pondelok 4. februára 2019

ANASTASIA BEVERLY HILLS / tekutý rúž, čo mi bol čert dlžen!

Tak jo, v trende negatívnych recenzií pokračujeme! Naposledy sme tu mali frfľavý megačlánok s prehľadom mne nevyhovujúcej kozmetiky za celý minulý rok a ak by som bola stihla dnešnú recenziu napísať skôr, táto Vec by všetkým tým nepodarkom jednoznačne vládla!
Liquid Lipstick od Anastasia Beverly Hills. Miniatúrka. Našťastie.

saveonbeautyblog_anastasia_beverly_hills_tekuty_ruz_crush_recenzia

Aby som to objasnila hneď na začiatku, dôvody na vyskúšanie tejto vecičky boli tri. Jednak, že som nemala žiadnu skúsenosť s dekoratívkou tejto značky a chcela som. Dvak, že sa mi celkom páčil ten odtieň. A trak, že som na tieto rúže počula/čítala toľko oslavných ód, že to skrátka chcieť musíte, aj keď tekuté rúže zrovna neobľubujete, že.

saveonbeautyblog_anastasia_beverly_hills_tekuty_ruz_recenzia
 
saveonbeautyblog_anastasia_beverly_hills_tekuty_ruz_crush_recenzia

Moje prvé dojmy, keď mi balíček pristál doma, boli vlastne výsostne pozitívne. Balenie je kvalitné, s luxusným vizuálom a klasickým, pevným aplikátorom, s ktorým sa pracuje bezproblémovo. Môj odtieň Crush vyzeral krásne aj v tej fľaštičke, nielen na fotke, aby som ale pravdu povedala, odtieň na perách samotných ma trošku sklamal – je predsa len kus teplejší a nude odtiene ja osobne uprednostňujem studené, také tie do ružova.
Čo ale furt nie je problém číslo jeden, že.

saveonbeautyblog_anastasia_beverly_hills_tekuty_ruz_recenzia

saveonbeautyblog_anastasia_beverly_hills_tekuty_ruz_crush_swatch

Farbička je pigmentovaná naozaj super – na nalíčenie celých pier by vám malo postačiť jedno namočenie aplikátora. Samotná hmota je na perách veľmi ľahká, čo mi ale trošku prekáža, to je výdrž. Tá je síce fajn, ale rozhodne to nie je ten typ tekutého rúžu, ktorý drží na perách ako betón. Pri jedení si ho skrátka zjete.
To ale ešte furt nie je ten najväčší problém. Ten totiž príde až s tým, ako rúž na perách vyzerá.
A to je, dámy a páni, čistý grc. Tak predovšetkým! Rúž tak neskutočne zvýrazní na perách každú jednu vrásku vrátane tých nejestvujúcich, až neveríte vlastnému pohľadu do zrkadla!
A to mi verte, na tej fotke to až tak zle, aké je to v reále, nevyzerá!

saveonbeautyblog_anastasia_beverly_hills_tekuty_ruz_odtien_crush_swatch

Neviem, či je to problém len toho môjho odtieňa, každopádne po tejto skúsenosti absolútne nemám chuť investovať svoje ťažko zarobené peniaze do ďalších kúskov, aby som tento pekelný fakt preverila. 

saveonbeautyblog_anastasia_beverly_hills_tekuty_ruz_recenzia

Okrem toho je veľký problém so samotnou aplikáciou. Ak pery pri nanášaní farby natiahnete, aby sa tá hmota dostala všade, tých vrások je v konečnom dôsledku naozaj neskutočné množstvo a ja mám pocit, akoby som sa pozerala nie na pery, ale na mozog!!! Vrásky, vytiahnuté rúžom, sa krútia do všetkých možných aj nemožných strán a vyzerá to skrátka príííšerne.
Ak ale pery pri aplikácii nenatiahnete, vrásky vidno o niečo menej, ale výsledný efekt pri nepatrnom usmiatí sa je nejaký takýto:

saveonbeautyblog_anastasia_beverly_hills_tekuty_ruz_crush_swatch

Tak máte na výber: Buď budete mať na perách mozog alebo sa nebudete usmievať.
Ako – takým riešením sa zdá nanesenie balzamu priamo pod tekutý rúž /aj keď to znie akokoľvek divne/, v tom prípade naozaj tie vrásky sú o niečo menej viditeľné. Ale žeby to bolo niečo, na čo by som sa chcela na sebe pozerať... To asi né.

saveonbeautyblog_anastasia_beverly_hills_tekuty_ruz_recenzia

Keďže je toto patladielko na pery také pekné a vzhľadom k tomu, že ide o značku, o akú ide, tak sa možno donútim dať si ho do Kauflandu napríklad, keď pôjdem kupovať rožky a mlieko, tieto druhy nákupov totiž zvyknú byť u mňa extrémne rýchle. Ak mi ale niektorá z vás povie, že túto vec zbožňuje, asi rovno skočím pod nejakého Smarta alebo pod Multiplu /vžitá predstava najpotupnejšej smrti, no.../.
Treba dávať hodnotenie alebo link na e-shop, kde som rúž kúpila? Asi ani nie... Ešteže stál len 8 éčok, tuším...

Btw, počula som, že staršie verzie týchto tekutých rúžov boli jedny z najlepších tekutých rúžov. Máte niekto skúsenosť? Aby som uverila...

- cc -


10 komentárov:

  1. Och, to je škoda, že ti vôbec nesadol, no vyzerá fakt hrozne, za tú cenu už kúpiš aj lepšie rúže. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Obávala som sa mega suchých pier alebo výdrže ale 1 hodina ale toto som nečakala. Škoda toto nie je príjemný efekt.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá vizuálna stránka je na tejto veci presne to najhoršie...

      Odstrániť
  3. Ježkove oči ! Tak to je fakt brutus, naozaj to nevyzerá dobre a ani sa Ti nečudujem.
    Ja tekuté rúže nepoužívam, aj kvôli tomuto, aj preto, že ma vysušujú. Necítim sa s nimi komfortne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, tiež ich nemusím, takmer všetkých som sa už zbavila medzičasom :). Okrem toho sa mi s nimi NEPRACUJE tak komfortne ako s klasickými rúžmi, takže...

      Odstrániť
  4. Fúha, to je dosť škoda, tá farba je veľmi pekná. Ja som si kúpila klasický tyčinkový matný od ABH a zatiaľ neviem no :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt? :D To ma zaujíma! ;)
      No, farba tohto je asi krajšia na swatchi než na perách, ja mám radšej studenšie...

      Odstrániť
  5. Ach, to je velká škoda.. Vzhledově vypadá fakt dobře, značku znám, ale nic jsem od ní neměla. No, touhle recenzí mě nepřesvědčila, abych jí osobně vyzkoušela. Bohužel :-(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tento konkrétne veru nemusíš... Ťažko povedať, či iné odtiene sú na tom lepšie, každopádne chuť skúšať nemám veľmi už ani ja.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...