pondelok 4. mája 2020

Trochu šialené aprílové IN NEWS!


Sľuby sa plniť skrátka musia, o tom niet pochybností! Majúc celý mesiac od publikovania posledného prírastkového článku na mysli toto dôležité bjútyblogerské poslanie, do aprílových nákupov som sa obula naozaj statočne. Výsledkom je dnešný článok a snáď sa nebudem chytať za hlavu príliš dlho.

saveonbeautyblog_larens_skincare_review

Hneď prvá fotka hovorí asi za všetko. Opäť som sa rozhodla oprášiť moje intenzívne používanie skincare od Larens /potažmo, ešte ho zintenzívniť!/ a v aktuálnom čase už usilovne testujem nielen moje overené stálice, ale aj stálice inovované a tiež pre mňa úplné novinky! Ani si neviete predstaviť, ako veľmi sa z toho vytešujem... :)

saveonbeautyblog_nakupy_april_2020

Podporiť som sa ale rozhodla aj iné e-shopy, že. Z môjho vrelomilovaného Elnina som sa tentokrát rozhodla potešiť – okrem tej bežnej spotrebnej kozmetiky – ďalším Kiss Kiss rúžom od Guerlain v odtieni 343 Sugar Kiss /Tester za 8 éčok, no nekúpte to!/ a konečne som sa rozhodla ísť do kultového Gimme Brow+ od Benefit. Miniatúrky. Pre istotu. Recenzia bude.

saveonbeautyblog_LA_girl_kozmetika_recenzia

Krasotiky som si – ako už viete - uchmatla v krásnych akciách nielen rozjasňovač Skin Glazing v odtieni Amnesia, ale aj rozkošnú paletku očných tieňov Cutie Coral Palette od Nabla. Menší experiment som urobila aj so žltým pigmentom do mejkapu PRO.color Foundation Mixing Pigment od L. A. Girl a prezradím vám už teraz, že naozaj nechápem, ako som mohla bez neho tých štyridsať rokov prežiť!

saveonbeautyblog_sanctuary_spa_cosmetics_review

saveonbeautyblog_in_news_april_2020


Zvyšné veci – okrem setu od Sanctuary Spa, ktorý bol darčekom – sú už opäť tie moje bežné nákupy, ktoré za utrúsenie nejakého toho slovka hádam ani nestoja, ale minimálne na štyri z nich poukázať musím.

saveonbeautyblog_avon_planet_spa_pletove_masky_recenzia

Pleťové masky od Avonu sú u mňa klasika a tieto tri, musím uznať, sa teda vydarili naozaj extrémne, ako sa mi zdá :). Určite vám o nich poviem niečo bližšie, ale ešte ich chvíľku potestujem.

saveonbeautyblog_gabriella_salvete_hubka_na_makeup_recenzia

Štetce od Essence som si uchmatla pri jednej z mojich spontánnych návštev Déemky. Ešte som ich neskúšala, minimálne na fotkách ale dobre vyzerať budú. Hubka od Gabriella Salvete bola takou trochu núdzovou kúpou, keďže môj Beautyblender už začína vyzerať dosť odstrašujúco a balzam na pery Blistex

saveonbeautyblog_blistex_balzamy_na_pery_recenzia

Pamätáte si na tento balzam? Tak toto by mala byť jeho tyčinková verzia a to ja jednoducho potrebujem k životu úplne najnutnejšie! Kupované na Notino.
A sme na úplnom konci. Tak čo, máte pocit, že som svoj sľub nakupovať ako drak splnila?

- cc -

2 komentáre:

  1. Hubička Gabriela Salvete, mám rada ale i iné značky z drogerii sú dostatočne na použitie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja z nej teda moc nadšená nie som :`(... Použiť sa určite dá, ale ja som zvyknutá na beautyblender, ktorý je podstatne mäkší a toto mňa už nedokáže uspokojiť... Bohužiaľ :`(
      :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...