piatok 8. júla 2022

NEnákupy / jún 2022

S novým mesiacom tu máme prehľadovku s nákupmi za mesiac starý, ako inak. Tentokrát sa musím pochváliť, pretože sa mi skutočne darilo moc neutrácať napriek tomu, že tých vecičiek tu nemám úplne že málo-málo! Ako je to možné?

Nuž, roky praxe...

saveonbeauty nakupy jun 2022

Svoje vlastné prachy som zainvestovala akurát do dvoch deodorantov /lebo leto/ a krému na vlasy od Olaplex /lebo slama/. Takže sa v podstate ani nebudem tváriť, ako moc som tieto veci potrebovala, pretože je to holý fakt, ktorý nie je potrebný odôvodňovať ani len sama pred sebou, nieto ešte pred druhými :).

Očný krém a tonik od Frais Monde, mojej milovanej značky, ktorá ma zatiaľ ešte nikdy nesklamala /a neverím, že niekedy sklame/ a telové mlieko od Ziaja mi poslali na testovanie z Elnino. Aktuálne si ho aj naplno vychutnávam, pretože sa mi /a vám tiež, off course!/ na tomto poli rysuje objav za objavom a čoskoro si tu moje dojmy aj prečítate.

saveonbeautyblog recenzie kozmetiky

No a zvyšok? Tak nejak sa mi zadarilo prihodiť do nákupného košíka zakaždým, keď platil nákup niekto iný, ha ha. Rozumej, väčšinou môj chlap. Viem, zrovna micelárku asi moc nevyužije, ale zas musíte uznať, že zvyšok by už mohol byť relatívne použiteľný aj pre neho...

 

Ako moc sa darilo šetriť na kozmetických nákupoch vám? ;)

 

- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Som zvedavá na Frais Monde, z tej značky si nabudúce určite niečo objednám. A inak Cien sú fajn produkty, mala som after sun aj krém na opaľovanie a bola som spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Značka FRAIS MONDE patrí podľa môjho skromného názoru medzi absolútne kozmetické topky, zatiaľ všetko od nich milujem!!! :) Dúfam, že ju na Elnino budú mať nafurt!

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...