piatok 27. augusta 2021

Druhá šanca pre pár vecičiek PART TWO

Pamätáte si ešte, že občas zvyknem byť za dobrú a dávam druhú šancu veciam, ktoré som zo začiatku buď ofrfľala alebo si k nim „len“ nevedela nájsť cestu, akú som si predstavovala? Uznávam, nedeje sa to často, ale raz za čas prekvapujem samú seba.

Úplne presne sa tak naposledy stalo léta páně 2014 a odvtedy po nejakom dávaní druhej, tretej či štvrtej šance ani len pes neštekol, ha ha.

Ale ja nie som až taká sekera, verte tomu. Áno, čím ďalej tým viac som presvedčená o tom, že používaním vecí, ktoré mi až tak nevyhovujú, márnim svoj drahocenný čas a nervy, ale predsa len si uvedomujem, že tie veci stoja peniaze, niečiu energiuniekomu inému ešte aj môžu vyhovovať. A to všetko sú fakty, ktoré ma nútia k tomu, aby som si všetky tie produkty v istom zmysle vážila a dávala im druhú šancu. Jednu :). A tak začnime.

SANCTUARY SPA kozmetika skusenosti

SANCTUARY SPA mlieko na ruky

Viac zhejtiť nejaký produkt sa už asi nedá, ale ja som tejto vychytávke predsa len dala druhú šancu. A úplne konkrétne v podobe využitia ako ľahké telové mlieko, ktoré namažete na seba pred odchodom z domu, keď nepociťujete potrebu umastiť všetko vo svojom okolí vrátane oblečenia!

Samozrejme, trochu som produkt vytuningovala asi tak štamprllou arganového oleja, aby som pozdvihla jeho NEhydratačné vlastnosti a aj to dopomohlo k tomu, že mám mlieko už takmer spotrebované.

Iste, zázraky od neho nečakajte, ale aspoň na chvíľu tú pokožku zvlhčí, krásne prevonia a hlavne NEVYSUŠÍ na rozdiel od rúk.

ECOCERA kozmetika skusenosti
 

ECOCERA bronzer, odtieň Bali

Ako je pre mňa tento bronzer nevyužiteľný ako bronzer, tak ho milujem ako očný tieň. S čistým svedomím môžem vyhlásiť, že toto je pre mňa očný tieň očných tieňov a pokojne zaň obetujem zopár mojich high end paletiek! 

ECOCERA bronzer odtiene

Tak akurát zlatisto – bronzová farbička, ktorá neskutočne lichotí modrým očiam, je dokonale pigmentovaná a má krásne maslovitú konzistenciu – čo viac si možno želať? Milujem!!!

 

COLLISTAR Infinito riasenka skusenosti

COLLISTAR Infinito riasenka

V tomto prípade nejde ani tak o druhú šancu ako skôr o malé odporúčanie alebo radu na základe novej skúsenosti, keďže s touto riasenkou som rozhodne nespokojná nebola!

Po mesiacoch testovania som ale usúdila, že jej skôr prirodzený efekt sa mi páči ešte viac, ak dám na riasy len jednu vrstvu namiesto obligátnych dvoch. Jo, je to aj v mojich očiach niečo nevídané a nepredstaviteľné, ale je to tak – rozdiel medzi nalíčenými riasami nie je veľký, ale pri jedinej vrstve vyzerajú tak nejak uhladenejšie. Skrátka, rozhodne príjemný efekt, pri ktorom tú riasenku ešte aj nespotrebujete tak skoro!

 

No a to by bolo pre dnešok asi všetko z tých „druhých šancí“. Zvyknete ich aj vy aspoň občas dávať alebo namiesto bojovania s kozmetikou ju radšej rovno zatratíte? :)

 

- cc -

3 komentáre:

  1. Ten bronzer vyzerá prekrásne. Súhlasím, že využiť ho ako očný tieň je super nápad.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. NAJLEPŠÍ!!! A to si nič nenamýšľam o svojich nápadoch a kreativite... :D

      Odstrániť
  2. Niekto by to nazval empatiou voci kozmetickym produktom 😊

    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...