každá aspoň trochu zrelšia a akokoľvek oslabená pleť potrebuje ako soľ. Holt, presne do tejto kategórie ja spadám. Okrem tohto všetkého sérum sľubuje aj hydratáciu a ochranu pleti. Tzv. lipozomálny kolagén má silnejší a dlhodobejší účinok a má zaručiť, že sa dostane do hlbších vrstiev, kde prebiehajú procesy typu výplň a rekonštrukcia poškodených štruktúr pokožky a tvorba nového kolagénu. To len tak v skratke od výrobcu, detaily ohľadom zloženia si pozrite ako vždy priamo v e-shope.

Larens LipoColl Serum ingredients

Sérum máte používať najskôr pravidelne ráno a večer, neskôr už stačí len podľa potreby ako intenzívnu kúru.

Ja som poctivo spotrebovala prvé balenie pri aplikácii 2x denne a tu sú teda moje dojmy, na ktoré všetky už určite netrpezlivo čakáte :).

Larens kozmetika recenzie

Toto sérum je naozaj bomba. Výsledkom pravidelného používania je doslova hustá, pevná pleť, vďaka čomu sa vám niektoré vrásky ozaj vyhladia. Samozrejme, berte s rezervou – žiadna kozmetika nedokáže zázraky a neurobí z dvestoročnej korytnačky detskú zadnicu, rozhodne ale dokáže stav pleti zlepšiť, niektorá dokonca výrazne zlepšiť. Okrem tohto, po aplikácii LipoColl séra zostane pleť okamžite rozžiarená, priam sa lesknúca zdravím a intenzívne hydratovaná. Celkovo je sérum na pleti príjemné, nedráždi ju a teda je vhodné aj na veľmi citlivú pleť. 

Larens LipoColl serum

Konzistencia séra je vo forme nepriehľadného až bieleho gélu, na akú sme zvyknutí v podstate aj pri ostatných kolagénových géloch značky Larens. Na rozdiel od ostatných ale LipoColl sérum veľmi jemne, zľahka citrusovo vonia.

Vďaka nemastnému zloženiu je sérum vhodné pre všetky typy pleti a aj keď na ofiko stránkach e-shopu je uvedené, že sa môže používať aj samostatne, ja by som to asi nerobila ani pri mastnej pleti, nieto ešte pri tých väčších suchotinách – predsa len ide o sérum a sérum je vždy žiadúce zabetónovať v pleti nejakým krémom.

LipoColl pokožku jemne vypína, ale nelepí tak, ako môj líbling Repair gel a to by asi väčšina z vás mohla oceniť.

Larens kozmetika skusenosti

Samozrejme, musím vás upozorniť aj na neduhy. Konkrétne napríklad, sérum nie je úplne vhodné pod mejkap a ak chcete absolvovať túto intenzívnu kúru, určite to majte na pamäti. Najmä v kombinácii s mojim inak milovaným liftingovým krémom mi robilo na pleti pod mejkapom trochu šarapatu – dalo sa to síce korigovať používaním hubky /čo znamená neroztierať mejkap ani štetcom, ani prstami, ale len vtláčať hubkou/, ale určite toto musím spomenúť. Preto ja osobne odporúčam skôr večernú aplikáciu a tak to aj praktizujem.

Btw, značka nesklamala ani v balení a ako hádam všetky kolagénové gély od Larens s výnimkou 200ml balenia Repair Gelu má pumpičku úplne na dve veci – najmä pri tom prvom stlačení sa pri každej aplikácii pripravte na to, že ak nenadstavíte celú dlaň, gél spravidla skončí na zárubni. Áno, áno, mám pocit, že tá moja v kúpeľni má svoje vlastné gravitačné pole - už na nej skončilo iks produktov, ktoré sa dávkujú pumpičkou... Aj by som napísala ha ha, ale v skutočnosti ma to dosť privádza do vývrtky :). Ostatné stlačenia sú na tom už lepšie, ale určite nečakajte, že si touto pumpou sérum nadávkujete podľa vašich predstáv. Nuž, nie všetko býva ideálne, to chápem, ale vzhľadom k tomu, že ide o naozaj luxusný kúsok v našich kozmetických zbierkach, v tomto by sa značka mohla ozaj polepšiť.

Larens LipoColl Serum recenzia

V konečnom dôsledku ale musím uznať, že kvalita produktu je ozaj neskutočná a výsledky doslova hmatateľné, takže si asi radšej kusnem do jazyka a kúpim aj tretie balenie ha ha.

Ak by ste mali chuť vyskúšať toto sérum za lepšiu cenu, zadajte pri objednávke môj zľavový kód LT3ZJL6EZE alebo – čo bude pre vás ešte výhodnejšie – využite možnosť registrovať sa na e-shope ako obchodný partner. Otázky? Zodpoviem :).

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...