utorok 17. januára 2023

NOTINO 3 v 1 / Multifunkčný must-have produkt!

Dnes mám pre vás niečo špeci.

Posledné roky si začínam čoraz viac uvedomovať, ako veľa z môjho drahocenného životného priestoru zaberá dekoratívna kozmetika a koľko peňazí na ňu – nepredstaviteľné niečo – vyhadzujem zbytočne! Ha ha... Riešením tejto nemilej situácie okrem /tiež nepredstaviteľného/ nekupovania dekoratívky je zameranie sa na multifunkčnosť. Poznáte to, bronzer použijete namiesto očného tieňa, rúž namiesto lícenky, bla bla bla.

No, zas taká zásadová nie som, nalejme si čistého vína. Každopádne, objavila som čisto náhodne ďalší ňuňu produkt, ktorý si úplne získal moje srdce a ktorému s maximálnym nasadením urobím dnes reklamu.

NOTINO Make-up Collection 3-in-1 multifunkčné líčidlo na oči, pery a tvár.

notino make-up collection multifunkcne licidlo na oci pery a tvar

Spomaľme hneď na začiatok.

Ja osobne najradšej toto ňuňadlo používam ako očný tieň. Dá sa použiť aj ako lícenka, na pery si to veľmi predstaviť neviem. Idem totiž o tubu s práškom, ktorý postupne otáčaním vytláčate na svetlo božie a skutočne netuším, čo by som robila s poprášenou hubou. Každopádne, pokojne vyskúšajte.

Poďme na vec ale pekne od piky.

Ja som vecičku dostala ako darček k nákupu a zvolila som odtieň Peach Gold. Popravde ma ani len nenapadlo, že by som si vecičku mohla tak obľúbiť a teda už absolútne nie, že to bude mať konzistenciu prášku! Čakala som skôr krémovú tyčinku, holt, nevydalo.

notino make-up collection multifunkcne licidlo odtiene

Môj odtieň je taká tá broskyňkovo – bronzová, trošku teplejšia, ale nie zas tak úplne teplá, s jemným zlatistým shimmerom. Na očiach vyzerá veľmi prirodzene, maximálne šťavnato, sviežo a ja som vizuálom tohto odtieňa úplne unesená!

Čo ma tiež odrovnalo, to je aj samotná kvalita tieňa. Pigmentácia je výborná, dokonca ani napriek prachoidnej konzistencii to neopadáva pri aplikácii a keďže to nanášate prstom, líčenie máte hotové cobydup!

notino multifunkcne licidlo recenzie

Výdrž výborná, s kvapkou zapudrovaného korektoru ako podkladom drží ako betón a nezlieva sa... Nemám čo dodať.

Vecičku zoženiete na Notino v 4 zaujímavých odtieňoch, odporúčam počkať na akciu - už som ju videla v e-shope aj za jednocifernú sumu a ako vhodne pripomenula moja bjútyblogerská kolegyňa, výrobky zn. Notino nezriedka mávajú poštovné zdarma! 

Ja určite odporúčam všetkými desiatimi a ako som bola zo začiatku skeptická, teraz ju neviem pustiť z ruky!

Rozhodne potrebujete...

 

PS

Kocúr neodolal, vyskúšal aj na perách a voalááá! Síce tento konkrétny odtieň pre mňa osobne asi must-have nebude /je na to málo ružový, ha ha/, rozhodne to ale nie je na zahodenie – stačí pery pretrieť balzamom a následne na to prstom naniesť líčidlo. Môj odtieň zanechá jemnú farbičku so zlatistým shimmerom a vôbec, ale že vôbec nijako na perách neprekáža! Takže, smelo do toho, vážené...

 

- Kocúr -

 

 

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...