utorok 25. októbra 2022

CATRICE skincare / Youth Lip Serum

Dlho predlho som premýšľala, ako poňať dnešný článok a nakoniec som sa rozhodla ostať absolútne tradičná. Produkt, o ktorom vám dnes chcem písať, je totiž tak úžasný, že si rozhodne zaslúži samostatnú recenziu a žiaden haul s top produktami, kde by hrozilo, že si ho možno niekto aj nevšimne! :)

CATRICE Youth Lip Serum.

catrice kozmetika recenzie

Značka Catrice, podľa môjho skromného názoru, patrí k top značkám z tej dostupnejšej cenovej kategórie, čo sa dekoratívnej kozmetiky týka. Pred istým časom sa začali okrajovo povrtávať aj v starostlivosti o pleť a napriek tomu, že tomuto typu „dekoratívkovej skincare“ za pár drobných ja príliš neholdujem, predsa len som sa „dala ukecať“ na produkt, o ktorom vám dnes s takým nadšením píšem!

Sérum na pery charakterizuje značka ako hydratačné sérum s vyhladzujúcim účinkom, ktorý dosiahnete vďaka 3 percentám vegánskeho kolagénu, kyseline hyalurónovej, vitamínu E a VolulipTM od značky Sederma – čo neviem, čo je a ani po tom nepátram! :D

Zloženie teda vyzerá super. Okrem toho, produkt je bez parabénov, mikroplastov, glutén frí a netestovaný na zvieratách, off course.

Nie úplne pozitívne hodnotím aplikátor, ktorý je klasický „leskový“ a teda väčšiu sterilitu dosiahnete určite pchaním čistého prsta do téglika než týmto vynálezom dvadsiateho storočia, ktorý rvete hore-dole do tuby a von, no ale budiž.

catrice serum na pery recenzie

Sérum má konzistenciu ľahučkého krémiku/mliečka, má jemne sladkú chuť a je neparfumované. Z tej „degustačnej“ /ha ha/ stránky mu nemám absolútne čo vytknúť, je na perách absolútne život neotravujúce.

Čo vás odrovná už po prvom použití, to je jeho okamžitý efekt. Sérum je na perách veľmi ľahučké, príjemne chladivé, nezanecháva na perách žiaden neželaný vizuálny efekt, iba jemný lesk a pery doslova napumpuje vodou. Ja osobne som bola hneď neskutočne nadšená...

Najlepšie ale je, že sérum jednoznačne funguje. Vďaka zloženiu ho patlem nielen na pery, ale aj do ich okolia, kde sa zvyknú tvoriť jemné vrásky a skutočne vidím ten účinok! Okrem toho, sérum je tak funkčné, že ani nemusíte použiť balzam na pery – ja to robím tak striedavo – oblačno, niekedy dám na sérum aj balzam, inokedy nie...

catrice kozmetika zlozenie

Okrem toho, sérum funguje aj ako skvelá báza pod rúž na pery. Krásne ich vyhladí a zhydratuje bez toho, aby ostali mastné a robili galibu s akýmkoľvek rúžom.

No čo vám mám ešte k dnešnej hviezde dodať... Sérum rozhodne ašpiruje na jeden z objavov tohto roka.

Do budúcna mám v pláne pokračovať v rubrike top products značky práve značkou Catrice a myslím, že by to malo byť čím skôr. Spomeňte si len na môj milovaný Liquid Camouflage korektor či ceruzku na obočie a je jasné, že rozhodne bude o čom točiť!

No a sérum na pery v tomto článku uvidíte celkom určite tiež. Je obdivuhodné, že za tých cécéá 5 éčok sa podarilo vymyslieť naozaj účinný produkt so skvelým zložením a príjemnými užívateľskými vlastnosťami. Takže až ho niekde objavíte, rozhodne neváhajte ani sekundu! :)

Btw, viete, že ak urobíte aktuálne na Notino nákup produktov značky Catrice nad 10 éčok, vyfasujete hydratačné sérum ako darček k nákupu? ;)


- Kocúr -

 

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...