piatok 15. apríla 2022

Spotrebovanci / marec 2022

V dnešnom článku o prvých jarných spotrebovancoch asi nebude veľmi o čom, ha ha. Ozaj drvivú väčšinu zastupujú stálice, ktoré používam a píšem o svojich excelentných dojmoch donemoty, takže by som papagájovala úplne zbytočne. Každopádne, máme tu aj zopár „noviniek“ a k tým sa teda rozkecám.

saveonbeautyblog out news

Ako inak, na úvod musíme vymenovať a prípadne aj nalinkovať stálice, LARENS BioPeptide Serum Spray, LARENS Syn Ake Eye & More, NIVEA MicellAir Skin Breath micelárna voda, BOROTALCO Active Citrus & Lime Fresh deodorant, CLINIQUE High Impact riasenka. A ďalej už pokračujeme kúštik obšírnejším pokecom.

 

NEOSTRATA Skin Active Repair Intensive Eye Therapy očný krém

Aj po spotrebovaní tvrdím, že ide asi o najlepší očný krém ever, s akým som mala osobnú skúsenosť. Ja osobne určite ešte kúpim, ak sa nepodarí dostať ho zasa ako darček k nákupu, ha ha. Je to dosť drahé, no, za ozajstnú kvalitu sa platí...

 

AVÈNE Tolérance Extrême čistiace pleťové mlieko

Svojho času som ho označila za megaobjav a verte, že je ním furt! Celkom určite najlepšie odličovacie pleťové mlieko na trhu /môj skromný, osobný názor/ s jednoduchým zložením a brutálnou šľahačkovou konzistenciou. Btw, balenie... Akonáhle spotrebujete istú časť produktu, kvôli komfortnému vytláčaniu obsahu budete musieť tubu samotnú rolovať smerom nadol, aby ste mohli jednoduchšie vyvinúť na otvor adekvátny tlak pri stláčaní tuby. No a na záver, samozrejme, tubu rozstrihnúť a spotrebovať produkt do dna. V mojom prípade to chcelo použiť sedliacky rozum, v prípade vás ostatných, čo ste všímavejšie, stačí kuknúť na obal, ha ha...

 

NIVEA MicellAir Expert dvojfázový odličovač očí

V porovnaní s tým, ako moc mi na nervy liezla jeho micelárková verzia na odličovanie celého ksichtu, toto očné odličovadlo naozaj prekvapilo a vlastne mu nemám čo vyhodiť na jeho /nalíčené či nenalíčené/ oči! Pokojne kúpim kedykoľvek opäť – aj keď, to ružové Gentle Caring mám predsa len o kúštik radšej.

saveonbeauty spotrebovana kozmetika recenzie

CIEN Tropical Summer balzam na pery

Pred rokom až dvomi som neodolala pravidelnej lidláckej limitke vo verzii ananás a musím uznať, že to nebol žiadny prúser! Síce tento balzamík vaše zdevastované držky asi nezachráni, ale je na perách naozaj celkom príjemný a rozhodne nejaký efekt má! Vďaka vôni som si ho samozrejme užívala ešte viac, takže do budúcna jeho opätovnú kúpu absolútne nevylučujem.

 

AVON Care Silicone Glove krém na ruky

Keď sa vás kamoška opýta, ktorý krém na ruky je najlepší, no tak jej povedzte, že tento. Ozaj nebudete klamať. Dostatočne výživná konzistencia vaše ruky doslova zahojí bez toho, aby ich umastila a to už klobúk dole, že.

Vlastne by som tento krémik mohla označiť za stálicu, keďže som ho používala ešte ako raná post-adolescentka, potom mi však na celé desaťročia tak akosi zmizol z dohľadu a ja som ho znovuobjavila až teraz! Pozitívnym zistením bol fakt, že ostala identická jeho intenzívna, ale príjemná vôňa a na ceste ku mne je už ďalší kúsok.

 

DEOGUARD Deostick Bergamot a limetka

Úžasne voňavý tuhý deodorant, ktorý čiastočne funguje aj proti poteniu, avšak nie zas až tak, aby ste ho mohli používať aj počas teplejších ročných období! Aspoň teda táto citrusová verzia – ten pivonkový sa mi zdal kúštik funkčnejší. Ja mám v zásobe ďalší, keďže milujem jeho sviežu vôňu, ale odložím si ho pravdepodobne až na jeseň/zimu.

Každopádne, ak vám potenie samotné nevadí, tak smelo do neho, pretože jeho zloženie je absolútne neškodné a premakané!

 

Okej, na dnes všetko. Ak máte s niektorým produktom skúsenosti, pokojne sa s nami ostatnými podeľte ;).

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...