nedeľa 12. októbra 2014

Takmer polárna žiara Made in Korea



Pokec k tejto vecičke vám dlžím už nejaký ten čas, tak som sa rozhodla konečne tento svoj rest vymazať z môjho siahodlhého zoznamu restov. Pretože v tomto prípade ide naozaj o jednu celkom fajn vecičku. Ak nie rovno skvelú! ;)
Magic Glow Ball Powder od Monplay.



Ako asi napadne väčšinu z vás, o tejto značke som zatiaľ ani len nechyrovala. Zrejme by som na tieto gule ani nenatrafila/nevyskúšala, keďže sa zrovna neroztápam od vytrženia pri označení „Made in Korea“ /aj keď je medzi nami veľa takýchto  roztopičiek, že :)/. Gule u mňa nakoniec zhodou náhod skončili ako predčasný meninový darček od kamošky /Lusil, poznáte, že ;D/ a musím povedať, že to bola naozaj ŠŤASTNÁ zhoda náhod.
K zloženiu vám toho veľa nepoviem... :D.


Môj odtieň je 02, čiže nie ten najsvetlejší. Prekvapivo. V prípade týchto gúľ to však vôbec nie je na škodu. Hoci som skúšala zachytiť výsledok mojej krvopotnej práce foťákom, samozrejme márne. Budete teda musieť dnes veriť najmä mojej slovnej zásobe ;).
Nech premýšľam ako premýšľam, fakt sa neviem rozhodnúť, do akej kategórie by som túto Vec zaradila. Bronzer? Lícenka? Rozjasňovač? No, asi z každého trochu. Gule prášia, nie sú pigmentované nijako zvlášť výborne, ale ten „magic glow“ efekt, ktorý zanechajú, je skrátka super. Myslím, že odlesk slnečných lúčov na vrchnáku tomu efektu plne zodpovedá.


Gule zanechajú na vašej tvári jemnú farebnú stopu, ktorá zároveň v určitých uhloch „žiari“, takže nie je nutné zvlášť použiť rozjasňovač /ak to niektoré z vás takto praktizujú/. Lícne kosti máte zvýraznené jemnučkou bronzovou a tento efekt sa mi silno páči.



V balení máte aplikátor /ktorý nepoužívam/ a šikovné zrkadielko z druhej strany vrchnáku /ktoré používam/.
Jedinú pripomienku mám k vôni, resp. smradu. Gule smrdia ako voskovky, abo tak nejak. Líčka si chvalabohu nezasmradíte, niektorým z vás by ale tá NEvôňa gúľ v kelímku naozaj mohla vadiť.
Ak dnešnú recenzovanú vecičku porovnám s podobnými guľami od Essence, tak 100 a 1... Prednosťou Essence gulí môže byť akurát tak vôňa, v ostatných bodoch sa na Monplay gule nechytajú...
No, nenadarmo sa táto vecička ocitla v zozname mojich top produktov – za mňa skrátka a jednoducho ÁNO.

plusy:          efekt, cena /cca 5e na ebayi/, praktické balenie
mínusy:      NEvôňa, prášivosť

celkové hodnotenie: 8/10

Ste fanúšikmi kórejskej kozmetiky? :)

- claire -

6 komentárov:

  1. Osobne mam z korejskej kozmetiky obavy. Predsa len je vyrabana pre ine uzivatelky, ktore maju inu pokozku, su zvyknute na ine chemicke latky, maju ine naroky ako my v Europe.

    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa Kórejská kozmetika páči . A po tom ako som vyskúšala MISSHA box som ešte spokojnejšia . Najradšej by som vyskúšala všetko. Takže musím začať nejakým spôsobom šetriť aby som si to mohla dovoliť . :-)

    http://bar-bor-ka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zubami-nechtami sa kórejským BBčkam bránim, čosi mi hovorí, že by sa mi efekt páčil, ale to zloženie... :)

      Odstrániť
  3. roztopičiek :DDDD mohla si použiť také slovo? :D kažopádne ďakujem za dobrý tip a predpokladám že v blízkej budúcnosti si ho pridám na zoznam kúpených vecí na základe odporúčaní Claire :)
    Romi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDD tak nikto mi to nestihol zakázať, takže hadam aj ano, mohla! :D
      Myslím, že nebudeš ľutovať :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...