piatok 3. apríla 2020

Marcové nákupy a iné prírastky / Tvárim sa skromne!


Prvý jarný mesiac bol ťažký oriešok aj na mňa. Snaha poctivo sa vyhýbať obchodom ma neobišla, čo si ale budeme čo nahovárať... Podporovať ekonomiku treba, o robení radosti samej sebe ani nehovorím... No a tak vám v dnešnom článku môžem predsa len pár vecí, ktoré v marci skončili v mojom – prevažne virtuálnom - nákupnom košíku,  ukázať.

saveonbeautyblog_bioderma_atoderm_pletovy_krem_recenzia

Drvivá väčšina vecičiek sa dostala ku mne najrôznejšími kuriérskymi službami. Vidím to tak, že v dňoch mojej nútenej dovolenky len vďaka mne sa určite nebudú musieť obávať, že skrachujú! :)
V rámci hromadných objednávok v štýle kamarátky všetkých zemí, spojte sa! som skromne neodolala akurát tak akciovým Atoderm Nutritive pleťovým krémom od Biodermy. Sú vždy takou mojou stávkou na istotu, keď už od dobroty neviem, ktorým smerom sa na poli skincare vydať.

saveonbeautyblog_mon_platin_dead_sea_minerals_kozmetika_recenzia

Na testovanie mi dorazila v podstate tak kompletná vlasová starostlivosť od deadseamineral.sk, že kompletnejšia hádam už ani nemohla byť. Ako bonus k Mon Platin DSM šampónu, kondicionéru, dvom vlasovým maskámkrému na vlasy sa v balíku nachádzal aj aloe vera gél po opaľovaní, ktorý – pevne verím – budem mať príležitosť adekvátne otestovať v lete!

saveonbeautyblog_avon_kozmetika_recenzia

Posledná dávka objednávok patrí značke Avon a predovšetkým jej pleťovým maskám, ktoré milujem už celé stáročia a zdá sa, že sa na tom nič tak skoro nezmení! Btw, tým krémom na chodidlá si okrem nôh výdatne mažem aj ruky. Sú momentálne v stave, ktorý označiť za katastrofálny by bolo ešte slabým odvarom... Nech žijú dezinfekcie!

saveonbeautyblog_nakupy_za_marec

S nasadením vlastného života som v drogérii kúpila akurát dva kúsky od mojej obľúbenej značky Borotalco, umývaciu emulziu déemkovskej privátnej značky Jessa a ten najvoňavejší čistiaci pleťový krém od Mixy ako náhradu za môj míňajúci sa Dermo Wash od Larens. Naozaj nepredpokladám, že by ho niečo mohlo nahradiť, ale stav núdze vyžaduje núdzové riešenia, že – a ktovie, možno pri tom objavím nový svätý grál mojej kozmetickej výbavy!

Tak vidíte... Za iných okolností by som bola možno na seba pyšná, akáže preskromná som to bola uplynulý mesiac! No, v aktuálnej situácii sa z tohto faktu ale neteším ani trochu...
Takže inak! V apríli sa už naozaj posnažím! Veď radosť si robiť treba. A podporovať ekonomiku tak isto... :)

Čo vy a nákupy?

- cc -

2 komentáre:

  1. Hezké produkty, já ani s jedním zkušenosti nemám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Od toho sú blogy, treba sa inšpirovať navzájom! ;)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...