piatok 6. mája 2022

CLARINS Hydra - Essentiel maska na oči / Tip na luxusný darček

Dnes mám pre vás malú lahôdku. Malú, ale o to exkluzívnejšiu. A keďže som vám už poriadne dlho o žiadnej pleťovej maske nepísala, rozhodla som sa jednu ukázať vám práve dnes, keďže Deň matiek je za rohom a vaše matky by ju eventuálne mohli potrebovať, ha ha.

CLARINS Hydra - Essentiel maska na oči pre intenzívnu hydratáciu pleti.

clarins hydra essentiel moisturizing reviving eye mask maska na oci

Uznávam, že maska na očné okolie je už trochu taká nadstavba, ale povedzme si narovinu... Kde sa najrýchlejšie prejavuje vek a únava? Áno, tipujete správne – na očiach, potažmo na očnom okolí, kde je naša pokožka veľmi tenká a tým pádom náchylná na všetky neduhy sveta.

Preto je viac ako vhodné aspoň raz za čas jej naozaj dopriať

clarins kozmetika recenzie

Ja, keďže už v podstate som vo veku starostlivých matiek, ha ha, som si pred časom teda tiež dopriala. Maska na očné okolie od Clarins má pleti zabezpečiť megadávku hydratácie, redukovať opuchy a tmavé kruhy, odstraňovať známky stresu a únavy, vrátiť pleti pevnosť a pružnosť a rozjasniť očné okolie.

Akože moje milé, táto vecička je úžasná!!! Ja začnem tradične obalom, pretože som zamilovaná aj do neho. Ide o klasickú, v podstate úplne obyčajnú, jednoduchú tubu, ktorá vás ale nemá čím privádzať do šialenstva, je prekrásna a už na prvý pohľad /aj dotyk/ veľmi kvalitná.

clarins hydra essentiel maska na oci

Konzistencia je ultra-krémová /nefotila som vám ju, lebo mi bolo ľúto zbytočne vytláčať ten luxusný obsah, ha ha/ a myslím, že tento popis ju vystihuje absolútne dokonale. Maska je aj veľmi jemne, čisto parfumovaná – čo uznávam, že nie je úplná prepotrebnosť, ale mňa osobne zahreje pri srdci vždy :).

Masku môžete naniesť v hrubšej vrstve ako 10-minútovú kúru a zvyšky následne odstrániť/vmasírovať, alebo ju naneste na noc na celé očné okolie v trochu decentnejšej vrstve a choďte spať.

Maska je na pleti neskutočne, neskutočne príjemná – krémová, chladivá, ukľudňujúca a relaxačná doslova. Ja osobne ju nanášam vždy na noc tak raz, dvakrát do týždňa a efekt je úžasný! Pokožka v očnom okolí je doslova napumpovaná, hodvábne jemná, vyživená, jemné linky sa zdajú menej viditeľné... V menších množstvách masku kľudne použite ako klasický očný krém, výsledky sú ešte lepšie!

clarins maska na oci zlozenie

Viac vlastne už nemám čo dodať. Nečakala som od tohto produktu zázraky, ale rozhodne som z masky veľmi milo prekvapená a má moje kocúrie požehnanie!

Ak nakúpite na Notino aktuálne produkty značky Clarins v hodnote nad 60 éčok, vyfasujete ako bonus darček v podobe taštičky plnej anti-ageingových produktov v cestovných baleniach a to už sú darčeky pre mamu par excellence, že jo.

Používate aj vy takéto nadstavbové typy produktov alebo si vystačíte s tradičným zložením skincare v podobe maximálne séra, očného a pleťového krému?

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...