pondelok 6. mája 2019

Aprílové kozmetické /ne/nákupy


Na to, ako veľmi som sa chystala v apríli šetriť lóve, tak vám tu toho dnes môžem ukázať asi celkom dosť. Čo je ako v podstate chvályhodné na beautyblogerku, že, lenže čo keď na jar aj beautyblogerky musia doplácať first moment dovolenky... /Takže predpokladám, že o mesiac vám tu nie že ukážem veľký prd, ale asi predám aspoň tretinu mojej starej kozmetiky plus obličku! Starú./
Každopádne, aby ste mali predstavu ako moc sa mi nedarilo plniť svoje predsavzatia, dnes vám moje prírastky rozdelím do dvoch skupín – veci, ktoré som kupovala a tie, ku ktorým som prišla nejakými inými cestičkami :).

saveonbeauty_beautyblender_nakupy


Začnime skromne tým, čo som buď dostala na testovanie alebo do daru.
Tak predovšetkým, part two! :D Beautyblenderčistidielko na beautyblendre! Konečne!  Vybrala som si tieto vecičky na testovanie z môjho vrelomilovaného Elnina a neviete si predstaviť, ako sa teším na testovanie! 

saveonbeauty_daysofbeauty_box

Veľmi milo potešil aj Days of Beauty boxDéemky, plný kozmetiky od výmyslu sveta, ktorý došiel nielen mne, ale aj jednej z vás, pretože ste si oň nedávno zasúťažili. Btw, ak nejakým zázrakom či omylom nesledujete sociálne siete... tie z vás, čo nevyhrali, sa čoskoro budú môcť zapojiť do ďalšej súťaže, keďže ja z toho /aj keď krásneho/ boxu určite všetko nevyužijem – detaily čoskoro :).
No a na záver kamoškou posunuté mazadielka luxusnej kórejskej značky Erborian

saveonbeauty_erborian_kozmetika


Pink Perfect Créme bázu aj rozjasňujúci CC krém už testujem a myslím, že sa vám aj zverím so svojimi beautyblogerskými zisteniami v nejakom samostatnom článočku.
Pokračujme tým, čo som potrebovala a zacvakala z vlastnej peňaženky. V preklade: Buď som to naozaj potrebovala, alebo som si tým len jednoducho chcela urobiť radosť – určite to poznáte :).
Tak predovšetkým! V Déemke som neodolala úžasnej akcii na sady štetcov od Real Techniques

saveonbeauty_real_techniques_stetce


Ja som si vybrala tú na očné tiene, ktorá ma po využití vernostných bodov vyšla na necelých /a neuveriteľných!/ 8 éčok! Za mňa rozhodne kúpa roka a ak ste doteraz váhali, skúste v DM drogériách stojany ešte omrknúť, zlacnené boli na takmer 12 éčok, čo je polovica oproti pôvodnej cene!
Vyslovenú radosť som si urobila /tiež dopredajovými/ univerzálnymi krémikmi od Nivey, ktorých vône sú neskutočné! 

saveonbeauty_nivea_pletove_kremy_recenzia


Vraj ich môžete medzi sebou aj mixovať, čo teda pre mňa znie maximálne lákavo - aj keď som sa k tomu furt nedopracovala, keďže na tom zelenom naozaj závisláčim a rozmýšľam, že na ne šupnem aj samostatný článok. 

saveonbeauty_kozmeticke_prirastky_april_2019


Odolať sa nedalo ani tonikám od Garnier, určených na suchú pleť, ktoré vyšli na niečo málo nad 1,60e. Nie je to síce asi žiadne terno vzhľadom na obsah alkoholu v zložení, ale zatiaľ som spoko. Zvyšok už predstavoval také tie klasické nákupy vecí, ktoré potrebujete k životu a vlastne k nim nemusím ani nič hovoriť - obraz si urobte samé.

A jo, sme na konci. Ak máte chuť, podeľte sa s nami, akej nakupovacej mánii ste podľahli vy, akékoľvek nákupné tipy sú na mojom blogu vždy vítané! ;)

- cc -


7 komentárov:

  1. Na Beautyblender som zvedava, najmä ak by si ho porovnala s inym beautyhubkami. Ja pouzivam Real Techniques a som spokojna. Zvyknem po nom siahat ale len na zapracovanie korektora. Nanasanie make-upu by trvalo dlho.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zrovna dnes som ho prvýkrát skúšala...
      Ja som sa na hubky namotala asi tak mesiac dozadu a je pravda, že to trvá trošku dlhšie, ale keď si na to zvykneš, už ti to ani tak nepripadá. Najmä, efekt na mojej pleti sa nedá porovnávať, po aplikácii hubkou vyzerá môj ksicht neporovnateľne lepšie. Takže sa pravidelne každé ráno rada obetujem a poctivo zapracovávam mejkap hubkou :).

      Odstrániť
  2. No tak nejvíc se mi zalíbil beautyblender a čistítko na něj a box z dm plný kosmetiky:-)
    Trio krémů jsem si kupovala už někdy loni, používala jsem je samostatně, i když vím, že se měly dát mezi sebou mixovat, tak jsem byla lemra líná a tenhle nápad jsem do praxe nezavedla, ale pokud se to povede Tobě, tak budu ráda jestli se podělíš o své dojmy:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Priznám sa, nemám na to moc chuť :D keďže tie vône sú také krásne aj samostatne... ale keď tak veľmi chceš... :D

      Odstrániť
  3. super článok plný zaujímavých tipov :)

    WHEN PIGS FLY

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...