piatok 11. júna 2021

LA ROCHE-POSAY top sérum pre citlivky / recenzia

Prednedávnom som vám písala o jednom mojom miláčikovi na poli sérovom, dnes vám ukážem ďalšieho. Tentokrát bude určený výsostne pre citlivú pleť a aj keby ste chceli mať k nemu nejaké pripomienky, no tak nebudete :).

LA ROCHE-POSAY Toleriane Ultra Dermallergo upokojujúce a hydratačné sérum pre citlivú a alergickú pleť.

La  Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo serum pre citlivu a alergicku plet

Schválne som dnešný článok začala spomenutím článku o hydratačnom sére od tejto istej značky, aby ste si pripomenuli, čo som na tomto produkte tak trochu ofrfľala. Vlastne, asi by som toto slovíčko mala dať do úvodzoviek, ja totiž voňavú kozmetiku milujem napriek tomu, že uznávam, že občas to môže byť trochu kontraproduktívne.

Dermallergo sérum tento prípad ale nebude. Určené je pre tú najcitlivejšiu pleť so sklonom k začervenaniu, páleniu, pichaniu a presušovaniu a z toho dôvodu je bez vône.

La  Roche-Posay hydratacne sera hodnotenie

Konzistenčne je v podstate totožné s už spomenutým hydratačným sérom tejto značky – ide o niečo medzi gélom a nie príliš mastným olejčekom, niečo pomerne tekuté, čo sa do pleti dokáže vstrebať úplne excelentne, ale zároveň zanechá pleť príjemne vláčnu.

La  Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo serum skusenosti

La  Roche-Posay hydratacne sera

Sérum môžete bez problémov používať na noc aj na deň – ako podklad pod mejkap /a krém, off course!/ je úplne ideálne.

Ja osobne sérum používam vždy vtedy, keď je moja pleť akokoľvek podráždená – aj keď asi nie v pravom slova zmysle, keďže sa už „poznám“ a viem svoju skincare rutinu prispôsobiť svojim potrebám tak, aby pleť podráždená nebola. Využívam ho však rada napríklad po nadmernom slnení /teraz nemyslím pri typickej alergii na slnko, ktorá ma zvykne potrápiť zväčša posledné dni dovolenky niekde v tramtárii pri mori a ktorej je lepšie predchádzať, než ju riešiť/, ak mi náhodou slzia oči ako reakcia na testovanie pre mňa nie úplne vhodnej kozmetiky a iné podobné fó pá. 

La  Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo serum zlozenie

Aby sme si ale rozumeli, pokojne by som Dermallergo sérum používala denno-denne, ale keďže mám vo svojom sérovom arzenále viac rôznych kúskov, som tak akosi donútená používať ich na striedačku.

La  Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo serum

Dermallergo sérum celkovo pôsobí ako balzam na pleť, ktorú nielen že upokojí/nedráždi, ale ju aj krásne hydratuje – odporúčam tiež nanášať na navlhčenú pleť, aby ste z jeho hydratačných schopností vyťažili čo najviac. V prípade tohto séra sa fuckt nebojím patlať ho aj do očného okolia – nevyhýbam sa tomu pri žiadnom pleťovom sére a toto od La Roche-Posay teda ozaj nemusí byť výnimka. Naopak, aj na túto oblasť je podľa mňa značka ideál!

Takže ak je vaša pleť citlivá a hľadáte dobré hydratačné sérum, ktoré ju nielen, že nepodráždi, ale ešte aj upokojí /a zároveň vás tak úplne nezruinuje/, určite sa mrknite na toto. Celkom jednoznačne sa zaradilo medzi mojich absolútnych miláčikov a jo, som presvedčená, že tak tomu bude aj u vás.

 

- cc -

 

2 komentáre:

  1. Mam pocit, ze tato znacka sa za posledne roky posunula dost v pred. Pouziva aktivne zlozky a tak. Nedavno som pouzivala hydratacny krem a bol velmi fajn.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pred pár rokmi som skúšala pleťové krémy, ale moc mi nesedeli. Naopak, obe tieto séra sú úžasné, určite budem kupovať opakovane...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...