utorok 2. februára 2016

IN NEWS január



Prvý mesiac tohto roku som celkom sekala dobrotu, dá sa tak povedať. Asi konečne nastala tá slávna chvíľa, keď začínam pri kozmetických nákupoch trochu premýšľať a nezahlcujem si moje drahocenné voľné priestory kozmetikou, ktorú v podstate nepotrebujem a v podstate nechcem.



Menšie zlyhanie nastalo akurát v prípade ružovej pleťovej vody od Avonu, ktorá – poznáte to, jo – stála taaaak neuveriteľne málo, že som ju tam skrátka nemohla len tak nechať, v tom katalógu, že... J. Recenziu na ňu síce písať zrejme nebudem, ale musím povedať, že tá kúpa zas taký prešľap nebol.

 


Krém na chodidlá a voňavý olejček Balea, ako aj ružová voda od Purity Vision patria medzi moje sväté grály, takže ak sa nejaký minie, okamžite kupujem ďalšie balenie. Pretože ich prudko potrebujem a chcem a skrátka nedokážem bez nich prežiť – tak moooc dobré vecičky to sú.
Podobne je to aj s hydratačným krémom na suchú, citlivú pleť od Ziaje, ktorému som pre tentokrát zadovážila parťáka na noc, ktorý by mal akože zatočiť s mojimi našimi vráskami. Recenzia určite bude.



No a keď už ste raz za čas v predajni s vašou obľúbenou značkou kozmetiky, neprihoďte do nákupného košíka ešte nejaké drobnosti, že ;). Konkrétne pleťové masky za pár centíkov, kvôli ktorým som už vyplakala slzavé údolie, že nie sú v tubičkových baleniach.
Zvyšné vecičky s výnimkou laku na nechty Essence z výpredaja a micelárky Balea sú už darovance a s niektorými z nich sa na blogu ešte stretneme.

Tak čo, poslúchala som? :)  Čím ste sa v januári potešili vy?

- claire -

12 komentárov:

  1. Já to nevidím jako nějaké zhřešení, takže si zasloužíš pochvalu:-) Přesně tak jsem to měla s tou pleťovou vodou z Avonu já, stála málo, tak jsem ji tam přece nemohla nechat:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krém na chodidla od Baley je super, za pár korun hodně muziky :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S balzamom na pery Ziaja, konkrétne týmto som ja osobne veľmi spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. GRATULUJEM, bola si veľmi dobrá, po Vianociach.
    Ja tiež :))), nejak sa ešte v niektorých produktoch hľadám, najmä v krémoch na tvár a sére na noc, tak uvidím. Nejaké tipy už mám.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. A na co, prosim, pouzivas ruzovu vodu purity vision? Odlicovanie? Miesto micelarky ci tonika? Nerozumiem jej ucelu len mam pocit ze zo dna na den sa zacali mnozit ruzove vody :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja osobne ako podklad pod pleťové oleje, ktoré by sa mali patlať vždy na navlhčenú pleť. Ale teda občas neodolám a len tak sa prestreknem :).

      Odstrániť
    2. Ty si moj clovek :-D dakujem za ozrejmenie

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...