utorok 6. decembra 2022

NATASHA DENONA Mini Star Palette / Najlepšie paletky ever? No neviem...

Je to zhruba rok, čo som prvýkrát vyskúšala paletku očných tieňov od Nataše a moje nadšenie nepoznalo konca, čo vám budem hovoriť... Už vtedy som čo – to naznačila a v marci tento rok, pri najbližšej návšteve Prahy, som okamžite dokúpila ďalšie dva kúsky.

Nakoniec ale všetko dopadlo trochu inak... Že ako? No, dozviete sa.

Dnes NATASHA DENONA Mini Star Palette.

natasha denona eyeshadow palette

Aby sme sa kukli pravde do očí, túto paletku som si uchmatla hlavne kvôli tomu duochromatickému odtieňu Orion. Zvyšok, aj keď sympaticky pôsobiaci, popravde nebol pre mňa až tak brutálne zaujímavý, ale čo by človek neurobil kvôli jednému tieňu od Nataše, že...

Pidipaletka teda obsahuje dva matné očné tiene /AtikEarth/, dva metalické /BellatrixCosmo/ a už spomínaný duochromatický Orion.

Ten je, btw, prekrásny a konzistenčne dokonalý. Ide o hnedú, až vínovo pôsobiacu farbičku, ktorá v určitých uhloch hádže zelenkasté odlesky, či ako to nazvať. Poznáte to, taký ten odtieň, ktorý švacnete na viečko, rozblendujete okraje nejakou telovou a máte vystarané.

natasha denona paletky skusenosti

Prečo ale tie jemné frfľačky v úvode tohto článku?

No, predovšetkým mám pocit, že Mini Glam paletka nasadila latku až príliš vysoko. V porovnaní s jej dokonalosťou pri Mini Star paletke už Kocúr až tak strašne neujúka.

Hoci pigmentácia všetkých 5 odtieňov je stopercentná, tiene na seba pekne chytajú a dobre sa na viečku rozmazávajú bez toho, aby pri líčení robili neplechu pod očami, tie dva matné pri naberaní na štetec príšerne prášia a tie posledné dva metalické pôsobia dojmom, že ich konzistencia nie je taká maslovitá, ako som bola zvyknutá pri Glam paletke! No a uznajte, cécéá 30 éčok za v podstate jeden dokonalý očný tieň, to je už silný šálok kávy aj na mňa, ha ha.

natasha denona mini star palette odtiene

No a kuknime sa pravde do očí po druhýkrát, farebné spektrum paletky ako celku ma teda tiež až tak nedostalo do kolien – hlavne tie dva metalické odtiene mne osobne príliš nesadli a ten zlato-zelený Cosmo je podľa mňa skutočne ohavný! Skrátka, týmto dvom odtieňom som zatiaľ na chuť neprišla ani omylom, uznávam ale, že toto je čisto môj subjektívny názor a vy to môžete vidieť presne naopak :).

Takže takto, vážené... Napriek jednému unikátnemu odtieňu si Kocúra táto paletka veru moc nezískala – a to najmä kvôli tomu, že moja prvá skúsenosť s paletkou od Nataše dopadla priam rozprávkovo. Musím ale podotknúť, že som už počula aj to, že mini paletky nie vždy dosahujú kvalitu klasických, veľkých paletiek! Čo si ale teda ja osobne myslím, že je dosť veľké foo paaa...

Nuž, nie každý deň je nedeľa.

 

- Kocúr -

 

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...