piatok 24. septembra 2021

URBAN DECAY 24/7 Glide-On-Eye / Najlepšia ceruzka na oči?

Jo hnedá ceruzka na oči, to je skrátka legenda. Kto nemá vo svojej zbierke hnedú ceruzku, akoby nežil a ak nutne potrebujete odo mňa jeden tip, nech sa páči :).

URBAN DECAY 24/7 Glide-On-Eye vodeodolná ceruzka na oči.

Urban Decay 24/7 ceruzka na oci

Ceruzky od Urban Decay sľubujú, že budú držať na oku 24 hodín denne, 7 dní v týždni :). Schválne, ak sa nájde taká, čo by otestovala trebárs „len“ tých 24 hodín, nech sa ozve, ha ha. Každopádne, tu sú moje dojmy.

Urban Decay Glide-On-Eye Pencil

24/7 ceruzky na oči sú klasické strúhacie ceruzky, čo síce ja dvakrát nevyhľadávam, rozhodne to ale svoje benefity. Prvým je fakt, že keď potrebujete mať ostrú tuhu, no tak ju máte :). Druhou nespornou výhodou je to, že je to aj hygienickejšie vďaka tomu, že strúhaním tú vrchnú vrstvičku tuhy s prípadným bordelom jednoducho odstránite. Off course, je potrebné strúhadlo, ktoré bude nielen dostatočne ostré, ale aj čisté, že.

Ako som už v úvode spomenula, hnedá ceruzka je must-have absolútny a preto som si aj ja vybrala hnedú. Presnejšie, tmavohnedú, odtieň Demolition. Táto farbička furt pôsobí na oku výrazne, ale nie tak tvrdo ako čierna a to bez ohľadu na to, akej farby sú vaše vlasy, obočie, riasy, pleť, oko.

Urban Decay 24/7 Glide-On-Eye odtiene

Ceruzka je pigmentovaná veľmi dobre a má unikátnu, akoby gélovitú konzistenciu – rozumej: píše sa ňou jedna báseň, tuha najmä po ruke doslova kĺže. Naozaj som takú konzistenciu ešte nezažila. Ale pozor! Ak ňou chcete vytvoriť nejakú dymovú linku, s rozotieraním príliš neotáľajte. Po chvíľke sa totiž táto ceruzka na oku „zamkne“ a už ňou nepohnete.

Z čoho vyplýva, že jej výdrž je naozaj výborná, že jo. Dokonca aj na vodnej linke, kde logicky až tak nekreslí, vydrží dostatočne dlhý čas!

Ja osobne ju používam najradšej na také to zahustenie rias tesne pri ich korienkoch, občas šupnem na hornú vodnú linku, ešte zriedkavejšie na spodnú - spodnú časť oka líčim ozaj málokedy. Toto je môj najklasickejší spôsob líčenia očí a myslím, že táto ceruzka so mnou dožije, ha ha.

Urban Decay ceruzky na oci skusenosti

Ak hľadáte kvalitnú ceruzku na oči, určite mrknite na Notino. Na výber máte zo šiestich odtieňov maximálne použiteľných farieb – že ako keby ste nekopali za moju obľúbenú hnedú :) - a práve pri značke Urban Decay sa vám nezriedka ujde aj nejaký ten darček k nákupu.

Aktuálne je to 30ml fixačný sprej k nákupu produktov tejto značky nad 35 éčok!

Myslím, že s týmto výberom nespokojné ani nemôžete byť.

 

Používate ceruzky na oči pri líčení? Aké odtiene sú vaše top, bez ktorých neviete existovať?

 

- cc -

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...