utorok 31. januára 2023

Dekoratívkové objavy 2022 a top vôňa / Podľa Kocúra!

Tak a máme tu ďalší z dlho očakávaných článkov na tému TOP niečo. Tentokrát tým niečím bude dekoratívka a ja vás idem sklamať hneď na začiatok, ako inak! :D

Keďže v roku 2022 som sa venovala skôr nakupovaniu iných životných radostí, než je dekoratívna kozmetika, tak to tu bude dnes ďalšia bjútyblogerská tragédia, ha ha. Napriek všetkému sa mi ale podarilo urobiť zopár veľmi zásadných objavov a ja vám ich teda ochotne pripomeniem.

Rada by som ale začala parfumom, aj keď v tejto kategórii je tak trochu navyše.

saveonbeautyblog najlepsi parfum roka 2022
 

BOTTEGA VENETA Illusione Tonka Solaire EDP

Viem, viem, je to presmutný príbeh... Moja najnovšia absolútna voňavá láska, ktorú som objavila minulý rok, bola limitka! Napriek všetkému, nemohla som nespomenúť ju v tomto článku. Za mňa dokonale vyvážená vôňa, ušitá pre mňa – drevito–ovocná, slnečná, netuctová.

No, budem si ju šetriť.

saveonbeautyblog najlepsi ruz 2022
 

BOBBI BROWN Mini Crushed Lip Color rúž, odtieň Babe

No, takto. Tragédiou je to, že do dnešného článku vôbec musím zaradiť rúž na pery, ktorý nie je ružový. Veď ma poznáte. Na druhú stranu, som rada, že sa mi podaril v minulom roku tento objav, pretože toto patladielko na hubu sa s prehľadom zaradilo do top trojky mojich najlepších rúžov ever a verte, že skutočne neviem, na ktoré miesto z tých troch ho zaradiť!

saveonbeautyblog top dekorativna kozmetika 2022

BOBBI BROWN Long-Wear Cream Shadow Stick, odtieň Golden Pink

Ďalší z úžasných objavov, ktorý má na svedomí Bobbi. Ceruzka na oči, skrížená s očným tieňom a rozjasňovačom odrovnala nielen krásnou farbičkou, ale aj užívateľskými vlastnosťami a tiež praktickosťou. Nemám čo dodať, dokonalý produkt na líčenie očí, ktorý som nepustila z rúk, odkedy som ho vyskúšala!

saveonbeautyblog najlepsia paletka ocnych tienov 2022

NATASHA DENONA Mini Glam Palette

Ja to tej Nataši skrátka dlhujem :). Keď som zhejtila jej poslednú paletku v mojej zbierke, teraz musím tú prvú vychváliť do nebies. Neutrálna hnedá Mini Glam paletka je skrátka stelesnením paletkovej dokonalosti – tiene krásne, dokonale pigmentované, maslovité, neprášiace pri líčení a neopadávajúce pod oko... No čo viac chcieť od dokonalej paletky?

saveonbeautyblog najlepsi produkt na obocie 2022

BENEFIT 24-HR Brow Setter

Posledný rok frčím na všetkom, čo drží. No a ak chcete obočie udržať v akomkoľvek stave či tvare, siahnite po tomto. Obočie to absolútne dokonale zabetónuje, ale bez pocitu, že by ste mali niečo ulepené. No a nemusíte riešiť odtieň, lebo je to transparentné.

saveonbeautyblog najlepsi fixacny sprej 2022

URBAN DECAY All Nighter

Ak potrebujete udržať na mieste nielen obočie, ale aj mejkap s korektorom a púdrom dokopy, pošpliechajte sa týmto. Naozaj to funguje. Fixačným sprejom som sa bránila celý svoj život – off course, bezdôvodne – ale toto ma presvedčilo okamžite. A ako inak, predovšetkým pod okuliarmi v oblasti nosa.

 

No a to sú naozaj moje všetky zásadné objavy, ktoré sa mi minulý rok podarilo učiniť na poli dekoratívkovom. Sama uznávam, že je toho maximálne minimum, ha ha, ale verte, že všetky tieto vecičky som si absolútne zamilovala a cítila som potrebu napísať vám o nich v tomto článku. Howgh.

No a zároveň sľubujem, že vo výbere top skincare bude toho podstatne viac.

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...