piatok 2. decembra 2022

OLAPLEX N°4 Bond Maintenance / Bez čoho neprežijem PART TWO

Asi nebude pre vás novinkou, že som posledné roky na kompletku zmenila svoju starostlivosť o vlasy a snažím sa dopriať im to najlepšie, najdrahšie, najkvalitnejšie, najluxusnejšie... bla bla bla. Sama sebe sa čudujem, že som so značkou, o ktorej dnes budem písať, začala len prednedávnom, keďže na poli profi vlasovej kozmetiky patrí k tomu najznámejšiemu, čo tento trh ponúka, no ale nevadí.

Dnešným článkom pokračuje moje zoznamovanie sa so značkou OLAPLEX.

olaplex vlasova kozmetika recenzie

Z Elnina mi na testovanie poslali OLAPLEX N°4 Bond Maintenance šampón, regeneračný šampón pre všetky typy vlasov, ktorý má vaše poškodené vlásky vďaka patentovanej účinnej látke Olaplex doslova opraviť. Obnovuje, posilňuje a vyživuje vlasy a dodáva im lesk, okrem toho šetrne čistí, off course.

Ja začnem popisom konzistencie a ostatnými vlastnosťami, ktoré očekujete na prvý pohľad, dotyk či oňuch.

Šampón má žltkastú farbu, je hustej konzistencie a dobre pení už pri menších množstvách. Vonia veľmi pekne, jemne , možno po nejakom kyslom ovocí...

Btw, ešte k tej konzistencii – šampón pôsobí trochu „olejovo“ a nečudujem sa. V jeho zložení nájdete okrem iného glycerín, pantenol, biotín a najrôznejšie lahôdkové oleje, ovocné extrakty atakďalej, atakďalej.

olaplex bond maintenance no 4 sampon zlozenie

Najdôležitejšou zložkou v rámci celej značky je ale už spomínaná účinná látka Olaplex, ktorá na rozdiel od iných vlas neobalí, ale pracuje z vnútra vlasu a nevymýva sa! Vďaka tomu bojuje aj so štiepením končekov - čo je môj osobný problém číslo jeden.

No čo dodať k účinku...

Testovala som tento šampón aj /na moje pomery/ „samostatne“, iba s použitím kúštičku kondicionéra /zatiaľ inej značky/ a výsledný efekt je neskutočný. Vlasy boli krásne padavé, poddajné, vyhladené – a skrátka zdravím žiariace. Off course, všetko bez toho, aby ich šampón akokoľvek zaťažil.

Možno budete argumentovať tým, ako dokážem posúdiť účinok šampónu, keď po ňom použijem kondicionér alebo masku... Verte, rozdiel je vidno!

Za mňa teda bomba a určite jeden z top profi šampónov na vlasy, ak nie ten najlepší! Cena sa pohybuje spravidla medzi 20 – 30 éčkami /aktuálne na Elnino necelých 23/, ale toto ja pri vlasovej kozmetike príliš neriešim.

Neviem sa dočkať, keď prikúpim kondicionér a prípadne aj nejakú tú masku – keď Olaplex kúra, tak poriadna ;).

 

Čo vy a značka Olaplex?

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...