utorok 17. februára 2015

Ultraľahký Comforting Cream od L´Occitane



Nákup za ťažké prachy, ktorý sa zaobíde bez darčeka, sa u mňa neráta - to teda naozaj né! Našťastie toto nebol prípad môjho prvého nákupu v L´Occitane /alebo keď vtáčka lapajú.../ a ja som okrem iných dobrých vecičiek odchádzala z predajne aj s pidi-balením krémovej novinky z bambucko-maslového radu – Comforting Cream Light s 5 percentami bambuckého masla.



Balenie krémiku má vcelku slušných 8 mililitrov, čo už na poriadne odskúšanie bohato postačuje. Téglik je – ako inak – rozkošný a ňuňu. Full verzia krému už pôsobí elegantne, luxusne a čisto.

zdroj

No ako takto. Nič lepšieho /a ľahšieho/ som na ksichte asi nemala. To hneď na úvod. Dokonca tu máme tak trochu konkurenta aj môjmu milovanému Atodermu Nutritive – aj keď do týchto porovnávacích vôd by som skĺzla len nerada, keďže Atoderm je predsa len krém inej kategórie.
Konzistencia krému je fakt neuveriteľne páperkovo-ľahká a neuveriteľne príjemná. Rozpatlať toto po tvári je u mňa vždy malý sviatok :).

 



Krém sa vstrebáva do pleti veľmi dobre. Vďaka 5percentnému obsahu bambuckého masla /čiže „light“ verzii/ sa nemusíte ale obávať, že by z tej vašej tváre zmizol ako gáfor – on ju totiž krásne zhydratuje a pocit hydratácie by údajne mal vydržať až 48 hodín! A ja tomu vlastne verím. Pleť ostane tak neuveriteľne jemná, že mám už zasa problémy prestať ošahávať vlastný ksicht :).
Krémik vonia rovnako krásne ako celý bambucký rad. Táto vôňa zrejme nebude vyhovovať každému /viacerým ľuďom vrátane mňa zo začiatku vlastne celkom smrdela! :D/, ja som sa na ňu ale vďaka tomuto celkom namotala a čestne prehlasujem, že som sa stala od nej prudko závislá!


Aby to ale nevyzeralo, že som príliš nekritická :). Ťažké srdce voči niečomu predsa len mám. Comforting Cream Light totiž nie je – aspoň v mojom prípade – až taký ideálny podklad pod mejkap. A to dokonca ani v tom prípade nie, keď ho nechám vstrebávať trebárs aj pol hodiny! Jednoducho nám trošku cuckuje a je jedno, či použijete podeň sérum alebo naň bázu pod mejkap alebo celkom nič. Skrátka cuckuje furt. Nie nejako extrémne, ale už je to v tej rovine, že frflem.
Cena krémiku je celkom neľudových 31 éčok. K dispozícii máme aj naozaj hutnú „ultra rich“ verziu, kde je toho bambuckého masla „trošku“ viac – až 25 percent. Oba krémiky sú vhodné aj na citlivú pleť.

celkové hodnotenie: 10/10

Popravde, bolo by asi aj 11/10, ale to cuckovanie mu neviem odpustiť :( - a zároveň jediný dôvod /no jo, cena!/, prečo zatiaľ nejdem do full verzie.
Čo vy a L´Occitane? Skúšali ste niečo od tejto značky?

- claire -


4 komentáre:

  1. Vyzerá skvele, eňo ňuňo, ale toľko za to nedám ani náhodou :). Vystačím si s inými :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veď toto :(... Ak by bol ale ideálny /čiže nebyť toho cuckovania!/, ja by som sa dala nahovoriť... A samozrejme ak by som nemala doma 5 iných krémov v rezerve ;)...

      Odstrániť
  2. Tá značka ma veľmi láka, len keby nebola tak drahá, bambucké maslo milujem.
    http://biankacosmetics.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No asi to nie je značka, od ktorej by som si kupovala veci každý týždeň :-/, ale tak raz za čas to až tak nebolí :)...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...