piatok 8. apríla 2022

FRAIS MONDE / Ďalší objav roka!

A je to tu, opäť raz jedna recenzia, písaná tak, ako to mám najradšej - s nadšením! Pleťové séra sú mojou slabosťou. Ako viete, som schopná nakombinovať dve až tri na každodenné používanie a ak objavím nejaké naozaj výnimočné, pokladám si za svoju svätú povinnosť napísať vám o tom okamžite, bez zbytočného odkladu.

No a dnes to bude presne o takomto nejakom patladielku. FRAIS MONDE Hydro Bio Reserve Intensive Serum Super Hydrating.

frais monde hydro bio reserve kozmetika skusenosti

Pamätáte sa ešte na toto sérum od značky Frais Monde? Hoci som si ho odvtedy nekúpila, považujem ho za jedno z najlepších sér, aké kedy prešli mojim ksichtom – je to práve ten smutný údel všetkých bjútyblogeriek, ktoré jednoducho na opakované používanie kozmetických vychytávok skrátka nemajú čas.

Po nejakom tom rôčku som sa rozhodla opäť raz pozrieť značke bližšie na zúbok a že teda očekujem kvázi „dennú“ verziu môjho milovaného séra.

Samozrejme, pojem denná berte s rezervou. Neznamená to, že by ste sérum nemohli používať na deň aj na noc. Len skrátka ide o sérum konkrétneho radu, v rámci ktorého jedno je špecifikované výlučne ako nočné a toto naše nie je špecifikované. To je celá veda.

frais monde kozmetika recenzie

Na úvod by som tu chcela šupnúť pár slov o značke. Ide o taliansku prírodnú kozmetiku s obsahom termálnej sírnej vody, ktorá sa tvári dosť inteligentne /vodu myslím - rozozná problém pokožky a začne liečiť ako suchú či podráždenú pleť, tak aj tú mastnú!/ a ktorá obsahuje viaceré certifikované línie. Konkrétne naša línia Hydro Bio Reserve je certifikovanou 100% BIO kozmetickou líniou bez parabénov, syntetických konzervantov, niklu, je hypoalergénna a off course, netestovaná na zvieratách. Ako už z názvu môžeme vydedukovať, určená je predovšetkým na rehydratáciu pokožky a jej regeneráciu, obnovuje hydrolipidovú bariéru a je ideálna pre takmer všetky typy pleti – rochniť pri nej si bude najmä pleť suchá, ale aj normálna či zmiešaná.

frais monde hydro bio reserve hydratacne serum

V prípade nášho séra ide o klasické hydratačné sérum s prírodným zložením. Hlavnou aktívnou látkou je kyselina hyalurónová, výťažok zo salicornie a prírodné polysacharidy. Prvé dve zabezpečujú hydratáciu, polysacharidy vytvárajú na pleti ochranný film.

frais monde pletove serum

Čo sa balenia týka, to je klasické kvapkadielkové, v sklenej fľaštičke a produkt viete spotrebovať do dna. Na jednu aplikáciu vám postačí jedno neúplné stlačenie pipetky /neviem teda, ako moc sa vám to podarí, ale podľa mňa je jedno plné stlačenie iba na tvár naozaj dosť a kľudne dávku rozdeľte aj na krk a dekolt!/ Ako vždy pripomeniem, nezabudnite dávať sérum na navlhčenú pleť!

Konzistenčne ide o patladielko, ktoré ja osobne skrátka neviem nemilovať. Sérum má takú tú gélovito – olejovitú konzistenciu, akú ja pri hydratačných sérach vyhľadávam ako stopársky pes a ktorá sa vstrebe síce rýchlo, ale nie úplne bez stopy!

Keby mali mať všetky séra sveta jedinú konzistenciu, tak by to bola presne táto...

Samozrejme ma uchvacuje každým dňom viac, ako prekrásne sérum vonia – tento typ vône zrejme nebude prekážať nikomu a naopak, skôr vám spôsobí závislosť tak ako mne.

Účinky sú presne také, aké by skúsené skincare – maniačky pri tomto type sér očakávali. Pleť ostane jemná, pružná, napumpovaná a hladučká, viac slov netreba!

Za mňa teda úplne neskromne objav roka na poli hydratačných sér. Zoženiete na Elnino a keď vezmete do úvahy veľmi príjemnú cenu, prírodné zloženie a maximálnu funkčnosť produktu, no tak skrátka určite potrebujete! ;)

 

Čo vy a značka Frais Monde? Mňa prekvapuje čím ďalej, tým viac...

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...