utorok 7. septembra 2021

LARENS Thermo Balm / Najkontroverznejší produkt značky!

Ak by som si mala vybrať jediný kozmetický produkt, ku ktorému mám trochu taký ten love – hate vzťah, horúcim kandidátom by bol asi Thermo Balm od LARENS. Z istej stránky ho totiž zbožňujem, z ďalšej si však uvedomujem, že jeho efekt je sporný! Ak vás zaujíma dôvod, čítajte ďalej :).

Larens kozmetika skusenosti

Aby som bola úplne presná... nie efekt tohto produktu, ale skôr efekt takýchto produktov.

Thermo Balm od Larens má totiž za úlohu pokožku spevniť, obnoviť elasticitu a vyhladiť jej štruktúru a zároveň, off course, dopomôcť k zoštíhleniu. No a to už hovorí samo za seba, že jo.

Žiaden produkt na svete totiž nefunguje tak, že sa ním namažete a voalááá, máte o 5 cm užšie stehno! A preto som ja voči takýmto produktom maximálne skeptická a v podstate ich vôbec nepoužívam.

Ak vás zaujímajú detaily pôsobenia produktu a zloženie, mrknite sem. Ja vám popíšem len moje dojmy ako dojmy bežného užívateľa.

Larens Thermo Balm skusenosti

Larens Thermo Balm zlozenie

Thermo Balm od Larens neskutočne krásne vonia. Sladučko, po kávičke. Ja osobne milujem tento typ vôní. Vyslovene zahrievacie účinky od neho nečakajte, naopak – pri aplikácii na pokožku príjemne chladí. Ale teda doslova že príjemne – tá konzistencia je tak neskutočne jemne našľahaná, až budete blahom chrochtať. Paradoxne, trošku horšie sa balzam vpíja do pokožky, ale ja podozrievam značku, že je to zámer! Pri intenzívnejšom vmasírovávaní produktu do pokožky sa táto viac prekrví a to má samozrejme skvelé účinky v boji proti celulitíde a ďalším radostiam.

Fantastické sú aj hydratačné účinky tohto produktu. Pokožka je krásne hladučká a hydratovaná ešte na druhý deň po aplikácii a ja by som sa týmto balzamom najradšej mazala celá, nebyť toho, že ten objem nie je ktovieaký závratný!

Larens Thermo Balm telovy balzam

Ja osobne účinky tohto produktu podporujem mojim osobným must-have, Repair gelom, ktorý mažem takmer na celú telesnú schránku a stehná následne premasírujem ešte Thermo balzamom.

Efekt? Super.

Akože, určite nevravím, že som vďaka tomu schudla, že, ha ha. Každopádne vidím evidentný rozdiel v pevnosti pokožky, ale mám tiež podozrenie, že za to môže najmä môj miláčik Repair gel, ktorý týmto spôsobom používam už asi rok!

Larens Thermo Balm skusenosti

Takže moje hodnotenie... Ak na tento produkt máte, tak si ho kupujte, určite budete pri pravidelnom používaní vidieť efekt. Za mňa ale neakciová cena takmer 40 éčok za 150ml kelímok krému, ktorý spotrebujete jedna radosť,  je ozaj veľa a ja osobne teda radšej dám prednosť Repair gelu, ktorý bez zľavy síce vyjde ešte viac, ha ha, ale mi aj vďaka konzistencii neporovnateľne viac vydrží.

Takže asi toľkoto odo mňa... Hoci je tento produkt úžasný a nepopieram, že má účinky, môj must-have to tentokrát nebude. Ak by ste ho ale predsa len chceli vyskúšať /alebo hociktorý iný produkt z e-shopu bez ohľadu na výšku objednávky/, nech sa páči zľavový kód LT3ZJL6EZE - zadajte ho pri vašej objednávke do nákupného košíka alebo sa rovno zaregistrujte ako obchodný partner, aby ste nakupovali ešte výhodnejšie, toť vsjo.

 

Čo vy a podobné produkty, používate?

 

- cc -

 

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...