piatok 25. júla 2014

Rúž, s ktorým nechoďte do prievanu


A máme tu ďalšiu recenziu „na objednávku“ /čím pozdravujem R.! :)/. Možno sa pozastavíte nad názvom recenzie, ale vysvetlím.  No ale poďme na vec pekne po poriadku.
Na rúž Moisture Renew od Rimmel som sa ulakomila kvôli ochkajúcim recenziám blogeriek a achkajúcim reakciám čitateliek blogov. Niečo tak dobré predsa musím vo svojej zbierke mať aj ja, klasika :)...
Podľa prvého „padnutia si do oka“ som sa rozhodla pre /velebený/ odtieň Vintage Pink.































Priznám sa, môj pôvodný odhad bol „trošku“ menej intenzívny a trošku viac nude. Vintage Pink nie je ani tak veľmi pink, ako skôr fialová, ale nemôžem povedať, že by sa mi odtieň nepáčil. Je dosť výrazný, ale zároveň na mne nepôsobí nijako vulgárne – predsa len ho môžeme radiť skôr k tým nude odtieňom.



















Konečne sa dostávame k tomu, prečo nechodiť s týmto rúžom do prievanu. Moisture Renew rúž je asi najviac pigmentovaný rúž, aký doma mám. Stačí sa pier ozaj len dotknúť, a farba je naozaj výrazná!
Jediná vrstva rúžu na ruke vyzerá takto:

... a takto vyzerá viac vrstiev na sebe:



Intenzívna pigmentácia by logicky nemala byť považovaná za zlú vlastnosť produktu, LENŽE! Takto intenzívne pigmentovaný rúž, ktorý sa zároveň tvári hydratačne a teda sa nemôže vyznačovať zrovna extra výdržou, mi na perách príde veľmi... krehký? Ak by bola farba viac nude, bolo by všetko OK. Rúž je však dosť výrazný /na moje pomery/ a fakt sa bojím, že stačí závan vetra a môj farebný výtvor bude všade len nie tam, kde som ho posadila. Okrem toho mám pocit, že si musím dať sakra pozor, aby rúž bez použitia kontúrky vyzeral na perách „použiteľne“.
Čo sa týka obalu, ten nie je teda nič extra a pôsobí na mňa príliš masívne, lacno a umelo, ale rúž samotný má veľmi pekný, hladučký tvar, ako vidno aj na fotke nižšie, a neotláča sa o okraje. 



Hydratačný účinok rúžu je čisto priemerný až podpriemerný – na Lip Butter od Astoru prirodzene nemá a stačí akurát na to, aby vám chabo držal na perách :D.
Aby som ale nebola za zlú – tá výdrž zas až tak na figu nie je, sťažujem sa predovšetkým na vrchný nános farby. Práve ten je na perách taký labilný, ale keď sa trošku „opotrebuje“, vrstva pod ním má už výdrž celkom fajn.
V globále môžem síce povedať, že som s týmto rúžom spokojná, ale moje očakávania boli asi predsa len privysoké.

plusy:          odtieň, pigmentácia, výdrž spodných vrstiev rúžu, kvalita balenia
mínusy:      pigmentácia :), výdrž vrchnej vrstvy rúžu, neestetický obal, nič-moc vôňa

celkové hodnotenie: 8/10

Máte skúsenosti s týmto rúžom? Ako pigmentované rúže vám vyhovujú najviac?

- claire -

6 komentárov:

  1. Ďakujem :-)
    Ja teda rúže nepoužívam, len lesky, ale na tento som bola zvedavá, lebo Rimmel značku mám rada...
    A farbu rúžu musím tiež pochváliť, je veľmi pekná!!!
    R.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, tiež som toho názoru. Ja rozmýšľam, či som niekedy niečo od Rimmel mala! :) /Teda samozrejme okrem modrej riasenky, ktorej si sa chcela zbaviť! ;D/

      Odstrániť
  2. Nuž, keď si omylom kúpim niečo čo vôbec nechcem a vyzerám v tom ako zombia, treba to dať niekomu, komu to pristane :-)
    R.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dodnes ju mám! Nepoužívam síce nejako extra často, ale stále je silno použiteľná :)

      Odstrániť
  3. Nuž, značka Rimmel nie je práve moja šálky kávy. Nie že by som kupovala len high-end produkty, na to nemám, ale ... táto značka je aspoň podľa mňa pre inú vekovú kategóriu ako som ja :).
    A keby som mala dať na všetky recenzie a doporučenia na rúže, tak by som ich mala doma aspoň 20 (takto mám len cca 10-12) a to by som sa už vyrovnala Tebe a Tvojej zbierke.
    I keď farba na tretej fotke na perách je veľmi pekná, až lesklá. Za to podľa poslednej by som povedala, že je brutál tmavá.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odfotiť rúž je vždy dosť makačka - na slnku vyzerá svetlejšie, v tieni zasa tmavšie než v reále... Aspoň teda ja s tým mám vždy problém.
      Inak tých rúžov zas tak veľa nemám, ako si už určite uvidela v ďalšom poste :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...