pondelok 17. februára 2014

Matis Paris - niečo navyše pre vaše oči a pery

Ak nejaká značka kozmetiky rozdáva vzorky, schválne sa vám väčšinou ujdú práve také, ktoré vôbec nie sú určené pre ten váš typ pleti alebo doma už máte výrobok v plnom balení. Na stránke kozmetickej značky Matis Paris si však môžete jeden výrobok sami vybrať a jeho ani nie tak celkom pidi-balenie vám o pár dní aj s poštárom zacengá pri dverách vášho bytu /možno aj viac než len dvakrát, Jack Nicholson by o tom vedel rozprávať! ;)/.
Ja som celkom netradične a prekvapujúco podľahla ošetrujúcej maske na oči a pery. Nepamätám si už presne, kedy som si vzorku objednávala, ale tipujem, že prišla tak o 7-8 dní. A vyzerala takto:


Malé, šikovné balenie s pevným uzatváraním, ktoré aj do budúcna určite využijem. 
Keďže som maniačka na starostlivosť o pery a podobný výrobok som nikdy neskúšala, je jasné, prečo som neodolala práve tejto vecičke. Okrem mojej mánie má ešte jednu nespornú výhodu - porovnajte si, koľko vám vydrží isté množstvo pleťového krému a rovnaké množstvo masky na oči a pery, ktorú možno použiť v tenšej vrstve aj ako krém... alebo dva a dva sú...
S kozmetikou značky Matis Paris som zatiaľ žiadnu skúsenosť nemala, jej existencia však pre mňa nebola úplnou neznámou. Pri výrobkoch vyššej cenovej kategórie človek tak nejak automaticky očakáva, že splnia staré známe "nemožné na počkanie, zázraky do troch dní", avšak ja som odjakživa bola skôr skeptik. V prípade "môjho" produktu výrobca sľubuje uvoľnenie pleti, hydratáciu, zjemnenie, výživu a vyzmizíkovanie jemných vrások. No, priam zázračný výrobok za tých takmer 40 eur, za ktorých ho ponúkajú v e-shope známej parfumérie.
Tak sa maske pozrime bližšie na zúbok.

Výrobok používam už asi týždeň a neubudlo z neho prakticky nič. Používam ho len na noc ako masku pod oči a na pery a nechám cez noc vstrebať. Nezmývam ani neutieram nič /no ako fakt nechcem poutierať do vreckovky krém za 40 éčok, keď to nie je nutné!/.
Konzistencia masko-krému je fajn, taká ľahučká a jemná, napriek tomu naozaj krémová. Vyzerá takto:

Celkom fajn už na pohľad. Milým prekvapením bol a stále je pocit pri aplikácii. Krémik nechutí a nevonia. Na perách aj pod očami sa doslova topí a hoci spočiatku zanechá bielu vrstvu /ako každá biela maska, že áno/, veľmi rýchlo sa do pokožky vstrebe a najmä na perách zanechá až osviežujúci pocit. Nenapadá ma, ako inak popísať výsledok... zvlhčenie, intenzívna hydratácia? Tak nejako. 
Očné okolie okrem hydratačného účinku krém prežiari a jemne premastí a tie najjemnejšie vrásky okolo očí skutočne pôsobia o niečo menej viditeľne.  Pery sú vláčne, hydratované a chránené aj po tom, ako krém vsiakne.
20 ml a 40 eur nie je práve ideálna dvojka /na parfums.sk zoženiete aj pod 30 eur/, ale naozaj ma začína zaujímať účinok masky pri dlhodobom používaní a čím ďalej tým viac som náchylná dať si povedať. Samozrejme, jedine v nejakom super-výhodnom výpredaji! ;)

plusy:          účinok!!!
mínusy:      cena

celkové hodnotenie: 10/10

- claire -


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...