utorok 15. februára 2022

Vecičky za pár drobných, ktoré fungujú / Megaobjavy minulého roka!!!

V dnešnom článku budem písať o troch produktoch, ktorých kombinácia sa môže na prvý pohľad zdať maximálne od veci, ale verte, že tých spoločných znakov majú hneď niekoľko. Sú doslovne za pár drobných a najmä, sú megafunkčné! A ja ich, off course, zbožňujem.

saveonbeautyblog top products

Dnes to bude v podstate pokračovanie nielen všetkých top produktových článkov, aké som kedy napísala, ale najmä tohtotohto článku. Mňa osobne totiž nič nepoteší viac ako to, keď objavím super produkt, ktorý vás nezruinuje na pol roka dopredu a samozrejme pociťujem vždy nutkanie povedať vám o ňom čo najskôr.

Takže dnes začneme hubkou na mejkap LARENS Colour Makeup Blender.

Dlho som premýšľala, že jej venujem samostatný článok, nakoniec som sa rozhodla takto.

LARENS hubka na makeup skusenosti

Poviem to na rovinu, na tomto poli som maximálne rozmaznaná a až doteraz som nenašla nič, čo by mi vyhovovalo viac ako originál Beautyblender. A čože sa nestalo pred časom... Hubku od Larens som objednala pri prvej možnej príležitosti, ako sa objavila v e-shope /niekedy pradávno minulý rok, ha ha/ a aj keď som na ňu bola nesmierne zvedavá a na vyskúšanie sa tešila, moje očakávania zas ktovieaké neboli! Nakoniec som ale prešťastná, že ju môžem zaradiť práve do dnešného článku.

Hubka je veľmi mäkučká, ale nie je tak pórovitá ako Beautyblender, preto do seba nenasaje toľko mejkapu /takže v konečnom dôsledku ho spotrebujete menej/ a tiež sa oveľa ľahšie čistí. Pracuje sa s ňou maximálne komfortne a jej menšiu nevýhodu vidím akurát v tom, že schne dlhšie než tie viac pórovité hubky. Toto je ale len taký detailík, ktorý s prehľadom zatieni fakt, že stojí v e-shope 3,75 eura! Čo taký bjútyblender vás vyjde pomaly aj dvacku...

Za mňa skrátka veľmi príjemné prekvapko a už mám kúpený ďalší do zásoby.

Druhým partizánom je môj ďalší miláčik, BALEA Med krémovo – olejové telové mlieko s alantoínom pre suchú a citlivú pokožku.

BALEA Med telove mlieka skusenosti

Nebudem sa príliš rozkecávať, toto telové mlieko je v tomto článku naozaj oprávnene! Jeho konzistencia je relatívne hutná a olejovitá, pokožku ale určite nadmerne neumastí a najmä, vstrebáva sa bezproblémovo! Ale že totálne. Veľmi príjemným bonusom je krásna, jemná vôňa a cena niečo málo nad 2 éčka!!! 

BALEA Med telove mlieko s alantoinom

No a účinok? Konkuruje môjmu najobľúbenejšiemu telovému krému ever! Viac nemám čo dodať.

Posledným zo svätej trojice je obnovujúci krém na nechtovú kožtičku s vitamínom E zn. AVON.

AVON krem na nechtovu kozticku skusenosti

Neviem, či to máte tak podobne, ja ale na mazaní nechtov a ich okolia frčím absolútne celoročne. Možno za to môže slabý pitný režim /aj keď sa snažím!/ alebo časté používanie laku a odlakovača /aj v tom sa snažím :D/, okolie nechtov mám ja skrátka furt presušené a keďže v rýpaní si do tej suchej kože sa snažím úplne že najviac, no tak musím mazať ako drak.

AVON obnovujuci krem na nechty

Za svoj život som vyskúšala a používam asi milión produktov, ktoré sú naozaj skvelé, ale neriešia tento problém okamžite – tie, čo riešia, tak len krátkodobo, doslova na pár minút. Ja ale naozaj potrebujem aj niečo, čo jednak stav okolia nechtov zlepší okamžite a čo aj vydrží dostatočne dlhý čas, aby som nemala tendencie do tej suchej kože rýpať.

No a presne všetky tieto pozitívne vlastnosti som našla v tejto malej bielej tubičke od Avonu.

Krémová konzistencia je natoľko unikátna, že zabezpečí naozaj prekvapivo dlhú trvácnosť produktu na koži a toto ja nesmierne oceňujem! A viac mi k spokojnosti netreba. Kupujem, kým to neprestanú vyrábať.

 

A to by sme teda mali pre dnes všetko. Bavia vás takéto tipy článkov podobne ako mňa? :)

 

- cc -

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...