utorok 12. júla 2022

FRAIS MONDE / Najlepší očný krém, už zas!

Ako moc ja milujem túto značku! To len taký výkrik na úvod... Spomenula som už v poslednom článku, že značka Frais Monde ma ešte nesklamala – a že už som od nich poskúšala kadečo – a v mojich ódach môžeme dnes pokračovať.

Dnes to bude o očnom kréme FRAIS MONDE Pro Bio – Age, ktorý potrebujete hneď z niekoľkých dôvodov.

frais monde kozmetika recenzie

Tak za prvé!

Nič nehydratuje pleť tak úžasne ako kozmetika tejto značky! Každý jeden produkt, ktorý som vyskúšala, zanechal pleť tak neskutočne napitú a napapkanú, až vám to spôsobilo okamžitú závislosť. No a výnimkou v tomto smere nebude ani očný krém certifikovanej BIO línie Pro Bio – Age.

Tá je určená na starostlivosť o... ehmmm, nooo... tak trochu zrelšie typy pleti /od 30 hore/. Zložením bojuje proti voľným radikálom, hydratuje a vyživuje, spomaľuje stratu kolagénu, podporuje obnovu buniek, mikrocirkuláciu, dodáva pokožke pružnosť a prirodzene ju rozžiaruje. Hovorí výrobca.

frais monde pro bio age ocny krem

Ja hovorím, že som príjemnejší očný krém už dlho nemala a absolútne a bezvýhradne som sa zamilovala už po prvom použití!

Môj feši je určený priamo na vrásky, aj keď nejako tragicky toto ja neberiem. Skrátka, ja potrebujem pleť hlavne poriadne hydratovať a vyživiť a očné okolie samozrejme tiež.

Konzistencia tohto krému je neskutočná. Krém je hustý, ale nie hutný, veľmi príjemne našľahaný, hydratuje pokožku ozaj veľmi intenzívne, na druhú stranu sa ale do nej bezproblémovo vstrebáva.

frais monde kozmetika hodnotenie

frais monde kozmetika skusenosti

Proti tým vráskam má bojovať výťažok z levandule a ďalšie mega vecičky v zložení produktu ako bambucké maslo, mandľový olej, morské riasy a mnohé ďalšie prírodné extrakty. Veľmi príjemným bonusom pre mňa je jemná, prirodzená, tak trochu bylinková vôňa a prekrásny, luxusne pôsobiaci sklený, ťažký téglik.

Toto všetko úplne zaklincovala monštróznosť celého balenia, ktoré má na pomery tohto typu produktu neuveriteľných 30 ml! A to je teda už fuckt čo povedať... Cena? Ani sa nepokúšajte pochopiť ju a mrknite rovno do e-shopu.

Furt si myslíte, že tento očný krém nepotrebujete? Ja o svojej nehynúcej láske k nemu  nepochybujem ani v najmenšom a keď ho spotrebujem – čo, btw, bude asi tak v budúcom storočí – je veľká šanca, že ho kúpim hneď ako sa minie!

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...