pondelok 16. marca 2020

Padlo za vlasť vo februári


Máme tu polovicu marca a teda najvyšší čas vyjadriť sa ku spotrebovanej kozmetike za minulý mesiac, že jo. Aby som vás nebodaj o tento výživný článok neukrátila, keďže ich máte tak rady :).
Februárová spotreba bola zasa tak nejak na moje pomery priemerná, čo sa počtu spotrebovaných produktov týka, ale myslím, že pár zaujímavých lahôdok sa tu našlo aj napriek tomu.

saveonbeautyblog_spotrebovana_kozmetika_februar_recenzia

Začnime kompletnou skincare od Estée Lauder. Recenzovala som ju, keď už bolo v podstate všetko takmer spotrebované, takže logicky sa na mojom názore nezmenil ani prd. Určite si článok prečítajte, myslím, že každé jedno patladielko za to stojí.

Asi najfunkčnejšia zlupovacia pleťová maska na čistenie pórov. Drží na pleti ako drak, takže jej odaplikovanie nie je úplne najpríjemnejšie, ale výsledok stojí jednoznačne za to! Určite potrebujem opäť.

AVON Care Age Restore denný a nočný pleťový krém
Ako jo, neuveríte... Ja som to riskla a patlala na ksicht nejaký ten týždeň, že ako či to tú pleť naozaj spevní a omladí! Asi po 2 týždňoch používania som skonštatovala, že mi to akurát tak začína vysušovať ksicht.
Čiže v konečnom dôsledku som krémy spotrebovala na dekolte, ktorý taký presušený a citlivý /zatiaľ :D/ nemám. Tu spokojnosť, ale rozhodne ich opäť nepotrebujem!

Ak ulietavate na bambuckom masle, tak niet o čom. Kombinácia vôní jazmín – ibištek je skrátka dokonalá a bambucké maslo tradične pokožkurozmaznávajúce.

saveonbeautyblog_out_news_februar_2020

Plynule prejdime na vlasovú starostlivosť. Krémy na vlasy milujem a zo všetkých konzistencií patladielok na suché vlasy mi vyhovujú asi najviac. Tento patril rozhodne k tým najlepším, ktoré som zatiaľ vyskúšala – vlasy nielen skrotil, ale aj dodal lesk a prevoňal ich. Keď k tomu prirátame úchylne vtipný obal v krikľavej ružovej, môžete chcieť niečo viac?

Dr. SANTÉ Keratin šampón na vlasy
Celkom dosť muziky za málo peňazí. Šampón tuším slovenskej značky a vyšiel asi tak na 2 éčka. Už mám doma balenie číslo dva a naozaj sa chystám vyskúšať celú Keratin líniu! Len kedy sa k tomu dopracujem, že jo... Zatiaľ aspoň v skratke: šampón je redšej konzistencie, celkom príjemne vonia, dobre pení a ani extrémne suché vlasy nevysušuje.

PANTENE Intensive Repair kondicionér
Pre mňa určite vyhovujúci kondicionér na vlasy, ktorý sa síce – ak si dobre pamätám a ak ma moje presvedčenie neklame – nevyhol silikónom v zložení, ale holt, v prípade akýchkoľvek balzamov a masiek na vlasy ich ja tak nejak vyhľadávam. Netvrdím, že s mojim három urobil zázraky, ale rozhodne bol dobrý a nemám dôvod nevrátiť sa k nemu opäť.

FA Aloe Vera Yoghurt sprchovací krém
Sprcháč trošku redšej konzistencie, ktorý ale veľmi pekne, jemne voňal a pokožku nevysušoval. Určite bol fajn a opätovný návrat je viac-menej istý.
Ale v globále žiaden zázrak, to zas né že né.

LACTOVIT Original telové mlieko
Za mňa priemer a popravde som čakala trochu viac. Netvrdím, že bolo zlé, ale keby ma aspoň tá vôňa bola bývala ohúrila...

saveonbeauty_out_news_februar_2020_recenzia

AVON Shield & Shine Top Coat
Posledná vec, ku ktorej pociťujem potrebu vyjadriť sa obšírnejšie. V prípade tohto laku by malo ísť o inovovanú verziu môjho kedysi vrelomilovaného priesvitného laku na štiepajúce sa a krehké nechty. No, ja som si nie istá...
Netvrdím, že by išlo o vyslovený prepadák, ale tak nejak mi furt niečo hovorí, že táto verzia už až tak pekelne dobrá, ako jej predchodca, skrátka nie je. Btw, dávno som ju v katalógoch nevidela...

Stálice o počte štyri kusy som si tentokrát nechala na samý záver dnešného článku. CLINIQUE pleťovú vodu, LARENS enzymatický peeling, AVON True Colour sprej na urýchlenie schnutia laku na nechtyAvon Color Trend balzam na pery /tentokrát vo verzii Sušienka/ kupujem opakovane, prípadne ich mám doma furt a dôvody, že prečo, nájdete v nalinkovaných recenziách. Viac sa k nim rozkecávať považujem za bezpredmetné.

Máte skúsenosti aj vy s nejakou kozmetikou z dnešného článku? A aký naj produkt sa vám podarilo naposledy spotrebovať?

- cc -



6 komentárov:

  1. Niečo od Lactovit som vždy chcela skúsiť, ale tak vidím, že to nie je žiadna sláva. Hm minula som tak akurát olej na pery od Avonu, ktorý mi slúžil ako top balzam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala dve telové mlieka a teda nejako extra neohúrilo ani jedno, čo už.
      No a konečne som si ten olej na pery kúpila aj ja a teda popravde... Nie je zlý, to určite nie, aj pekný je :D, ale nejako si k nemu zatiaľ neviem nájsť cestu, boa...

      Odstrániť
  2. Kdysi jsem měla ten sprchový gel od Fa, posloužil, ale nijak víc nenadchl, vlastně od téhle značky jsem nenerazila na sprchový gel, který by mně nějak uchvátil. A pak balzámy na rty Avon Color Trend, na to, že stojí pár kaček a myslela jsem si, že budou totálně k ničemu, tak překvapily a mám je ráda:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj, tieto balzamy sú výborné.
      No a čo sa sprcháču týka, uznávam, zázrak to nie je, ale vieš, čo je paradox? Že práve tento som už dávno-pradávno mala a vyslovene mi smrdel!!! :D Tak premýšľam, či nebol pokazený...

      Odstrániť
  3. Tá Pilaten maska je super, ale bolí ako šľak, to je pravda :D

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...