piatok 24. mája 2019

LANGHAARMÄDCHEN olejčekovanie a ochrana vlasov pred teplom / recenzia


Dnes si trošku pokecáme na tému moje vlasy. O tom, aké mám s nimi problémy, o tom, ako nekonečne ich trýznim každý deň a najmä teda o dvoch prípravkoch, ktoré prekvapili a ktoré som si za posledný cécéá mesiac celkom značne obľúbila.
Poznáte značku vlasovej starostlivosti Langhaarmädchen? Ja som ju, priznám sa, doteraz ignorovala viac než prudko a k jej vyskúšaniu ma „donútila“ práve Déemka, do ktorej portfólia táto značka patrí a ktorá ma /a tiež jednu z vás :)/ obdarovala krásnym #daysofbeauty boxom /btw, stále prebieha giveaway, takže sa prípadne zapojte ;)/.
Čo som si teda dnes vzala na paškál? Nuž, olejček na vlasy Intense Repairsprej na ochranu vlasov pred teplom.

saveonbeauty_langhaarmadchen_vlasova_starostlivost_recenzia

No a hneď na úvod s nadšením musím poznamenať, že konečne niečo domáce déémkovské, čo ma za poslednú dobu potešilo! Je pravda, že som poslednú dobu chrlila ako na bežiacom pása samé negatívne, potažmo ničmoc recenzie a teraz konečne – máme to tu! :)
Ako som už naznačila v úvode, priznávam, že k mojim vlasom sa nechovám práve najpriateľskejšie – vlastne, na to, ako ich mučím, tak sú v superforme - pretože ich takmer každý deň žehlím. Nie že by ma to až tak bavilo /nie som úchyl!/, ale ich stav si to jednoducho vyžaduje... ten pocit mááám... tak od narodenia! Vždy po umytí sa totiž expresne rýchlo zvyknem dopracovať do fázy Majster N a je to asi čím ďalej, tým horšie. A tak poctivo žehlím, mastím, krémujem, patlám a uhladzujem, aby som mohla vyjsť von medzi ľudí.
Sprej na ochranu vlasov pred teplom od Langhaarmädchen je taká tá dvojfázová tekutinka, ktorú treba pred použitím pretrepať a následne aplikovať na presušené /alebo aj celkom suché/ vlasy. Potom môžete veselo fénovať, žehliť a veci podobné.
Ja osobne som z efektu celkom príjemne prekvapená. Zdá sa mi, že to vyrovnanie/uhladenie vlasov vydrží dlhšie, vlasy sa žehlia jednoduchšie a sú také... padavejšie? Pružnejšie? Skrátka na prvý pohľad pôsobia zdravšie bez toho, že by ostali umastené.
Okrem toho, ak aj v nejakom tom časovom strese pri umývaní nepoužijem kondicionér ani masku, moje vlasy pôsobia furt zdravo, nadýchano a ako čerstvo umyté aj tri – štyri dni! A to si ich bežne umývam väčšinou každý druhý deň...
O výsledný efekt sa stará toto zloženie:

saveonbeauty_langhaarmadchen_sprej_na_vlasy_zlozenie

Vecička aj jemne, dosť neutrálne vonia – nie je to nič extra, ale ani nič nepríjemné. Čo ma ale pekne rozčuľuje, to je obal.
Ako jo, uznávam, dizajn značky celkovo zaujme. Je to farebné, veselé, také trochu iné. Ono aj tá plastová pumpička pôsobí efektne. 
Ale okrem toho, že sa mi s tým neskutočne nepohodlne pracuje, rozptyl mi príde taký dosť na široko /v štýle všetkojezadrbanélenvlasynie/ a ako bonus sa tá pumpička pri používaní zvykne niekedy nenáááápadne a pomaličky odšróbovať – a ešte len potom je to romantika, keď idete pretrepávať dvojfázový obsah a zistíte, že vám olej tečie až po lakťoch!

