utorok 28. februára 2023

Skincare a haircare objavy 2022 / Podľa Kocúra!

Tak sľubujem, že toto bude už posledné obhliadnutie sa za rokom 2022 a zavŕšime ho prehľadom tej najlepšej kozmetiky na ksicht a vlasy, ktorú som nielen že minulý rok objavila, ale ju aj mám v pláne opakovane používať. Potažmo, ktorú už opakovane používam.

clinique odlicovaci balzam
 

CLINIQUE Take the Day Off Cleansing Balm

Ukázal mi nové obzory. Doslova. Odličovanie týmto ide jedna báseň a čo je najlepšie, môžete tým smelo odličovať aj oči! Niečo dovtedy nepredstaviteľné pre mňa... Off course, neodpustím si odstránenie prvej vrstvy mejkapu trochou micelárky, ale to gro urobí práve balzam od Clinique. Príjemný, funkčný a v podstate ani tá cena nie je tragická, ak vezmete do úvahy, ako dlho vám balenie vydrží!

nuxe reve de miel ultra comforting pletovy krem
 

NUXE Rêve de miel Ultra Comforting Balm

Jedno z najpríjemnejších pleťových mazadiel ever! Uznávam, nie je to pre mňa úplne novinka, ale jeho druhý návrat na trh beriem ako že je to objav minulého roka. Ideálny pre suchú, dehydrovanú a citlivú pleť, ktorej majiteľky si rochnia pri veeeľmi voňavých krémikoch.

purito hydratacne serum skusenosti

PURITO DermHA-3 hydratačné sérum

Neparfumované sérum s úžasným zložením, skvelým hydratačným a upokojujúcim efektom a s fantastickým pomerom objem – cena! Viac hádam ani netreba dodávať, toto potrebuje každá jedna z nás. Jednoduché a práve preto absolútne dokonalé.

frais monde kozmetika recenzie

FRAIS MONDE Pro Bio – Age očný krém

V podstate by som mohla skopírovať celý odstavec vyššie – zloženie, hydratácia a výborný pomer ceny a objemu – tento očný krém má až 30 ml! Jeho zloženie je čisto prírodné a krém okrem intenzívnej hydratácie dodáva pokožke aj výživu. Milujem ho...

saveonbeautyblog top skincare 2022

CLARINS Hydra – Essentiel maska na oči

Síce nadstavba, ale za mňa prepotrebná. Ak budete používať namiesto klasického očného krému, budete spokojné! Oblasť pod očami totiž zhydratujete tak intenzívne, že to „omladnutie“ očného okolia bude viditeľné!

purito spf 50 recenzie

BEAUTY OF JOSEON Relief Sun Rice + Probiotics ochranný pleťový krém

Ak hľadáte dokonalé espéefko 50tku na tvár, tak už nehľadajte, práve ste ho našli. Krém s úžasným zložením a tou najpríjemnejšou konzistenciou ever, ktorá nerobí na pleti ani pod mejkapom absolútne žiadne problémy a tá cena je tiež relatívne prijateľná. Fuckt, domíňam staré zásoby a myslím, že iný nebudem ešte dlho chcieť skúšať!

catrice serum na pery recenzie

CATRICE Youth Lip Serum

Objav nielen roka, ale aj ever na poli balzamovom. Sérum mliečkovitej konzistencie s kolagénom, kyselinou hyalurónovou a vitamínom E pery doslova vyhladzuje. S kľudom Angličana používajte aj samostatne, pery to hydratuje ozaj veľmi dobre a ešte je to aj megapríjemné!

clarins self tan radiance golden glow booster

CLARINS Self Tan Radiance - Plus Golden GlowBooster

Nie je to síce úplne skincare a je to ešte viac nadstavba ako už spomínaná maska na oči, ale za mňa objav jednoznačne. Pokiaľ si neopaľujete tvár, ale zvyšok tela áno – alebo pokiaľ trávite značnú časť vášho života v moto-prilbe, ha ha – isto viete, o čom točím! Skrátka, ten odtieň vašej pokožky na tvári občas doladiť jednoducho potrebujete a toto je zatiaľ za mňa najneproblémovejší samoopaľovák! Pridáte dve – tri kvapky do čohokoľvek a máte vyriešené.

olaplex sampon recenzie

OLAPLEX N˚4 Bond Maintenance šampón

Značka Olaplex celkovo je pre mňa príjemným prevapkom a šampón nie je výnimkou! A to verte, že som tých profi šampónov „zopár“ vyskúšala... Ak máte suché, rozlietané vlasy so sklonom ku krepateniu a štiepeniu, myslím, že toto vám určite ulahodí.

olaplex kozmetika recenzie

OLAPLEX N˚6 Bond Smoother

Absolútne bezpodmienečne životný objav na poli starostlivosti o suché vlasy! Už mám doma druhú fľaštičku a neviem si predstaviť, že by som používala niečo iné. Krémy na vlasy mne osobne vyhovujú na také to uhladenie vlasu najviac a vždy sa k nim vraciam, aj keď čas od času urobím experiment s nejakou inou konzistenciou. Toto čudo od Olaplexu je za mňa osobne ale topka.

 

Nooo a to by sme mali pre dnes všetko. Vlastne, všetko pre celý minulý rok, chvalabohu. Máme nejaké spoločné top produkty? :)

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...