piatok 31. mája 2019

MIXA Optimal Tolerance / môj najnovší megaobjav

Naozaj nemám v obľube písať samostatné recenzie na také nezaujímavé veci, ako je pleťové mlieko, sprchovací gél alebo krém na ruky z drogérky /ha ha/, ale v niektorých prípadoch výnimku skrátka urobiť musíte. Presne toto je aj prípad dnešný. Na Vec, o ktorej vám dnes budem básniť, ma nalákala istá česká youtuberka, ktorá ju ospevuje naozaj pri každej možnej príležitosti a zdá sa, že ospevovať budeme /minimálne/ dve.
Možno viete, že klasika v podobe odličovania pleťovým mliekom, čistiacim gélom a pleťovou vodou je moje najobľúbenejšie kombo a po rokoch používania micelárnych vôd som sa k nemu vrátila – pretože mi skrátka momentálne vyhovuje najviac. Zároveň však uznávam, že s výnimkou čistiaceho gélu veľké nároky na odličovadlá nemám – roky mi vyhovovali tie z Lidla, časom ale druhú polovicu dvojky prestali vyrábať a tá prvá sa mi tak nejak objedla. No a tak som sa rozhodla vyskúšať práve odličovacie mlieko od Mixy a ako sa zdá, trikráthurá, vyzerá to na minimálne niekoľkoročný vzťah!

saveonbeautyblog_mixa_optimal_tolerance_cleansing_milk_recenzia

Pleťové mlieko Optimal Tolerance s výťažkom z ruže je – lebo názov, že! – určené pre pleť citlivú, ktorá má vďaka nemu ostať nielen čistučká, ale aj upokojená, hydratovaná a pružná. Samozrejme, ak si zakladáte na zložení, to úplne bio nie je, takže toto už nechám čisto a len na vašom uvážení, či vám to bude vadiť alebo nie.

saveonbeautyblog_mixa_optimal_tolerance_cleansing_milk_ingredients

Každopádne, moje skúsenosti sú asi nasledovné:
Mliečko vonia. Jemne, pekne. Což ja osobne oceňujem moc – pre voňavé patladielka mám megaslabosť, takže citlivá pleť – necitlivá pleť, všetko jedno – ja vône v kozmetike skrátka milujem! Samozrejme, na odlíčenie očí ho nepoužívam, na to mi mliekoidné konzistencie naozaj nevyhovujú.
Podľa návodu sa odporúča mlieko naniesť rovnomerne na pleť, nechať chvíľku pôsobiť a následne zotrieť. Ja ním, off course, klasicky šmrdlám tampónikmi až pokým nie sú bez stôp mejkapu a následne zmyjem mojim obľúbeným čistiacim gélom posledné zvyšky. A moje dojmy?

saveonbeautyblog_mixa_optimal_tolerance_cleansing_milk_recenzia

Tak predovšetkým! Mliečko odličuje skvelo. Čo je ale ešte viac predovšetkým, to je pocit, aký z neho máte pri odličovaní na pokožke a tiež tá jemnučká, hydratovaná pleť, akú zanechá! To je niečo neskutočné... Akoby ste sa odličovali najjemnejším balzamom, nikde nič neštípe, nesuší, pleť je moooc príjemná na dotyk a ja som naozaj že nadšená - nadšená natoľko, že zrejme budem musieť očekovať celé čistiaco – odličovacie portfólio tejto značky! Holt, asi niet cesty späť a ja si pôjdem zrejme prelúskať všetky moje doterajšie skúsenosti so značkou /aby som zas v záchvate nadšenia opakovane nekúpila niečo, čo mi nevyhovovalo :)/.
Vecičku zoženiete v podstate všade možne za sumu cécéá 4 až 5 éčok /tu napríklad o niečo lacnejšie/, čo je asi taká priemerná suma za čistiace mlieka, ale rozhodne stojí za každé jedno euro! Ja mám jednoznačne ďalší svätý grál...

Vaše skúsenosti so značkou Mixa?

Zhodnotenie produktu po spotrebovaní nájdete tu.



- cc -

7 komentárov:

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak asi vím, která youtuberka Tě nalákala, protože já tu chválu v jejích videích slýchala taky:-) Pleťové mléko jsem neměla hodně dlouho, abych pravdu řekla, víc jsem si zvykla na gely, ale tohle zkusím, když už to chválíš i Ty, tak musím:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ája :)
      Ja používam aj gély, ale až po odlíčení pleti mliekom. No a toto je best ever, fakt!!!

      Odstrániť
  3. Mixa je super značka, moc ráda jí také používám ať už se jedná o cokoliv :)

    www.terripeterk.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala od nich pár vecí a super, akurát z pleťových krémov nejakých som bola trošku sklamaná. Toto mlieko je ale absolútna bomba! :)

      Odstrániť
  4. Mixu zbožňujem a tento konkrétny produkt tiež, používam dlhodobo!
    Skvelý výber.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...