piatok 7. októbra 2022

FRAIS MONDE Hydro Bio Reserve / Skúšam ďalsí produkt!

V dnešnom prípade mám ale teda že absolútne jasno. V rámci bio kozmetiky patrí jedna značka medzi moje úplné topky. Tie z vás, čo ma čítajú pravidelne, asi moc prekvapené nebudú, pretože je holý fakt, že všetko, čo som vyskúšala od FRAIS MONDE, som si absolútne a bezvýhradne zamilovala. Dokonca si dovolím tvrdiť, že vo väčšine prípadov ide o moje osobné must-have produkty.

Tentokrát som vyskúšala Hydro Bio Reserve Tonic High Moisture pleťovú vodu.

frais monde kozmetika skusenosti

V rámci značky rad Hydro Bio Reserve patrí medzi moje najobľúbenejšie a rozmýšľam, či v ňom existuje niečo, čo som ešte nevyskúšala. Tonikum je určené pre normálnu až suchú pleť, ktorú vďaka kyseline hyalurónovej hydratuje a upokojuje vďaka vode z jačmeňa.

Ja začnem balením, ktoré je tradične elegantné, kvalitné a funkčné. Konzistencia produktu je chvalabohu konečne klasicky vodičkovitá, takže nemusíte absolútne premýšľať nad logistikou používania, ako je to v prípade toník s hustejšou konzistenciou.

frais monde hydro bio reserve high moisture tonic

Musím vás upozorniť, že tento produkt je pomerne výrazne parfumovaný. Vôňa je síce veľmi príjemná, myslím, že totožná, ako v prípade ostatných vecičiek z tejto línie, ale viem, že nie každý na tom fičí... Ja určite áno a nerobí mi to žiaden problém! J

Tonikum aplikujem vždy ako prvý krok po dôkladnom odlíčení a vyčistení pleti. Aplikácia je absolútne príjemná, tonikum zanechá na pleti akoby jemný film a dokonale hydratovanú pokožku, jemnú, hladučkú a sviežu, predpripravenú na ďalšie ošetrenie. Skrátka, dokonalosť sama.

frais monde kozmetika recenzie
 

Recenziu píšem v podstate už tesne pred koncom spotrebovania produktu, takže myslím, že žiadne nechcené podráždenie alebo presušenie pleti skrátka už nehrozí.

 

Popravde, ani by ma nenapadlo v prípade značky Frais Monde s niečím takýmto rátať :).

 

Za mňa ako vždy veľká spokojnosť. Značku zoženiete na Elnino, ceny sú veľmi júzerfrendly a ja tieto produkty asi nikdy neprestanem velebiť.

Skúšali ste niečo od Frais Monde?

 

- Kocúr-

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...