piatok 22. júla 2022

URBAN DECAY All Nighter / Testujem hype-produkty!

Dnešný článok po dlhšom čase píšem tak, ako to mám najradšej – s nefalšovaným nadšením vďaka prvým dojmom! Čo bolo dôvodom môjho neskrývaného nadšenia? 

Nuž, po počiatočnom nezáujme som sa hecla a vyskúšala legendárny URBAN DECAY All Nighter extra silný fixačný sprej na make-up.

urban decay all nighter setting spray skusenosti

Moja pleť je suchá, ale napriek tomu nemôžem povedať, že by sa neleskla. Práve naopak. Priznám sa ale, že riešeniu tohto „problému“ ja osobne nevenujem takmer žiadnu pozornosť – keď mám pocit, že sa chcem lesknúť viac, pridám rozjasňovač, keď mám pocit, že sa chcem lesknúť menej, poodtláčam ksicht do hajzláka a je vybavené.

Čo ma ale prdí viac, to je jednoznačne korektor v okolí nosa pod okuliarmi, ktorý spravidla ani pri použití toho najsamviac top fixačného púdru nesedí tam, kde má! A toto už podľa kocúrích pravidiel je hodné hľadania riešení.

No a tak som hľadala. Najlepšie púdre, najlepšie korektory...

Ani zaboha ma nenapadlo vyskúšať fixačný sprej.

urban decay all nighter extra silny fixacny sprej na make-up

Nuž a ani neviem ako, stalo sa, že som pri jednej z mojich početných objednávok na Notino prihodila do nákupného košíka legendárny setting spray od Urban Decay. Sľuboval mi totiž, že ochráni môj mejkap pred zotretím, blednutím a roztečením a tiež že moju pleť zmatní. Toto všetko až na 16 hodín a, off course, bez toho, aby som ho na tvári cítila.

No a tieto informácie už pre Kocúra niečo znamenali, ha ha.

Ja dnes začnem negatívami.

Samozrejmosťou je slabučký alkoholový odér, ktorý pri aplikácii cítite, ale zas to nie je nič tragické, čo by vám ničilo vaše beztak biedne životy. Ja osobne by som určite privítala inú pumpičku, ktorá obsah nadávkuje na pleť aspoň o trošku jemnejšie, pretože táto pumpička je dosť morda! Na druhú stranu, negatívny efekt to na vašom mejkape nezanechá ani v najmenšom, o to pokoj.

urban decay all nighter setting sprej recenzie

All Nighter skúšam už nejaký ten týždeň a moje bjúty radary zatiaľ žiadny negatívny efekt na kvalite mojej pleti nezaznamenali.

Naopak, skúsenosti s produktom ako takým sú zatiaľ vyslovene tie najpozitívnejšie!

Táto vecička vám mejkap aj korektor k pleti doslova pribije a ten sa nehne, ani keď po ňom šúchate prstom s úmyslom zotrieť ho, ha ha. Niečo neskutočné, klobúk dole.

Rovnako excelentne na pleti drží aj korektor a –na moju nesmiernu radosť!!! - aj pod okuliarmi!  Dioptrické, slnečné, nič nerobí problém. A že ja som na okuliare maniačka poriadna.

Samozrejme, fixačné účinky sa časom trošku oslabujú, ale myslím, že ten 16hodinový efekt môžem s čistým svedomím odklepnúť...

urban decay kozmetika recenzie

Čo sa zmatnenia pleti týka, áno, All Nighter funguje aj v tomto smere. Berte ale do úvahy, že moja pleť nie je vyslovene mastná mastná, rozdiely sú však evidentné. Musím ale poznamenať, že pleť vyzerá absolútne prirodzene a zdravo, setting sprej nespôsobuje žiadne nežiadúce efekty typu neprirodzené zmatnenie a podobne.

Takže suma sumárum, za mňa veľmi príjemné prekvapko až šok a nový must-have produkt, bez ktorého si už asi nikdy nebudem vedieť predstaviť deň, keď sa nalíčim! Rozhodne ho potrebujete, ak chcete riešiť problémy s výdržou akéhokoľvek mejkapu alebo korektoru alebo „len“ zmatniť pleť.

Ja som teda kupovala na Notino a verte, že stojí za každé jedno éčko... Aktuálne ho kúpite s 18% zľavou a dám len malý, teplý bonz, v e-shope práve prebieha Summer Black Friday, keď s použitím kódu SUMMER viete nakúpiť niektoré značky s až 40% zľavou! Že ako ak by vám bolo ľúto platiť poštovné len kvôli môjmu novému objavu od Urban Decay... ;)

 

Vaše skúsenosti s týmto produktom?

 

- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Hmm, hmm, hmmm... Žeby som po rokoch aj ja skúsila tento must-have ? Toto leto si priam žiada niečo fakt účinné. Človek len vylezie z bytu a už sa z neho leje. Priznám sa, že posledné týždne sa mi ani nechce piplať s make-upom keď viem, že sa mi už cestou do obchodu roztečie polka xichtu! No dobre no, navnadila si ma! Recenzia úspešná :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDD Nooo dobre, teším sa! Daj potom vedieť, ako moc spoko si! ;)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...