piatok 3. mája 2019

BEETIQUE holografický lesk na pery / čo mi bol čert dlžen

Ajaj... S dnešnou recenziou som si dala naozaj na čas a to sa priznám rovno, že som vecičku vyskúšala dvakrát. V podstate by som sa vám so svojimi definitívnymi dojmami bola mohla zveriť už po použití prvom, ale tak nejak som čakala na zaslanie ďalších vecí na testovanie tejto značky, ktoré by možno napravili moju chuť a doladili charakter tohto článku, ale keďže tie nedorazili, tak si budete musieť vychutnať jednu z najnegatívnejších recenzií tohto roka. Tešíte sa? :D
Tak najskôr o značke /aby tu bolo aspoň niečo pozitívne :D/. Na svedomí ju má spolupráca DM drogérie a nemeckej youtuberky Dagi Bee a jej hlavnými znakmi majú byť holografické efekty a rozjasnená tvár. Nie je tomu tak dávno, čo beauty-svetom preleteli recenzie predovšetkým na krásne paletky očných tieňov tejto značky, ktoré ale veľa slávy na poli beautyblogerskom nepožali. Keďže ale značka bola v Déemke nová, vyzerala naozaj nádherne až luxusne a rovnako luxusné boli aj ceny jednotlivých kúskov, no tak ma ukameňujte, že ma furt lákala! 
A tak, po prečítaní výstražných recenzií na paletky, som sa teda rozhodla vyskúšať niečo pre mňa netradičné až nepredstaviteľné – holografický lesk na pery. Lebo veď tým hádam nikomu neublížim, nie?

saveonbeauty_beetique_lesk_na_pery_odtien_kaleidoscope_recenzia

Lesk som si vybrala v odtieni Kaleidoscope, čo predstavuje v podstate lesk bezfarebný, ale výrazne holografický, t.j. hádžuci odtiene do všetkých možných farieb počnúc žltou a modrou, cez oranžovú a končiac fialovou. Lesk môžete používať samostatne alebo ako topper na svoj obľúbený /alebo skôr neobľúbený, ha ha/ rúž na pery.
No tak vizuál. Úprimne vám poviem, zodpovedá cene

saveonbeautyblog_beetique_kozmetika_recenzia

Lesk stojí bez jedného centu rovných 9 éčok, čo je, myslím, cena na drogérkový lesk až-až a je naozaj prekrásny. Nemyslím tým len holografické efekty samotné, ale aj to balenie, ktoré pôsobí luxusne a tiež kvalitne. Okrem toho, lesk je samostatne zabalený v elegantnej krabičke, čo tiež evokuje dojem luxusu /k ohľaduplnosti k životnému prostrediu sa už nevyjadrujem/. Štetček mne osobne už až tak veľmi nevyhovuje, keďže ide o štetček a nie klasický leskový aplikátor, ale toto by som hádam nejako prekusla.

saveonbeauty_beetique_lesk_na_pery_recenzia

saveonbeauty_beetique_lesk_na_pery_holograficky_zlozenie

No a teraz v čom je problém? Nuž, v chuti, vážené! Toto ste ešte nezažili, myslím si. Tento lesk je totiž tak nechutne sladký, až krivíte odporom huby a máte pocit, že to musíte dať dole okamžite, lebo nastala vaša posledná hodina! Fakt niečo strašné... Možno viete, že mne sladké patladielka na pery neprekážajú, ale toto je už naozaj moc aj na mňa!
Z povinnosti sa vyjadrím aj k tomu vizuálnemu efektu, keďže som sa tak nejak nedonútila ukázať vám to aj na perách – tam vyzerá ako klasický lesk a po nejakých holografických efektoch nevidím teda príliš veľké stopy, akurát, čo sa mi v ryhách na perách pousádza niečo divne oranžové a to je teda úplne presne to, kvôli čomu žijem, že jo. 

saveonbeauty_beetique_lesk_na_pery_kaleidoscope_swatch

saveonbeauty_beetique_lesk_na_pery_recenzia

No a použitie ako topper na rúž na pery? Donúťte ma niektorý z mojich naozaj luxusných rúžov zhovadiť týmto!
Kvôli tej chuti ale nedokážem posúdiť trebárs ani to, ako príjemná či nepríjemná je tá konzistencia na perách, pretože... opäť, donúťte ma, aby som si pošmrdlala jednu peru o druhú, aby som to zistila!

saveonbeauty_beetique_kozmetika_recenzia

Takže zhrnutie: Ak by nebol ten lesk na pery tak nechutne sladký, tak by som mohla povedať, že ide o zľahka podpriemerný lesk na pery z drogérky za nadpriemernú cenu. Takto ide o vec pre mňa absolútne nepoužiteľnú a rozmýšľam, či ho niektorej kamoške aj posuniem, aby ma náhodou neprekliala do štvrtého pokolenia – lebo ja by som to asi urobila!

Čo vy a značka Beetique? Skúšali ste niečo?

Zhodnotenie produktu po /ne/spotrebovaní nájdete tu.



- cc -

6 komentárov:

  1. vyzerá zaujímavo... len mohla si dať fotku ako vyzerá na perách :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jo, tak ta cena je teda na drogerku trochu dost:-) Já chodila tak trochu okoukávat paletku stínů a paletku rozjasňovačů, ale zůstalo jen u toho okoukávání.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som chcela vyskúšať ešte tiež tie rozjasňovače a jeden štetec, ale nejak som sa nedočkala... A sama to kupovať určite nebudem, po tejto skúsenosti a po skúsenostiach iných...

      Odstrániť
  3. Sorry, toto vyzerá už na pvý pohľad tak rpíšerne, že až ! Takže, ani sa nepokúšam o kúpu :))).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D vieš čo, mne sa to práveže na prvý pohľad páči veľmi... A aj keď som si nebola istá tým, či sa mi to bude páčiť na mne, chcela som to vyskúšať... že ako niečo "iné"...
      No a prúser na svete! :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...