pondelok 27. januára 2020

SAVEONBEAUTY Top Products 2019 / skincare a iné!

Tak a je to tu, máme tu prehľadovku s najlepšou skincare roku 2019! Opäť raz si uvedomujem, ako moc za konzervu som, čo sa plne prejavilo na počte vyskúšaných noviniek počas minulého roka vo sfére patladiel a mazadiel, ale čo už so sebou narobím... Ako vždy, ani teraz som to nesilila a nesnažila sa obsadiť každú kategóriu starostlivosti o naše telesné schránky. Lebo prečo, že áno... Každopádne, za každú z vecičiek z dnešného článku dám ochotne ruku do ohňa a nebyť niektorých súm, ktoré nie sú príliš priateľské k našim peňaženkám /ha ha/, všetky by sa s prehľadom zaradili medzi moje stálice.

saveonbeautyblog_purity_vision_kozmetika_recenzia

Začnime tvárou a snáď hneď tým najlepším! Opunciový olej od Purity Vision môžem oštemplovať za megaobjav roka, takže myslím, že ste hádam jeho prítomnosť v tomto článku aj očakávali. Rozhodla som sa touto vecičkou vytrieť zrak kategórii sérum, aj keď som ho v podstate používala samostatne namiesto nočného krému. Paradoxne, v tomto prípade mi nejako neprekáža ani tá vyššia cena, keďže viem, že adekvátna náhrada neexistuje, že jo...

saveonbeautyblog_mon_platin_dsm_ocny_krem_recenzia

Naopak, kategóriu očný krém v roku 2019 zastupuje sérum. Ktoré som tiež používala samostatne :). Očné sérum od Mon Platin DSM bolo nielen funkčné a veľmi príjemné na pleti, ale /ako pre mňa nesmierne dôležitý bonus!!!/ aj krásne voňalo – a ja by som sa k nemu už len kvôli tomu prudko návykovému odéru vrátila.

saveonbeautyblog_nuxe_fraiche_de_beaute_recenzia

Spomedzi pleťových krémov mi k srdcu minulý rok rozhodne najviac prirástol hydratačný krém od Nuxe pre suchú pleť. Návyková nielen konzistencia, ale aj vôňa, čo spolu so sympatiami k tejto značke rozhodne zabezpečí, že sa k tejto vecičke vrátim!
S kategóriou pleťová maska tu máme ale už prvý reálny problém. Na moje obrovské potešenie som v roku 2019 objavila hneď niekoľko top pleťových masiek a fuckt nie je v mojich silách rozhodnúť sa, ktorú jedinú by som vám v tomto článku ukázala!
Ale!!! Kto chce, hľadá spôsoby, kto nechce, hľadá dôvody – a keďže ja vám ich chcem ukázať všetky, tak tu máte odôvodnenie: Každá z masiek slúži na niečo iné. Takže, kde som videla ten reálny problém? :)

saveonbeautyblog_larens_bio_renew_platenna_maska_recenzia

Ak by som bola bohatšia trošku viac, než som, plátenné masky Bio Renew od Larens by som si kupovala donemoty. Maska kade chodila, tade vyhrávala ceny za prevratné zloženie a poviem vám, na tom ksichte to bolo aj vidieť! Holt, nie každý si môže dovoliť vyhadzovať v pravidelných intervaloch desiatky eur za kozmetiku, ktorá je tak trochu navyše, ak ale patríte k tým šťastlivcom, ktorým to neprekáža, tak ja vrelo odporúčam.
Pri zvyšných maskovacích kategóriách už budem podstatne menej nóbl :)

saveonbeautyblog_pletove_masky_recenzia

Ak potrebujete dokonale vyčistiť póry, odporúčam čiernu Pilaten masku. Ak ich chcete stiahnuť a vyhladiť pleť, siahnite po Planet Spa Greek Seas zlupovačke s extraktom z morských rias od Avonu a keď chcete pleť poriadne vypílingovať, zahriať, vyčistiť a ešte sa pri tom aj cítiť komfortne, omrknite masku a peeling v jednom s dreveným uhlím a čiernym cukrom od Freeman. Všetky tri masky a detaily k nim nájdete v tomto článku a my konečne môžeme prejsť k ďalšej kategórii.

