nedeľa 19. februára 2023

RETRONÁVRATY / AVON glycerínový krém na ruky

Okej, dnes to bude dosť rýchle, ale aj dosť nadšené - a btw, sľuby sa plniť predsa musia! :) Po dlhom čase značka Avon naskladnila jeden z /asi dvoch/ mojich najmilovanejších krémov na ruky ever a ja vám o tom samozrejme musím hneď napísať, ako inak.

AVON Care Glycerine hydratačný krém na ruky a nechty s glycerínom.

avon glycerinovy krem na ruky skusenosti

Neviem teda kedy presne došlo k tomu bohumilému faktu, že sa tento krém v portfóliu značky opäť objavil – ja vlastne neviem presne ani to, kedy zmizol, ha ha – ale ja osobne sa neskutočne teším. Tento krémik som totiž patlala na ruky ešte niekedy v praveku a celé veky – v tom čase značka Avon nemala tak širokú ponuku krémov na ruky, takže som veľmi na výber ani nemala, ale teda rozhodne som nefrfľala!

No a milé moje, toto patladlo je rovnako úžasné furt.

Ešte niekedy pred Vianocami som začala bojovať s alergickou reakciou na vtedy ešte neviemčo, podstatné je, že dôsledkom tohto boja boli moje zdevastované, presušené paprče. A ak sa mne pri niečom otvára nožík vo vrecku a tečie voda zo zubov, tak sú to práve suché ruky, ktoré ja potrebujem okamžite dostať do svojej pôvodnej formy.

A zhodou okolností sa mi práve v najvhodnejšom čase podaril tento megaúlovok.

avon kozmetika recenzie

Ako ja sa priznávam, tento krémik milujem aj vďaka jeho odéru. O Kocúrovi je totiž všeobecne známe, že je veľmi čuchosenzitívny, ha ha, a keď sa mi nejaká vôňa zapáči, produkt má u mňa vyhraté aj v tom prípade, ak jeho účinky nie sú vôbec svetoborné! Viem viem, je to trochu povrchné, ale aspoň občas si to predsa môžeme dovoliť :). Glycerínový krém na ruky vonia veľmi jemne kvetinkovo a čisto a keďže vonia furt rovnako ako pred rokmi, má u mňa jednoznačné body k dobru. Aby som ale nebola za povrchného Kocúra, tak vedzte, že ho rovnako zbožňujem kvôli jeho účinkom!

avon care glycerine hydratacny krem na ruky zlozenie

Krém vďaka obsahu glycerínu a mandľového oleja je určený pre suchú a citlivú pokožku a dokáže bojovať tiež s podráždenou kožou, ktorú intenzívne zhydratuje a upokojí. Jeho konzistencia je absolútne primerane mastná, čo znamená asi toľko, že ho na rukách cítiť budete, ale rozhodne vám ich nijako nadmerne neumastí – čiže značka ideál na používanie kedykoľvek počas dňa. Na moje v tom čase presušené ruky, verzia šmirgeľ, doslova úľava...

Ak by som si mala vybrať dva krémy na ruky, ktoré budem používať do konca života, mám v tom absolútne jasno, tento by bol jeden z nich. Ak nemáte v okolí žiadnu avonlejdy, kuknite na Notino – aktuálne je tam tento krém ako novinka a za cenu viac ako humornú!

No a na záver sa priznajte, ktorá z vás na tomto retrokréme frčala tiež?

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...