saveonbeauty_langhaarmadchen_sprej_na_vlasy_recenzia

No a priznám sa, aj keď efekt výrobku sa mi pozdáva, budem sa musieť ešte setsakramentsky zamyslieť nad tým, či si ho vďaka tomu obalu kúpim opakovane!
Naopak, s aplikátorom olejčeka na vlasy Intense Repair som spokojná maximálne. Jednoduchá plastová fľaštička s ešte jednoduchšou, ale plne funkčnou pumpičkou, to je niečo, čo ja vždy dokážem oceniť. Olej je celkom hustej konzistencie, takže takýto spôsob aplikácie je preň najsamideálnejší!

saveonbeauty_langhaarmadchen_intense_repair_olej_recenzia

Poďme ale k tomu, čo sa ukrýva vo vnútri balenia.
V prípade tohto patladielka by malo ísť o zmes kokosového oleja a buriti oleja /samozrejme aj ďalších ingrediencií, silikóny nevynímajúc/ a vonia to neskutočne! Hrejivo-kokosovo-ovocne... doslova ňucháte dovolenku v nejakom tropickom raji :), za mňa bomba!!! Presne toto chcem ňuchať zo svojich vlasov na dovolenke!

saveonbeauty_langhaarmadchen_olej_na_vlasy_recenzia

Olejček by sa mal postarať o výživu vlasov, ochranu končekov pred štiepením a lámaním, tiež ochranu vlasov pred teplom, dodať im lesk a umožniť ľahšie rozčesávanie – teda všetky tie veci, ktoré olejčeky zvyknú sľubovať a väčšinou aj plniť.
Ja oleje na vlasy milujem, sú mojou najpotrebnejšiou potrebnosťou a najmä do vlhkých vlasov ich zvyknem patlať veľmi intenzívne. Na tú moju dĺžku cécéá po plecia mi postačia dve pumpnutia, aby ostali vlasy pekne uhladené, lesklé a nemastné, do suchých končekov postačí pumpička jedna. Takže, za mňa plná spokojnosť.
Značka Langhaarmädchen teda vlastne veľmi príjemne prekvapila. Sprej na ochranu vlasov pred teplom zoženiete v Déemke za necelé 3 éčka, olejček za 5 aj niečo a ja môžem ich kúpu vzhľadom na účinky vlastne len odporučiť.

Skúšali ste už značku Langhaarmädchen? Ak áno, sem s tipmi, čo by sme mali vyskúšať aj my! ;)

- cc -

6 komentárov:

  1. Poznám a zatiaľ som vyskúšala iba ich šampón pre hnedé vlasy. Je fakt hnedý, perfektne udržiava farbu vo vlasoch, nemastí mi ich zbytočne a sladko vonia. Som s ním spokojná i keď obsahuje nejaké tie silikóny, čo mi zvyčajne vôbec nesedí v tomto prípade sa mi nejako zázračne vlasy nemastia viac ako zvyčajne. Kamoška má tiež ten sprej na ochranu pred teplom a je spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Silikóny v šampónoch tiež nemusím, ani nie kvôli masteniu, ale z dlhodobého hľadiska...

      Odstrániť
  2. Měla jsem lak na vlasy a solný sprej na vlasy, ani jeden z těch produktů mně nenadchl. Ale s olejíčkem musím souhlasit, moc jsem toho od něj nečekala, ale zdá se, že si s mými vlasy fakt porozuměl:-)
    Určitě se podívám i po tom spreji na ochranu vlasů před teplem, vlasy žehlím nebo kulmuji fakt už jen svátečně (a ano, byly doby, kdy jsem žehlila několikrát do týdne), tak mi tenhle sprej asi vydrží věčnost, ale rozhodně si ho pořídím:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vyskúšaj... Minimálne pri sušení vlasov fénom sa Ti zíde :)

      Odstrániť
  3. Žeby až takto dobré ? Naozaj mám skúsiť ?

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...