utorok 30. mája 2023

Viditeľne krajšia so značkou ELIZABETH ARDEN?

No jo, no, blíži sa leto, chcelo by to nejaký ľahší hydratačný krém aj pre tie z nás, čo sme po zvyšok roka za sušienky. Ja osobne mám tendencie podľahnúť procesu výberu ľahšieho krému vždy uprostred jari a tak isto tomu bolo aj tentokrát. Voľba padla na všeobecne naozaj dosť obľúbený Visible Difference Refining Moisture Cream Complex od ELIZABETH ARDEN a dnes vám teda poviem, čo si o tomto mazadle myslím.

elizabeth arden visible difference pletovy krem skusenosti

Moje základné požiadavky na dobrý pleťový krém na leto sú úplne jednoznačné. Krémik musí mať ľahšiu konzistenciu, musí pôsobiť na pleti príjemne a zvlhčujúco, musí sa bez problémov vstrebávať a nesmie robiť problémy pod mejkapom, zároveň ale nesmie pleť vysušovať. Toto je požiadavka všetkých požiadaviek v mojom prípade.

No a je vám jasné, že nie vždy to musí vyjsť.

Chvalabohu, tentokrát to vyšlo.

elizabeth arden kozmetika recenzie

Ja začnem od balenia, ktoré je sklené, pôsobí luxusne a je aj nad očakávania veľké – má až 75 ml a zohnať viete aj 100 ml verziu, ak by sa vám málilo.

Čo sľubuje výrobca? Údajne rozdiel uvidíte a pocítite :), buďme ale konkrétni.

Na prvom mieste je to vysoký level hydratácie pokožky a ochrana pred stratou vlhkosti, vyhladenie jemných vrások, rozžiarenie a celkové zjemnenie štruktúry.

elizabeth arden visible difference refining pletovy krem zlozenie

Čo hovorí Kocúr?

Krém je veľmi príjemným, takmerletným prekvapením. Konzistenčne je fantastický, pripomína našľahanú penu, ktorá je pri mazaní na pokožku extrémne príjemná a napriek tomu, že sa vstrebáva bez problémov, stopu na nej rozhodne zanechá.

Hydratácia je totiž naozaj intenzívna, pleť máte zvlhčenú a doslova vláčnu na dlhé hodiny a pritom ho stačí na jednu aplikáciu naozaj máličko. Takže, luxusná vecička, tento krémik... Spotrebovanú mám cécéá polovicu balenia a som veľmi spoko...

elizabeth arden visible difference refining moisture cream complex recenzia

Za mňa je trochu problém možno akurát odér. Krém je naozaj výrazne parfumovaný, vonia trochu ako bylinky a trochu ako ihličnatý strom, myslím :) a toto určite nebude každému vyhovovať – poznáte to, taký ten typ vône, ktorú milujete alebo nenávidíte, nič medzi tým. Na druhú stranu, je možné, že sa na vôňu namotáte postupne. Kocúr tiež najskôr ohŕňal ňufákom... a nakoniec na nej pomaly závisláčim, holt, to sa občas stáva.

Dobrá správa na záver. Na Elnino zoženiete za megaluxusnú cenu – čo som omrkla americké stránky, ponúkajú ho tak za 60 dolárov, bagateľ, že...

 

- Kocúr -

3 komentáre:

  1. To,ako Kocur o sebe hovori v tretej osobe je trosku strasidelne 😀

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...