utorok 14. septembra 2021

MyDentity MyHairLube / Krásne vlasy na počkanie!

Dnešnou recenziou pokračujeme v sérii hodnotení profi vlasovej kozmetiky, ktorú som začala používať pár mesiacov dozadu a dnes vám ukážem niečo, čo môžem nazvať mojou prvou aj poslednou záchranou. Že akože keď už tie vaše vlasy vyzerajú na prd, tak týmto celú situáciu zachránite, že, haha.

Ale samozrejme... nielen to.

MyHairLube od MyDentity.

MyDentity kozmetika skusenosti

MyHairLube je taký ten silikónový gélik /hair lubricant/, ktorý môžete namazať do dĺžok vašich vlasov, aby ste ich dostali pod kontrolu a zároveň ochránili. Ja osobne som podobných produktov mala doma už nespočetne veľa od najrôznejších značiek /moja osobná životná nutnosť!/, ale ani s jedným som nebola spokojná dlhodobo - pretože ich efekt bol vždy len krátkodobý.

Naopak, zatiaľ som vždy mala pocit, že ich používanie moje vlasy ešte viac vysušuje. Vlastne, ani k jednému z toho množstva produktov som sa nevrátila a to hovorí za všetko.

Poďme sa ale na MyHairLube pozrieť pekne od koreňa veci. 

GuyTang MyDentity MyHairLube

Okrem toho, že si s pomocou tohto produktu vlasy krásne uhladíte a dodáte im tak doslova zdravý vzhľad a tiež neskutočný lesk, samozrejme týmto produktom vlasy aj ochránite pred štiepením a akýmikoľvek vonkajšími vplyvmi – pomocou tejto vecičky údajne znížite lámavosť vlasov až o 98 percent!

MyDentity MyHairLube zlozenie

To ale nie je všetko - MyHairLube nie je len klasické silikónové patladielko na uhladenie vlasu. Funguje totiž aj ako tepelná ochrana až do 230 stupňov, takže určite primerané množstvo aplikujte do vlhkých vlasov do dĺžok pred každým fénovaním, kulmovaním alebo žehlením. Toto prízvukujem všetkým a obzvlášť nám, čo máme na hlave slamu namiesto vlasov.

Produkt okamžite dodá vlasom lesk a zdravý vizuál bez toho, aby ich nadmerne umastil. Zároveň vlasy krásne prevonia po čerešňovom kvete a na jednu aplikáciu na vlasy husté, o dĺžke cca pod lopatky vám vystačia dve až tri pumpičky! Takže tá spotreba nebude nijak tragická a cena produktu 36 éčok za nie úplne tradičných 89ml vás nebude až tak veľmi bolieť. 

GuyTang MyDentity kozmetika skusenosti

Za mňa vlastne zatiaľ jediný produkt, pri ktorom ochotná urobiť výnimku a mazať ním dĺžky vlasov namiesto mojich obľúbených krémových konzistencií. Toto totiž nevysušuje ani omylom.

Ako všetky moje profi produkty na vlasy, aj tento som objednala z e-shopu vasevlasky.sk, kde vám ochotne pomôžu s výberom vhodného produktu pre vašu korunu krásy. Určite odporúčam všetkými desiatimi - a off course, produkt tiež :).

 

- cc -

 

 

2 komentáre:

  1. No co tak čtu tak je to docela zázrak co se týká vlasů, určitě odzkoušim na těch mých pár vlasů :D Mám vrozené málo vlasů už jsem se byla poradit na téhle klinice chodí tam dost často muži ale ženám taky dokáží dobře poradit popřípadě vyřešit problém.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...