piatok 3. júna 2016

Májové prírastky



Dnešný prírastkový postík – snáď mi bude odpustené – bude hlavne o fotkách. Beautyblogerská zodpovednosť mi nedovolí ochudobniť vás o pohľad na moje májové prírastky, ktoré napriek všetkým dobrým aj zlým predsavzatiam sa u mňa stretli zasa v celkom požehnanom počte, pre tentokrát ale musím uznať, že drvivú väčšinu som nafasovala. 
Čo ale nič nemení na veci, že skladovacie priestory v mojom byte sa pomaly, ale isto začínajú scvrkávať, že. No verili by ste tomu?!



K niektorým vecičkám som vám už uštedrila menší či väčší pokec a na niektoré sa ešte len môžete tešiť. K tým už recenzovaným patria vecičky od The Body Shop, úúúžasný objav v podobe krému na ruky od Lavery a moje sväté grály v podobe samoopaľovacieho mliečka od Baley a kultového krému na ruky L´Occitane, pre ktorý som si mohla do predajne utekať len vďaka mojej kamoške /čím ju zdravím priam neskutočne! ;)/.



Radosť som si urobila aj novou /no, popravde, v skutočnosti PORIADNE STAROU!/ vôňou Cool Water od Davidoff, ktorú na seba rvem naozaj statočne, ako vidno aj na fotke – škoda len, že je to skôr tou naprd výdržou, než mojím vrúcnym vzťahom k nej :).



Ostatné vecičky predstavujú také bežné prírastky v kozmetickom arzenále claire clairmont, ako asi vidíte. Zvlášť by som vyzdvihla pidibalenia sprcháčov a šampónov od Yves Rocher, ktoré si/mi kamoška /jo presne tá, vďaka ktorej mám L´Occitane krém! :)/ priniesla z jedného hotela a ktoré pôsobia neuveriteľne štýlovo, nemyslíte?
Jo a tá žltá taštička celkom vzadu je plná úžasných vzoriek ;). Na blogu už čoskoro ;).

Určite dajte vedieť, čo z vecičiek vás zaujalo, s čím máte skúsenosť alebo čo by ste z tých nerecenzovaných chceli vidieť na blogu ako prvé.
A aby som nezabudla: Čo pekné ste si dopriali v máji vy? ;)

- cc -


8 komentárov:

  1. To je teda riadna nádielka, mne sa to už tiež doma všetko kopí, takže sa snažím nakupovať čo možno najmenej, no nedá sa tomu ubrániť, akutálne v mojej zbierke pribudol hlavne kokosový olej, ešte som s ním nemala tú česť tak skúšam. Tie vecičky z Thebodyshop vyzerajú super, teším sa na ich recenzie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. The Body Shop už bol prednedávnom recenzovaný, v článku je odkaz tuším ;)
      Kokosák je fajn, akurát že ja sa ho občas trošku "prejem" a musím si dať pauzu :)

      Odstrániť
  2. Tu tělovou pěnu Balea jsem si taky pořídila, mazadel mám moc, ale všechny jsou ve formách mléka, krémů, emulzí..ale žádná pěna, takže omluveno dostatečně:-D A se scvrkávajícími se prostory bojuji už dlouho, ale zatím jsem nepřišla na způsob, jak tomu zamezit:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :)))
      No keď na niečo prídeš, daj mi určite vedieť ;D

      Odstrániť
  3. Teta to je věciček, osobně jsem nezkoušela ještě ani jeden produkt z tvého výběru, takže si zase některé napíši na seznam.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak, ty si bola inak rozkokošená minulý mesiac :).
    Zaujal ma krém na ruky od Lavery, mám na zozname pri najbližšom nákupe v DM a samozrejme opaľovák od Baley, ktorý poctivo mažem každé druhé ráno. Ale nakoľko to bolo zatiaľ len 3x, výsledky ešte nevidieť :).
    A dopriala som si box od Marie Claire, DM box, kopec vecičiek, ktoré mi šiahli do peňaženky a tiež pribudne darček od Elnina, ktorý som vyhrala na FB - vôňa od Calvina Kleina Downtoun, na ktorý sa neskutočne teším !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Našťastie som väčšinu vecí dostala :D
      S tým mliečkom opatrne, nech to nepreženieš a nemáš oranžové lakte!!! ;DDDDD
      Ale inak tiež pekná nádielka! ;)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...