streda 8. júna 2016

Nový bodymist od ZIAJA



Telové spreje používam už roky. V letných horúčavách je to pre mňa nevyhnutnosť a občas nimi nahrádzam aj parfémy /lebo niet nad pigmentové škvrny, že/. Základom u mňa je nosu vyhovujúca vôňa a kvalitný, jemný rozprašovač. No a keď prišla s takýmito telovými sprejmi moja obľúbená Ziaja, moja voľba bola jasná. Idem do toho! :)



Na vyskúšanie som si vybrala chladivý telový sprej s mentolom a s vitamínom C. Vôňu som si tak celkom predstaviť síce nedokázala, ale v tomto prípade bola voľba jasnou trefou do čierneho.
Asi nebude mať príliš veľký zmysel obkecávať obal. Pri čom sa ale zastaviť musím, to je rozprašovač, ktorý môžem veselo ohodnotiť ako dokonalý.



Ak niečo neznášam, tak sú to rozprašovače, ktoré vás polejú dych vyrážajúcou dávkou vody, ubezpečujem vás ale, že bodymist od Ziaje do tejto kategórie rozhodne nepatrí. Rozprašovač je megajemný a moooc príjemný, takže si vaša pokožka môže rochniť pod úžasnou dávkou chladivej a voňavučkej hmly.
Ak by som mala ohodnotiť vôňu... No čo vám budem hovoriť – oriešok pekelný. Ňuchám v nej niečo citrusové a niečo bylinkové, podmáznuté mätou, bližšie vám to ale nezadefinujem. Za mňa ale krásna, svieža vôňa, na leto ideál.




Bodymist môžete použiť nielen na pokožku tela, ale aj na tvár alebo vlasy pre okamžité osvieženie a hydratáciu. Čo je super, vec na pokožke vôbec nelepí! Samozrejme, od vône nemôžete  očakávať, že vydrží na vás donemoty, že, to už je údel telových sprejov...



Telové spreje zoženiete v tomto e-shope alebo v kamenných predajniach /Aupark Košice, OC FORUM Poprad, CITY ARENA Trnava, OD PRIOR Trenčín, obmedzený sortiment Kaufland, 101 drogérie, obchodné domy Tesco/, ako inak.
Za mňa teda plná spokojnosť a nemám dôvod udeliť v hodnotení niečo iné než fullku.

hodnotenie: 10/10

Čo vy a telové spreje/hmly? Používate? Alebo aj v lete dávate prednosť toaletkám a parfémom?

- cc -

8 komentárov:

  1. Jeeej! Tento mám aj ja a je naozaj ÚŽASNÝ! Vôňa ňuňuňu a ten rozprašovač jedna báseň! Mám aj melónový telový sprej od Baley - vôňa chutná, ale ten rozprašovač môžem používať namiesto sprchy :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo ja po ňom pokukujem v DMke, ale mám taký s mangom a nie som schopná po asi 3 rokoch ho minúť, pretože vonia síce krásne, ale jednak ten rozstrek, že, a dvak lepí jak patex!!! Takže vôňa-nevôňa, melónovému statočne odolávam.
      Ziaja je v tomto úplne iná kategória.

      Odstrániť
  2. Tak teď jsi mně zase nalákala:-) Chladivý a voňavý tělový sprej..chmm:-) Ziaja mně baví:-) Tak že Tě moje peněženka pozdravuje, Claire:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja ju a že odkazujem, že bude ešte horšie! ;D
      Ale inak aj tá moja ma pravidelne pozdravuje, neviem fuckt že prečo... :-o

      Odstrániť
  3. Měla jsem sprej od značky Balea a byla jsem spokojená a toto léto si na seznam píšu tenhle.
    Beauty by K. - zapoj se do soutěže.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No na tých baleáckych mi vadí to lepenie, Ty nemáš pocit, že musíš chodiť od ľudí aspoň na meter, lebo sa na nich okamžite prilepíš? :D

      Odstrániť
  4. Ja aj počas leta som verná parfémom alebo toaletkám.
    Takéto vynálezy som si nejak nezamilovala a neobľubujem. Radšej nosím so sebou v kabelke malú ňuňu verziu toho čo si dám ráno a cez deň len prestreknem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No toto by som ja seriózne neprežila!!! Tiež používam aj parfémy/toaletky aj v letných hicoch, ale nejaký bodymist byť musí :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...