utorok 21. septembra 2021

RETRONÁVRATY / BIODERMA Hydrabio Sérum

Dnešným postom zahajujem novú sériu článkov s názvom, ktorý asi hovorí za všetko. Čas od času som sa rozhodla vyskúšať a zrecenzovať produkty, ktoré som kedysi zbožňovala a z najrôznejších dôvodov používať prestala. Hlavným dôvodom bol zväčša fakt, že som si našla nového obľúbenca, ktorý toho starého vytlačil na vedľajšiu koľaj, ale z nostalgie ma vždy lákalo aspoň na chvíľku sa k nemu opäť vrátiť.

No a dnes tu máme teda prvého partizána, moje kedysi kultové BIODERMA Hydrabio Sérum.

Bioderma Hydrabio Serum

V prípade tejto vecičky ide o klasické hydratačné sérum s /okrem iného/ kyselinou hyalurónovou, ktoré má ale trošičku hustejšiu konzistenciu vo forme gélu, ktorý pôsobí akoby zľahka premasťujúco a preto je ideálne pre suchú pleť – pamätám si dokonca, že občas v lete som si mohla dovoliť používať ho samostatne!

Z princípu by som to, off course, už nerobila, ale okej, poďme na vec.

Bioderma hydratacne serum skusenosti

V prvom rade, z tej vône mi vyrazilo dekel a ja som uletela asi tak 10 rokov dozadu. Omladla :D. Tá vôňa je furt rovnako príjemná, nevtieravá a zbožňujem ju stále! Viem, že parfumácia v kozmetike nie je dvakrát potrebná, ale hovorte mi kto chcete čo chcete, ja skrátka zbožňujem, keď mi nejaké patladielko vonia!

Bioderma Hydrabio Serum skusenosti

Bioderma Hydrabio Serum zlozenie

Aplikácia séra prebieha u mňa tradičným spôsobom: vyčistenú pleť navlhčím a následne nanesiem sérum. Kľudne môžete ráno aj večer, sérum nerobí zbytočné problémy a spolupracuje ako s každým krémom, tak aj s mejkapom. Vstrebe sa rovnako bezproblémovo a expresne rýchlo, ale furt ho na tom ksichte cítite – rozumej, nezmizne bez stopy ako gáfor! Takže svoju funkciu plní nielen stopercentne, ale aj dlho :).

Následne, off course, odporúčam naniesť váš obľúbený pleťový krém.

Pleť je pri používaní tohto séra hebká a úžasne zhydratovaná, ukľudnená, chránená... Presne tak, ako si to pamätám pred tými milión rokmi, keď som ešte bola mladá a pekná, že, ha ha.

Bioderma Hydrabio skusenosti

Takže, prvá retrorecenzia aj s retronávratom dopadla nad očakávania. Hydrabio sérum som kúpila tradične na Notino, kde majú značku Bioderma dlhodobo za najlepšie ceny a ja ich výrobky v podstate inde už ani nekupujem. Ak teda hľadáte ideálne hydratačné sérum pre suchú pleť za normálnu cenu, rozhodne môžete siahnuť po tomto – aj po tých rokoch ho vrelo odporúčam.

 

Existuje nejaká kozmetická vychytávka, ku ktorej ste sa vrátili po dlhom čase? Ak áno, ako dopadla vaša retroskúsenosť? ;)

 

- cc -

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...