saveonbeautyblog_nivea_micelarna_voda_recenzia

Čistenie pleti. Micelárnej vode od Nivea som verná už roky. Minulý rok prešla menšou inováciou a ja môžem skonštatovať, že moju vernosť táto inovácia neohrozila ani v najmenšom! Micky používam síce v podstate len na odličovanie očí alebo pri cestovaní, keď sa mi nechce trepať so sebou milióny fľaštičiek, tubičiek a neviemčohovšetkého, ale naozaj sa nemôže stať, že by som túto vec doma nemala. 

saveonbeautyblog_mixa_pletove_mlieko_recenzia


K objavom roka môžem s prehľadom zaradiť aj pleťové mlieko od Mixy. Neskutočne príjemná vecička a ak sa rady odličujete práve pleťovými mliekami, tak toto je to najlepšie!!!
Starostlivosť o pleť by som ukončila kategóriou balzam na pery. Tá je teda na môj vkus trošku diskutabilnejšia, keďže jednak som na tento balzam samostatnú recenziu minulý rok nepísala a dvak, v podstate o novinku ako takú nejde.
Ale, opäť raz tu máme jedno malé ALE. V minulom roku sa mi podarilo znovuobjaviť jeden z mojich najmilších balzamíkov, ktorému výrobca nadelil nový obal a ja som ho na pár rokov tak akosi stratila z dohľadu

saveonbeautyblog_regina_sport_jeleni_loj_recenzia

Neviem, či by si niektorá z vás dokázala tipnúť správne, ale ide o Jelení loj Regina Sport, ktorý som vám síce len v rýchlosti spomenula v článku s nákupmi za október, ale recenziu na pôvodné balenie som písala tu. Takže ja sa teda vytešujem z tohto retro-úlovku až natoľko, že som si dovolila spomenúť ho dnes.
Starostlivosť o telo zahájime opäť trošku viac nóbl zástupcom. 

saveonbeautyblog_larens_telovy_krem_recenzia


Keď mám zaloviť v pamäti, asi najpozitívnejší dojem na mne zanechal telový krém od Larens, ktorý bol naozajstnou bombou na suchú až atopickú pokožku. Na moju telesnú schránku ho na jednu aplikáciu postačovalo naozajstné pidimnožstvo, takže tá cena po záverečnom prerátaní až taká tragická nebola. 

saveonbeautyblog_cerave_moisturizing_cream_recenzia


Rozhodne ale musím spomenúť aj telový krém od CeraVe /ktorý môžete používať ako na telo, tak aj na tvár/, ktorý síce nebol až tak výrazne pokožku premasťujúci, ale hydratoval naozaj excelentne!
Tí, čo ma čítajú už nejaký ten čas, určite vedia, že naozaj nedokážem prežiť bez krémov na ruky a na chodidlá a neexistuje, že by som jedno aj druhé pred odchodom do postele poriadne nenamazala – ak nemám túto možnosť, som nervózna ako čert a dokonca nedokážem zaspať! No, rituály sú sviňa... V roku 2019 sa ma podarilo urobiť v týchto oblastiach hneď dva megaobjavy. A oba sú od značky Avon

saveonbeautyblog_avon_krem_recenzia


Krém na popraskané päty s ureou a AHA kyselinami strčil do vrecka aj môj dovtedy najviac uznávaný krém od Baley. A krémy na ruky z línie Planet Spa? Sú síce malé a drahé, ale zároveň prudko návykové nielen vďaka vôňam, ale aj vďaka konzistencii. Mňam. 

