piatok 17. júna 2016

SAVEONBEAUTY TOP PRODUCTS - letný špeciál



Dnešný článok bude tak trochu špecifický. Leto máme už ceeelkom blízko za rohom a tak dnes omrkneme, na čom – ako predpokladám – budem fičať toto leto. A pre tentokrát to nebude len termálna voda v spreji a balzam na pery ;). 



Jeden by neuveril, ale moja pokožka už normálne chytila zľahka nahnedlý odtieň. Môže za to celkom isto môj nový bajk, na ktorom som závisláčila vždy, ale poslednú dobu som trochu extrémistka /vidno na publikovaní článkov na blogu, že :D/. No nech už je ako chce, opaľováky a s nimi súvisiace poopaľovacie patladlá sú v lete skrátka nevyhnutnosťou.
Aktuálne u mňa doma nájdete toto:



Ružová vodatelové mlieko v spreji nie sú vyslovene poopaľovacia starostlivosť, ale ak nemáte k dispozícii žiadny poopaľovák, pokojne po nich siahnite, pokožka po nich zachrochtá blahom tak isto.


Ako každé leto, aj tentokrát sú u mňa must-have produkty akékoľvek vody v spreji vrátane tých voňavých, ktoré poslúžia občas /a biedne/ miesto toaletiek a parfémov. Aktuálne je u mňa favoritom voňavučkýýý bodymist od Ziaje.
Leto trávim zo zásady buď v teniskách alebo v sandálikoch, takže voňavosti na nôžky sú u mňa ďalšia prepotrebnosť. Momentálne u mňa doma nájdete toto všetko:



Nôžky treba udržiavať nielen voňavé, ale aj hebké ako detská prdelka, že. K fotke asi viac dodávať nemusím ;).



Spolu so stúpajúcou ortuťou na teplomere pomaly, ale isto obmieňam aj arzenál patladiel na tvár.



Hydrabio sérum od Biodermyhydratačné krémy od Ziaje sú u mňa už taká klasika, toto leto k nim pribudne aj voňavučkýýý mätovo-uhorkový krémik, o ktorom som vám už písala tu a sama som zvedavá, ako si poradí s mojím ksichtom v letných sparách.



Jo aký by to bol článok s letnými prepotrebnosťami, keby cc vynechala balzamíky na pery, že. Predovšetkým v letnom období je UV filter nutnosť a tak mažem momentálne najradšej týmito vecičkami. Netvrdím, že všetky z balzamov na fotke sú tým NAJ, čo sa účinku týka, ale v lete ich rozhodne využijem. Ak by som ich mala zhodnotiť, tak TOP je určite Everon od Weledy, na ktorom závisláčim už nejedno leto a konečne vyskúšaný Carmex.
No a tie od REVO? Sú skrátka letne voňavé ;).
Sprcháče – moja úchylnosť číslo dva. V lete celkom logicky fičím na ľahkých ovocných, potažmo sviežich vodných vôňach a moje aktuálne zásoby na leto vyzerajú takto:



No a celkom nakoniec tu máme jednu špeci kategóriu. Vône a leto k sebe neodmysliteľne patria a aj keď nie každý frčí na olejovaní telesných schránok v lete, vôňa tohto baleáckeho olejčeka je u mňa tak moc letný must-have, že ja skrátka musím :). Teraz v lete stačí toho olejčeka fakt pidimnožstvo, takže touto fľaštičkou určite budem mazať minimálne túto letnú sezónu /ak nie aj tú ďalšiu!/. 



Keby vám ale tento spôsob mazania nevyhovoval, môžete vyskúšať celkom nemastné želé s vôňou melóna a mäty. Jeho hydratačný efekt síce zrejme nebude bohvieaký /zatiaľ skúšané len na ruke/, ale tá vôňa, vážené, tááá vôňa!!!
Tak, a sme na konci. Ak sa zadarí a cc sa pousiluje viac než obvykle, čoskoro si tu prečítate článok podobného razenia, týkajúci sa dekoratívnej kozmetiky.

Bez čoho neprežijete toto leto vy? ;)

- cc -



6 komentárov:

  1. Na ty osvěžovací vodičky nedám dopustit je to taková moje poslední záchrana před upečením se na slunci.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak u mně musí být v létě velká zásoba sprchových gelů, opalovacích a poopalovacích přípravků (vítězí Sun Dance z dm) a pak všechny možné voňavé tělové spreje a body misty, těmi se přes léto polívám pořád:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie produkty vyzerajú všetky skvele ! Na leto používam tak 1/4 z nich, max.
    A leto neprežijem bez dovolenky :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D tak to aj ja, aj keď tento rok skôr improvizujem... TOPFEST a tak... :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...