pondelok 4. augusta 2014

Update: Hydrabio Sérum



Pokračujem po dlhšej prestávke sériou „update“ článkov. Úplne že najslávnostnejšie prišiel čas na apdejt mojej prvej recenzie na tomto blogu. Hydrabio Sérum od Biodermy, jeden z ašpirantov na môj TOP výrobok ever.



Kopem prvú ligu /alebo rovno extraligu!/ za hydratačné séra. A na Hydrabio Sérum nedám dopustiť. To mi ale samozrejme nezabráni v tom, aby som sa pokúšala hľadať nejaké rovnako dobré /lepšie asi nie/, pri ktorom by som utrpela čo najmenšie finančné straty.
Rovno vám však poviem, že zatiaľ neúspešne.
K Hydrabio Séru som sa dopracovala jednu zimu pár rôčkov dozadu viac-menej náhodne. Moju pleť vtedy mordovali decembrové mrazy viac, ako sa sluší a patrí a ja som hľadala poslednú záchranu v lekárni. A Hydrabio sérum bolo práve jednou z tých S.O.S. vecí, čo mi pomohla dostať tvár naspäť do kondičky.

 
Konzistencia séra je gélovo-krémová /takto: na pohľad skôr gélová, na dotyk skôr krémová/, do pokožky vsiakne veľmi rýchlo, neznamená to ale, že by ste o sére na vašej pleti ani nechyrovali. Sérum sa chová tak trochu ako báza pod mejkap /prečo asi ;)/. Vašu pleť nielen krásne vyživí a zhydratuje /a že ten účinok trvá!!!/, ale aj zmatní a zľahka vyzmizíkuje póry a jemné vrásky na vašej tvári. 


Ak by niekto predsa len nepochopil prečo, tak vďaka silikónom, of course. Komu robia na pleti bordel, neviem, ako sa s týmto sérom bude kamarátiť, mne ale vyhovuje naozaj dokonale už niekoľko storočí.


V zime používam sérum permanentne ráno večer ako podklad pod krém, v lete väčšinou len ráno a občas aj len samostatne. Sérum je IDEÁLNE ako podklad pod mejkap – mejkapov som s týmto sérom vyskúšala už naozaj požehnane a každý jeden naň sadol ako riť na šerbeľ, sprosto povedané.
Sérum je krásne, ale veľmi jemne parfémované a nedráždilo mi pleť ani v mojom kritickom období, keď som mala vplyvom poveternostných podmienok tvár ako hanblivý šmirgeľ.
Cena výrobku nepatrí k tým najnižším /cca 19-23 eur/, ale vzhľadom na množstvo, použité pri jednej aplikácii, vydrží obsah vcelku dlho. Ak máte problémy s dehydrovanou alebo suchou pleťou, sérum môžem len odporučiť.

plusy:          účinok, vôňa
mínusy:      cena, niekomu môžu prekážať silikóny v zložení

celkové hodnotenie: 10/10

Miluje niekto toto sérum rovnako ako ja? :) Používate hydratačné séra?

- claire -




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...