saveonbeautyblog_sportique_hand_cream_lavender_recenzia


Nedá mi nespomenúť ale aj rozkošnú retro plechovku s krémom na ruky od Sportique. Ak máte rady voňavé krémy, ktoré vaše ruky obalia takou tou neviditeľnou vrstvičkou, ale napriek tomu ich neumastia, tak toto bude tá správna voľba! Off course, berte do úvahy, že to balenie nie je úplne najsampraktickejšie...
Sprchovacie gély, moja ďalšia úchylka... V tomto za mňa rozhodne čím voňavejšie, tým lepšie a holt, nalejme si čistého vína, v tomto u mňa Dove skrátka vyhráva na celej čiare. Kľudne si kliknite na menovku Dove a aspoň popozerajte všetky fotky za posledný rok, za mňa je to klenot za klenotom! :)

saveonbeautyblog_dove_kozmetika_recenzia

Nie celkom tradične tu máme dnes zastúpenú aj kategóriu deodorantov a to hneď o počte dva kusy!!! Jo, katastrooofa... Dokonca si myslím, že ešte nikdy som výrobky tohto typu do výberu top kozmetiky nedávala. Rok 2019 bol ale na prekvapenia s veľkým na tomto poli bojovom naozaj plodný. 

saveonbeautyblog_borotalco_deodoranty_recenzia


Medzi absolútne must-have produkty sa zaradil deodorant Borotalco Pure, ktorý kupujem doslova a dopísmena stále. O veľké prekvapenie sa ale postaral aj tuhý deodorant od Deoguard! Viete, že ja tuhé deodoranty, potažmo antiperspiranty neznášam a takmer došlo k tomu, že som ho testovať odmietla! :D 

saveonbeautyblog_deoguard_deodorant_peony_cotton_recenzia


Ďakujem, Sportique, že ste ma nakoniec ukecali... :)
Okej, prejdime k vlasovej starostlivosti.
A zároveň k celkom milému prekvapeniu roka.

saveonbeautyblog_xpel_maska_na_vlasy_recenzia

Značku Xpel registrujem na Elnine už dlho, ale holt, aj kvôli tým podozrivo nízkym cenám som ju viac-menej ignorovala. Chyba!!! Veronika ma ukecala na vyskúšanie masky a oleja na vlasy a viete čo? Ja som nadšená! Nielen za tie ceny naozaj veľmi dobre fungujúce vecičky, ktoré používam v podstate donemoty a ja s touto značkou týmto teda rozhodne nekončím!
A jo, máme tu úplný záver. A tu si neodpustím nalinkovať vám ešte dve veci, ktoré som síce zaradila medzi top produkty už minule, ale regulérne recenzie na ne som napísala až v roku 2019: trblietkový olej od Nuxečierna zubná pasta Ecodenta. Že ako pripomeňte si ich :).

Čo som hovorila v úvode? Že toho bolo za minulý rok málo? :D No tešte sa, že tentokrát nemám pre vás žiadne zásadné skincare prepadáky, to by ste tu boli ešte do zajtra!
Ak máte s niečím z dnešného článku skúsenosti, podeľte sa s nimi v komentároch a prípadne môžete dať vedieť, čo sa vám pozdáva najviac a na vyskúšanie čoho som vás namotala, to ma vždy vie potešiť! ;) A jupí, ďalší rok za nami.

- cc -

6 komentárov:

  1. Musím súhlasiť, že Dove má fakt jedny z naj sprchových produktov. Len stále nechápem, že to otváranie nevylepšili. CeraVe kozmetika sa stala objavom roka aj u mňa. A Freeman masky sú fajn, mne najviac sedela biela diamantová.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, tá biela bola tiež výborná, ale mala som ju len v tom vrecúšku, veľkú nejak neviem zohnať...
      DOVE sú dosť konzervy asi :D, ja by som privítala celkový nový imidž sprcháčov :)

      Odstrániť
  2. Motivovala si ma vyskusat Cerave a opunciovy olej. Tak ak nesadnu, budem reklamovat u teba :-)


    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo, kľudne mi ich môžeš potom aj posunúť, ak by nesadli! :D

      Odstrániť
  3. Musím souhalsit se zubní pastou Ecodenta, pleťovým mlékem Mixa, olejem Nuxe, krémem na ruce Avon a micelárkou Nivea. A to další budu muset postupně vyzkoušet, už jsem se několikrát přesvědčila, že z čeho jsi nadšená Ty, tak to sedí i mně:-)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...