streda 15. júna 2016

Padlo za vlasť v máji



Jo, len logicky to muselo prísť. Zatiaľ čo minulý mesiac som sa vytešovala z megaspotreby /a zároveň si trhala vlasy z dilemy, ako asi budem písať článok na sedemstošesťdesiat strán!/, v máji to bolo skutočne žalostné. Počet spotrebovaných produktov dosahuje závratné číslo 5 /slovom: PÄŤ!!!/ kusov a ja to teda budem brať optimisticky – aspoň vás tu nebudem dlho nudiť a seba tiež :).

out_news_maj_2016

Päť padlých hrdinov, z toho dva sprcháče. Takže nimi rovno začnime.
Čo sa týka sprcháču od Oriflame, to ako keby ste si pričuchli ku kytičke poľných kvetov. Ak by som nebola cc, tak by sa vo mne snáď prebudila aj romantička, že... Tá vôňa sa mi veruže pozdávala, aj keď úprimne, do jej opätovnej kúpy sa zasa až tak hrnúť asi nebudem. Ale fajn, nemám, čo by som sprcháču vytkla.
Podľa môjho skromného názoru Balea vône naozaj vie a nie inak tomu bolo v prípade sprchovacieho krému s vôňou vanilky a kokosu. Nááádherná, sladučká vanilková vôňa, hodná zožratia. Kokos cítiť len ako taký podmaz a výsledný efekt eňo-ňuňo, ak fičíte na takýchto odéroch, fakt len vrelo odporúčam.

out_news_maj_2016


Kondicionér od Ziaje som na blogu zrecenzovať nestihla, takže si to zhrnieme dnes. Vôňa krásna, konzistencia stredne hustá, efekt fajn, cena nízka. Čo viac si možno želať? Samozrejme zázraky od neho asi nečakajte, ale to - pri všetkej úcte – ja už nečakám snáď od ničoho.
Teda... s jednou výnimkou.

out_news_maj_2016


Od peny na nôžky značky Cien som zázraky čakala a výsledný efekt nakoniec prekonal všetky očakávania! Pena je fakt úžasná, všetko podstatné bolo napísané v recenzii a jediným mínusom, ktorý po čase vyšiel na povrch bol ten, že mi až tak nevonia, no... V zásobe ma už  ale napriek tomu čakajú dve ďalšie balenia a ja sa tak nejak neviem rozhodnúť, či pena z Lidla zosadí z trónu môj svätý grál od Baley alebo nie. Naozaj odporúčam, toto musíte vyskúšať!!!

out_news_maj_2016


Celkom na záver tu máme koncentrát na ruky Balea. Vecičku som kúpila ešte v zime a posledné týždne mi už trošku ležala ladom /lebo som, prirodzene, musela skúšať aj iné krémy na ruky B-)/, ale rozhodne to neznamená, že by som bola nespokojná. Práve naopak – hoci koncentráty na ruky až tak nemusím, tento bol veľmi príjemný a dovolím si ho označiť za TOP. A čo je hlavné – účinkoval.
Amen. Za minulý mesiac bolo napriek nie práve megaspotrebe tej spokojnosti vcelku dosť, nemyslíte? :)

Obligátna otázka na záver: Koľko vecí sa podarilo minúť vám? ;)

- cc - 

10 komentárov:

  1. Tu pěnu na nohy jsem naháněla snad při každé návštěvě Lidlu, co kdyby náhodou, ale bohužel, v naších končinách asi nebyla vůbec k mání. A příště to zase se spotřebou rozjedeš:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, ano, dúfam! :D
      No ja som teraz na ňu narazila prvýkrát v živote, takže hádam sa dočkáš aj Ty ;)

      Odstrániť
  2. Produkty jsem ještě nezkoušela, ale už bych měla zaběhnout pro něco do DM.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super produkty, Baleu nakupuju ráda! Pěkný blog :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Balea to s vůněmi sprchových produktů fakt umí :) já měla v podobné parfemaci šampon a ikdyž nebyl zrovna úžasný, dokonale voněl :D mně se v poslední době daří spotřebovávat opravdu hodně produktů, v posledních empties za dva měsíce jsem jich měla 15! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pekne :D
      Ten šampón som mala aj ja a voňal naozaj božsky :)...

      Odstrániť
  5. Máj je už taaaak dávno, že si už ani nepamätám.
    Sprcháčom od Baley v poslednom čase prichádzam na chuť, zase, najmä limitkám, ktoré zaujímavo voňajú. Jedinú občasnú výhradu mám pokiaľ mi vysušujú pokožku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veru, strašne dááávno :)
      Balea sprcháče môžem, ale túto sezónu ma tam zatiaľ nejak nič netento, neviem...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...