piatok 16. júla 2021

MyDentity MyHero X2 Collagen Repair / Funguje PROFI maska na vlasy?

Na dnes som si pre vás pripravila absolútnu bombu, z ktorej sa vytešujem ako kôň. Pred časom som sa dokopala k zásadnému rozhodnutiu, ktoré mi doslova zmenilo život a týkalo sa, off course, tej najzávažnejšej životnej problematiky, ha ha - starostlivosti o vlasy.

Ja som sa totiž rozhodla dopriať svojim vlasom to, čo si po štyridsiatich rokoch zanedbávania zaslúžia a nahradila som v podstate kompletnú drogérkovú starostlivosť o ne za starostlivosť vysoko profesionálnu.

No a dnes vám ukážem prvý produkt, ktorý ako vždy budete určite potrebovať - MyDentity MyHero X2 Collagen Repair maska na vlasy.

MyDentity MyHero X2 Collagen Repair maska na vlasy

V prvom rade vám chcem objasniť, prečo som sa rozhodla nahradiť lacnú kozmetiku z drogérie za tú profesionálnu. Ako možno aj viete, moje vlasy sú už odnepamäti brutálne presušené a to dokonca aj v časoch, keď som si ich ešte nefarbila. Btw, po asi roku farbenia si ich už takmer dva roky zasa nefarbím, aby bolo jasno. Príroda je príroda :).

Môj najzásadnejší problém s bežnou vlasovou kozmetikou spočíval v tom, že fungovala vlastne len akože a problémy mojej hrivy riešila vždy len povrchovo. Respektíve - aby sme si tu neťahali medové fúzy popod nos - väčšina bola aj bez tohto povrchového efektu a to, čo fungovalo aspoň povrchovo, bolo zväčša narvané lacnými silikónmi od vrchu až po spodok a problém len krylo.

No a preto som sa rozhodla povedať dosť a teda ako že sa začnem o moje vlasy naozaj starať.

Intenzívna rekonštrukčná maska na vlasy od MyDentity má dodať vlasom hydratáciu, pevnosť a elasticitu vďaka hydrolizovanému kolagénu a aloe vera. Má také to pumpičkové balenie ako leštiace prostriedky na okná :) a na začiatku ju musíte trochu rozpumpovať. Konzistencia masky je stredne hustá, už na prvý dojem nepôsobí ťažko  a na moje pomerne husté vlasy o dĺžke asi tak pod lopatky mi vystačí cécéá 6 pumpičiek. Ako bonus, maska pekne a pomerne intenzívne vonia.

MyDentity MyHero X2 Collagen Repair maska na vlasy skusenosti

Po umytí vlasov treba masku naniesť do dĺžok, nechať pôsobiť 1 až 5 minút, potom spláchnuť, naniesť kondicionér a zasa spláchnuť.

Btw, vedeli ste, že toto je správny spôsob nanášania masiek a kondicionérov? Ja som sa to teda dozvedela až teraz, ha ha. Super pocit, vedieť, že celý váš život ste to robili naprd! :D

Tak jo, už pri oplachovaní masky z vlasov cítite rozdiel. Zásadný rozdiel. Moje suché a dehydrované vlasy sú totiž odjakživa dosť ľahké /rozumej, ak si ich prehrabnem rukou, nespadnú naspäť na pôvodné miesto – všetci pankáči ticho závidia :D/ a po aplikovaní tejto masky ostanú asi tak o 10 kíl ťažšie :).

MyDentity MyHero X2 Collagen Repair maska na vlasy zlozenie

MyDentity kozmetika skusenosti

Aby sme si rozumeli, nie je to zaťaženie vlasov v zmysle, že stratia nadýchanosť alebo objem alebo sa nebodaj umastia! To určite nie. Pôsobia skrátka „len“ zdravo a silne. Na druhú stranu, každá máme inú kvalitu vlasov a berte do úvahy, že to hodnotí niekto, kto má vlasy suché, dehydrované a ľahké, čiže niekto, pre koho je táto maska doslova šitá na mieru.

Po vysatí nadbytočnej vody uterákom cca o 10 minút vlasy vždy fénujem. No a vtedy sa efekt masky prejaví naplno. Vlasy sú tak neskutočne pevné, hladké a zdravé, až sa mi to po prvom použití nechcelo veriť! Poznáte to, taký ten pocit, keď ich neviete pustiť z ruky a stále sa s nimi hráte a nedokážete prestať hovoriť vlastnému odrazu  v zrkadle ty máš ale kua dobré vlasy... :)

Ak poviem, že som nadšená, tak je to ešte slabé slovo. Vlasy po vyfénovaní sú vyhladené a po slame na hlave niet ani stopy. Ja naozaj asi nemám čo dodať, profi maska na vlasy ma doslova šokovala.

MyDentity MyHero X2 Collagen Repair maska na vlasy recenzia

Samozrejme, kvalite masky je prispôsobená cena a ja uznávam, že nie každá z nás si ju môže alebo chce dovoliť. Určite ale myslite na to, že vďaka tým malým množstvám vám maska vydrží naozaj dlho – bežných masiek na vlasy som bola schopná naniesť aj za plnú dlaň!

No a posledná vec: Čo má tiež zásluhu na tom, že je maska šitá na mieru pre mňa? Lebo servis!

Masku a ďalšie produkty na vlasy som kupovala z tohto e-shopu a vždy boli ochotní pred kúpou poradiť bez ohľadu na to, či naozaj objednám od nich alebo nie. A to do posledného detailu, nie len tak ledabolo.

Ak by vám toto nestačilo, tak ešte spomeniem, že pri nákupe nad 35 éčok dostanete aktuálne darček v podobe úžasného fixačného spreja od Beautyblender v hodnote 30e. A to už je teda celkom dosť benefitov pokope, že...

Každopádne, ten najdôležitejší benefit je jednoznačne účinok masky. Ja osobne mám novú závislosť a po tejto skúsenosti viem, že bežná vlasová kozmetika z drogérky už na moje vlasy pôjde len pod hrozbou použitia násilia.

A aj to neviem. Ha ha.

 

- cc -

2 komentáre:

  1. Nepoznám značku, skvelý článok zase poznám niečo nové.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bjútyblogerky sa učia celý život :D tiež som sa o tejto značke dozvedela nejaké dva mesiace dozadu...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...