utorok 18. januára 2022

NUXE / Najvoňavejšie sérum!

Pamätáte sa ešte na recenziu na jeden z mojich najobľúbenejších pleťových krémov od značky Nuxe? Toto patladielko som si zamilovala nielen vďaka účinkom, ale – prekvapivo, ha ha – aj kvôli vôni. A keďže už viete, ako moc na vôňach ja úchyláčim, neodolala som ani ďalšiemu produktu z tejto línie.

Tentokrát to bude sérum s naozaj krkolomným názvom, ale budete to musieť nejako prežiť. NUXE Crème fraîche de beauté 48HRMoisture Skin-Quenching Serum.

NUXE kozmetika skusenosti

Sérum je určené pre vlastne všetky typy pleti vrátane citlivej a určené je primárne na hydratáciu a ochranu pred negatívnymi vonkajšími vplyvmi. 96,4% zložiek je prírodného pôvodu.

Ide teda o také to základnéuniverzálne sérum, aké potrebuje mať doma každá jedna z nás, keďže hydratácia je bezpodmienečná nutnosť pri akomkoľvek type pleti vrátane mastnej.

Konzistencia séra je veľmi ľahučká, mliečkovitá a keď ho nanesiete na navlhčenú pleť, vstrebe sa veľmi rýchlo, takže je ideálne pre tie užívateľky, ktoré nerady pleť „zaťažujú“ niečím navyše. Určite o mne viete, že ja s týmto problém nemám a z toho dôvodu si myslím, že sérum bude pre mňa a môj suchý ksicht ideálne skôr na leto než na zimu. V globále ale jeho konzistenciu kvitujem z už spomenutých dôvodov, keď ho môžete šupnúť na akýkoľvek typ pleti.

NUXE kozmetika recenzie

Inak je ale to sérum veľmi príjemné, moju citlivú pleť nijako nedráždi a nerobí ani žiadne problémy pri vrstvení jednotlivých produktov.

No a čo je pre mňa megadôležité, vonia presne tak famózne ako môj obľúbený pleťový krém z tohto radu! Len teraz som sa dozvedela, že by malo ísť o vôňu pomarančových kvetov a santalového dreva, ja som ju pôvodne popísala ako vôňu čerstvo rozkvitnutého agátu, veľmi jemne pančnutého citrusmi a kvetinkami a že je to eňo-ňuňo panebože... :))) No áno, je, tá vôňa je pre mňa absolútne dokonalá a aj keď viem, že odér v pleťovej kozmetike nie je vždy žiadúci, pre mňa je to vždy len príjemný bonus.

NUXE creme fraiche de beaute serum

Takže, ak máte rady tento typ hydratačných sér, toto od Nuxe vám môžem len odporučiť. Mám ho z Elnino a jeho cena je viac ako priaznivá, takže vás určite nezruinuje, ak sa rozhodnete vyskúšať ho. A možno sa vám zadarí a stanete sa od tejto vône tak závislé ako ja ;).

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...