piatok 17. septembra 2021

NUXE Crème Prodigieuse limitka / Môj najobľúbenejší očný krém ever!

Dnešná recenzia sa bude niesť tak trochu v štýle spomínania. Na Elnino sa pred časom objavila záhadná limitovaná edícia mojich najobľúbenejších očných krémov ever, ktoré sa už prestali vyrábať a vy viete veľmi dobre, že to znamená len jedno!

Áno, áno, jeden Crème Prodigieuse očný krém od NUXE som si vybrala na otestovanie a zvyšné som nakúpila do zásoby, ha ha, celá ja. V čom sa limitka líši od pôvodnej verzie, o ktorej som vám písala niekedy v praveku?

NUXE Creme Prodigieuse ocny krem

Teda, bolo to presne v roku 2015 a ja som ten krém kupovala odvtedy každý rok až dovtedy, kým sa neprestal vyrábať. Bolo to tak rok dozadu...

No a čuduj sa svete, Elninu sa podaril zázrak.

Limitka môjho milovaného očného patladielka sa v ničom, ale že absolútne v ničom nelíši od pôvodnej verzie!

NUXE Creme Prodigieuse ocny krem skusenosti

NUXE ocne kremy recenzie

Tento univerzálny krémik je určený na hydratáciu, boj proti jemným vráskam a najmä proti opuchom a kruhom pod očami a do istej /výraznej!/ miery toto všetko aj plní.

Konzistenčne sa radí medzi ľahšie krémy, ktoré očné okolie pekne zhydratujú a pripomínam, že krém pomerne intenzívne vonia! A na moje nesmierne potešenie vonia furt rovnako prekrásne ako v pôvodnej verzii! Musím vás ale na to upozorniť, keďže je logické, že nie každá z nás odér v očných krémoch vyhľadáva, nech už by  bol akokoľvek príjemný – mne ale problémy za tie roky nikdy nerobil a práve naopak, aj vďaka tomuto faktu mi krémik spôsobil regulérnu závislosť :). Tá kvetinková vôňa je totiž prudko, veľmi prudko návyková...

NUXE Creme Prodigieuse ocny krem recenzia

Čo viac dodať... Ja osobne dúfam, že táto verzia krému, nech už sa tvári akokoľvek brutálne limitovane, bude v e-shope k dispozícii pre nás už nafurt. Teda aspoň pre mňa, ha ha.

Takže vlastne tento článok publikujem tak trochu sama proti sebe, že jo :D...

 

- cc -

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...