utorok 8. februára 2022

NUXE rêve de miel / sprcháč

Do sprcháčov som ja maniak - to vám, čo ma pravidelne čítate, prízvukovať asi nemusím. A dokonca aj recenzie na ne píšem spravidla s naozajstným nadšením a jupí, opäť nastal čas, aby som si zaujúkala.

Rêve de miel Face & Body Ultra – Rich Cleansing Gel zvláčňujúci sprchovací gél na tvár a telo od mojej obľúbenej značky NUXE.

NUXE kozmetika recenzie

Rad rêve de miel s medom patrí jednoznačne medzi moje najobľúbenejšie. Nepamätám sa už presne, koľko vecí mi výrobca za tie roky porušil, ha ha, ale minimálne za jedným pleťovým krémom mi srdce nadarmo piští už zo dva roky. No a preto v duchu keď neprší, aspoň kvapká skúšam aspoň nové vecičky, ktoré tento rad obsahuje.

Medový sprcháč od Nuxe budem hodnotiťpoužívať ako sprcháč, aj keď som z bjútyblogerskej povinnosti vyskúšala aj na tvári. Aj na nej je príjemný a určite ho občas použijem aj takto, ale čo sa týka mokrého čistenia pleti, som brutálna konzerva a ostávam z bezpečnostných dôvodov verná len jedinému. Neparfémovanému. 

NUXE reve de miel face and body ultra rich cleansing gel

NUXE reve de miel kozmetika skusenosti

Tento sprcháčik ozaj vonia dosť intenzívne, vonia logicky po mede, ale pri použití na telo mi tento fakt vôbec neprekáža – naopak, uprednostňujem to! Na druhú stranu, upozorňujem na to schválne, keďže niekomu to vyhovovať nemusí.

Zloženie rastlinného pôvodu bez obsahu mydla, s medom a slnečnicou má údajne 92% zložiek prírodného pôvodu a má hýčkať predovšetkým suchú pokožku.

Balenie je pumpičkové a konzistencia stredne hustá.

NUXE reve de miel cistiaci gel

Zdôrazňujem aj fakt, že vďaka zloženiu sprcháč až tak veľmi nepení, čo tiež nemusí každý vyhľadávať – priznám sa, že tiež tak trochu patrím do skupiny nevyhľadávačov, ha ha, ale je vám jasné, že čím menej takéto typy produktov penia, tým sú šetrnejšie k pokožke, že.

A teda naozaj, sprcháč je toto veľmi príjemný, pokožku nevysušujúci ani keď nepoužijete po sprche nejaké telové mazadlo a ešte aj ten úchvatný odér, čo vás doslova zahreje na tele aj duši... Toto značka Nuxe teda naozaj vie, ani zrátať neviem, od koľkých produktov od nich som doslova závislá aj vďaka vôni! Moja úchylka, no...

 

Ak máte nejaké tipy na must-have produkty značky Nuxe, sem s nimi! ;)

 

- cc -

 

2 komentáre:

  1. Ďakujem za inšpiráciu, vyskúšam určite. Ja a sprcháče...to je kapitola sama o sebe... mám fajnovú kožku a zatiaľ sú len dva sprcháče, ktoré mi vyhovujú a nerobia mi z pokožky sušienku :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak super, môžeš ho skúsiť, možno Ti bude vyhovovať!

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...