piatok 30. decembra 2022

Spotrebovanci / november 2022

Rok 2022 sa nezadržateľne blíži ku koncu a dnes si strihneme posledný článok, prehľadovku so spotrebovanou kozmetikou za november. A keďže tu budeme mať tentokrát aj dosť noviniek, ku ktorým vám chcem čo – to povedať, bez zbytočných obkecávačiek ideme na vec.

saveonbeautyblog out news november 2022

Na úvod ako vždy nalinkujem stálice, ktoré sa nám tu tentokrát stretli v hojnom počte o troch kusoch – LARENS BioPeptide Serum Spray, ECODENTA zubná pastaAVON gél proti akné.

 

BENEFIT Rockateur lícenka

Ou jééé, spotrebovaná lícenka! Okej, miniatúrka a nie do úplného dna, ale myslím, že už ju s kľudom môžem označiť za spotrebovanú. Paradoxne, zo začiatku som z nej až taká brutálne odvarená nebola a jej „benefity“ som objavila až po rokoch, od minulého roka som ju ale nepustila z ruky! Primerane pigmentovaná, ľahko sa s ňou pracovalo, neprášila, neutrálny odtieň... Čo viac dodať, určite odporúčam a keď spotrebujem všetky čo mám doma, je dooosť veľký predpoklad, že sa k nej alebo k niektorej inej od zn. Benefit vrátim!

PS: Miniatúra stačí, aj keď to naberanie na štetec zas tak úplne júzerfrendly nie je!

spotrebovana kozmetika november 2022

Beautyblender

Keďže bol zakydaný od mejkapu a mne sa nechcelo umývať ho len kvôli fotke, tak na fotke chýba, toho pohľadu som vás chcela ušetriť. Išlo o tú takmerbezfarebnú, bledoružovú verziu, do ktorej som vkladala veľké nádeje, keďže ten ružový v začiatkoch dosť púšťal farbu.

No... Vy viete, ako moc tieto hubky milujem. Sú síce najdrahšie, ale rozhodne som ich až doteraz považovala aj za najkvalitnejšie, táto bledoružová verzia ma ale trochu prekvapila – a nie úplne najpríjemnejšie!

Skrátka, zdalo sa mi, že mi nejako príliš rýchlo „stvrdla“ a celkovo, to opotrebovanie bolo na nej vidieť podstatne skôr, než tomu bolo pri predošlej!

Napriek všetkému, teraz testujem tretiu farbu, ha ha, tak uvidíme, ako moc /ne/spokojná budem tentokrát.

 

Liquid Blendercleanser

Čistidlo na hubky, už druhé balenie. Tradičná spokojnosť, aj keď... viď odstavec vyššie, ha ha.

 

AVON Lasting Gel Shine topcoat

Za mňa nie a kamoška to nikdy nepochopí, lebo ho miluje. Na mne dosť veľký prúser, ktorý mi lak na nechtoch neudrží až tak dlho ako iné topcoaty a zhustne už v polovici spotrebovaného obsahu – všetko otestované pri dvoch baleniach. Aj em sory.

 

PURITO DermHA-3 sérum

Sérum s kyselinou hyalurónovou, ktoré potrebuje každá jedna z vás, čo má pleť za á dehydrovanú, za bé citlivú. Sérum je neparfumované, má skvelé zloženie, o účinku ani nehovoriac a ako bonus je balenie dostatočne veľké a dostatočne lacné! Nie nadarmo som ho spomínala aj v článku s tipmi na darčeky z Notino...

 

ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair sérum

Tentokrát len mini-mini verzia, ale už som ho raz mala doma aj vo väčšom balení, recenziu si pripomeňte tu. Mám rada toto sérum, ale samostatne som si ho zatiaľ nekúpila – nie že by mi nevyhovovalo po všetkých stránkach, ale holt, cena je dosť silný argument a to najmä kvôli tomu, že naozaj kvalitné séra ulovíte aj v oveľa cenovo dostupnejších vodách.

saveonbeautyblog spotrebovana kozmetika recenzie

TRESEMMÉ suchý šampón

Dostala som ako darček k nákupu v niektorom e-shope, pokiaľ si dobre pamätám a viete čo? Za mňa celkom príjemné prekvapko!

Off course, suché šampóny používam zo zásady na noc, výdatne vlasy poprášim a ráno sa zobudím s čerstvo umytou korunou krásy bez akýchkoľvek neželaných vedľajších účinkov, ha ha.

Takže suma sumárum, odporúčam. Napriek tomu, momentálne doma nemám žiaden suchý šampón, keďže čoraz viac nadobúdam presvedčenie, že až tak veľmi ich k životu zas nepotrebujem!

 

CHILLY Sensitive gél pre intímnu hygienu

No takto. V podstate odporúčam, ale ak máte rady hustejšie konzistencie tohto typu produktov, tak hoďte očkom radšej po tej modrej verzii. Tá by mala byť antibakteriálna a mne teda vyhovuje určite viac.

 

A máme to, rok 2022 za nami, aspoň teda čo sa článkov na mojom blogu týka. Zopár pokecov typu najlepšia alebo najhoršia kozmetika nás síce ešte v najbližších týždňoch čaká, ale to už tento mesiac nestihneme, že...

Btw, aký bol váš rok 2022? ;)

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...