utorok 12. apríla 2022

Úprava obočia so značkou BENEFIT / Čo kúpiť a čo nie?

Dnešným dňom môžem vyhlásiť, že som vyskúšala asi väčšinu produktov na úpravu obočia od mojej obľúbenej značky Benefit a preto som sa rozhodla krvopotne dať dokopy tento haul. Tentokrát si vezmeme na paškál všetko, čím si obočie vykreslíte, jednotlivé produkty medzi sebou porovnám a vynasnažím sa dať vám zopár užitočných rád, aby ste sa prípadne v benefitej ponuke vedeli zorientovať a vybrať si pre seba to naj.

benefit kozmetika skusenosti

BENEFIT Goof Proof Brow Pencil, odtieň 3.5 Neutral Medium Brown

Ide o vysúvaciu ceruzku na obočie so skosenou tuhou, ktorá má taký ten placatý tvar – z jedného boku široká, z druhého úzka a práve v tomto fakte vidím najväčšiu slabinu produktu. Neviem, čo tým chcel básnik povedať, ale skrátka tento typ tuhy keď otupíte, tak ho, off course, nezastrúhate a to už zaváňa trochu prúserom! Odhliadnuc od tohto faktu, ak sa s ceruzkou naučíte pracovať, nemôžete byť nespokojné a aj keď to obočie nebude až také stopercentne dokonalé kvôli tej hrubšej tuhe, pri troche cviku bude pôsobiť pekne a prirodzene.

benefit goof proof ceruzka na obocie recenzie

Tuha je veľmi dobre pigmentovaná, ale nie je nadmerne mäkká - takže pri úprave obočia potrebujete extrémne ľahkú ruku a toto všetko zabezpečí, že táto ceruzka vás takmerprežije. Farba na obočí drží ako pribitá, v globále tradičná benefitia kvalita a všetko dobre.

benefit ka brow farba na obocie skusenosti

 

BENEFIT Ka – BROW!, odtieň 3.5 Neutral Medium Brown

Maximálne odlišný typ produktu na úpravu obočia v porovnaní so všetkými, aké som kedy vyskúšala. Ide o kalíšok s farbou v pomerne tuhej konzistencii a štetčekom, ktorým farbu nanášate.

Popravde, nenapadlo by ma túto vecičku kúpiť, keby som nepotrebovala niečo na úpravu obočia pod moto prilbu, čo by bolo oteruvzdorné a vydržalo časté dávanie prilby hore – dole.

Vtipné, že som to začala riešiť až po 4 rokoch... Asi moje obočie za posledný rok v prirodzenom stave vyzerá čoraz horšie, neviem... :D

Ka – BROW! drží naozaj veľmi dobre – povedala by som, že najlepšie - aj keď paradoxne, na účely motorkovania som si našla iného obľúbenca, potažmo obľúbencov. 

benefit ka brow recenzie

Základom opäť je len to, naučiť sa s tým pracovať. No a prekvapivo, aj u takého amatéra, ako som ja, to ide celkom fajn!

Farba je dobre pigmentovaná a namáčať štetček do nej musíte v závislosti od toho, ako moc výrazné chcete mať obočie. Dokážete ho urobiť ako „instagramovo dokonalé“ pri častejšom namáčaní, tak aj prirodzené pri menej častom namáčaní, opäť to chce len tréning. Nie som si istá, ako dlho bude obsah použiteľný pri neustálom otváraní a rýpaní do toho štetcom, ale ak uprednostňujete tento typ produktu, smelo do neho.

Možno v tomto prípade odporučím siahnuť po odtieni svetlejšom, než ste zvyknuté – to len taká malá rada na záver.

benefit 3,5 neutral medium brown odtien

benefit brow microfilling pen fixa na obocie skusenosti

BENEFIT Brow Microfilling Pen, odtieň 3.5 Medium Brown

Áno, presne toto je môj favorit pod moto prilbu a ja vám v nasledujúcich riadkov vysvetlím, že prečo.

V prípade tohto produktu ide o momentálne veľmi moderný spôsob úpravy obočia perom/fixkou, ktorá má na konci tri hroty. S podobnými fixami mám skúsenosť od značky Gabriella Salvete, ktoré ale zrejme už vyhodím, pretože sú ozaj minimálne pigmentované. Pero od Benefitu je pigmentované predsa len viac, ale tu mám teda tú jedinú pripomienku k produktu: Prečo nie je pigmentované ešte viac??? 

Ak by bolo, bola by to čistá fantázia, pretože s týmto produktom sa pracuje super, obočie by bolo hotové veľmi rýchlo a vyzeralo by ako vaše vlastné, dokonalé obočie! Takto jeho úpravou strávite trochu viac času a výsledkom je, že síce vyzerá ako vaše vlastné, ale zas tak úplne dokonalé nie, ha ha. A ešte sa pri tom aj namakáte.

benefit brow microfilling pen recenzie

Off course, druhá vec je, v akom stupni vyschnutosti sa toto aktuálne pero ku mne dostalo, že – každopádne toto ešte očekujem pri ďalšom kúsku a dám vám vedieť, myslím ale, že to bude podobne pri všetkých týchto perách...

Výdrž farby v obočí je veľmi dobrá, ale myslím, že k môjmu pasovaniu za favorita na motorku prispelo výdatnou mierou aj to, že to obočie je prirodzenejšie a teda aj keď sa niečo zotrie, tak to nie je také okaté.

 

Ďalšia vec, mám ozaj super fixačný gél na obočie. Vy o ňom už samozrejme viete :).

 

Ak som vám pri predošlom produkte odporúčala siahnuť po svetlejšom odtieni, v tomto prípade môžete s kľudom Angličana siahnuť po odtieni tmavšom. Ako som už spomenula, fixa nepúšťa príliš veľa farby, takže keď pridáte nejaké to polčíslo na tmavosti, efekt existujúceho obočia dosiahnete o niečo rýchlejšie.

benefit ceruzka na obocie skusenosti

BENEFIT Precisely, My Brow Pencil, odtiene 0304

A máme tu favorita. Keďže recenziu naň som písala, pokojne si ju pripomeňte tu a ja dnes len v skratke.

Toto je produkt, ku ktorému sa pravidelne vraciam a vracať sa s najväčšou pravdepodobnosťou aj stále budem. Ide totiž o mikroceruzku, ktorá je dostatočne presná na prirodzené, ale aj precízne vykreslenie obočia bez toho, aby ste ju akokoľvek museli „ostriť“. 


A keď ju zafixujete dobrým fixačným gélom, verím tomu, že dá aj tú prilbu /čo 99 percent z vás určite ocení, ha ha/. Toť môj obľúbenec najväčší.

 

Čo vy a produkty na úpravu obočia od Benefitu? Máte svojho favorita? Kľudne dajte vedieť, aký spôsob preferujete vy :).

 

- Kocúr -

3 komentáre:

  1. Určite chcem niečo skúsiť. Zatiaľ som veľmi spokojná s Maybelline Brow Precise tekutým produktom a tiež ich mikroceruzkou.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite skús :). Ja som tiež dlho odolávala a teraz už nie som spokojná s ničím iným okrem Benefitu, ha ha... takže v podstate bacha, môžeš dopadnúť rovnako :D

      Odstrániť
  2. Moje obočí by asi nějakou tu úpravu potřebovalo, ale sama bych se do toho asi nikdy jít neodvážila :) Pokud bych čistě náhodou našla odvahu, zamířila bych nejspíše k nějaké zkušené kosmetičce nebo sem, resp. nějaké bližší pobočky, kde se tato úprava provádí.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...