piatok 13. januára 2023

NEnákupy / december 2022

Tak pokračujeme posledným obzeraním sa za rokom 2022 a dnes vás obšťastním pohľadom na kozmetiku, ktorá minulý mesiac pribudla do mojej zbierky. Ako obvykle, ani tento rok sa nikto nepretŕhal s kupovaním kozmetických darčekov pre Kocúra, ale teda podotýkam, že to absolútne nikomu nezazlievam – veď kto by už len mne vyhovel, že jo, ha ha.

No tak poďme na to.

saveonbeautyblog kozmeticke prirastky december 2022

Darčeky ako darčeky predstavuje iba lak na nechty od FARMASI a CHLOÉ Naturelle EDP, ktorú som dostala ako darček od Elnino /#dakujem/. Príjemným bonusom z tohto e-shopu bol kondiš od OLAPLEX, ktorý som dostala na otestovanie, usilovne ho už testujem a čoskoro vám napíšem svoj názor naň.

saveonbeauty in news december 2022

Zvyšné vecičky už boli nákupy – z 99 percent z Notino. Mám pocit, že okrem týchto dvoch e-shopov už inde ani nenakupujem... Celkom dosť boli poznačené mojou zatiaľ furt neidentifikovanou alergiou, ale urobila som si radosť aj nejakou tou dekoratívkou, off course.

Mimochodom, rúže od Bobbi Brown sú úžasné, ale výber odtieňa sa tentokrát nie úplne podaril – no, občas sa aj majster tesár utne, ha ha...

 

Tak sa priznajte, koľko kozmetických darčekov ste objavili pod vianočnou haluzou? ;)

 

- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Tú Chloe mám tiež a je to skvelá vôňa ruží presne pre mňa. Inak som dostala doma balíček kozmetiky Dove a ešte nejakej levanduľovej. No a samozrejme som si ešte sama niečo v januári dokúpila takže bude čo skúšať a o čom písať. Najviac sa však teším toneru Nuxe very rose pretože ten vonia úplne božsky, znova po ružiach.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Táto Chloé nevonia po ružiach, to tá ružová :D /prekvapivo :D/. Toto je zelená Naturelle a ja nejako bojujem s tým, či mi vonia alebo nie, asi ešte nenastal ten čas čé na túto vôňu :)...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...